mexin
Well-known member
ووووااا ییییی مکسین اینجا کجاست دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟پوکیدم از خنده.....:25r30wi::25r30wi::25r30wi:
مهم نیست کجاست مهم اینه که شوهر گیر نمیاد دیگ لیلی جون!!
ووووااا ییییی مکسین اینجا کجاست دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟پوکیدم از خنده.....:25r30wi::25r30wi::25r30wi:
دووووووستای عزیز..منم با نظر دریا موافقم..
منم متاهلم..نمیگم پول مهم نیست..مهمه اما تفاهم و علاقه و احترام دو جانبه خیلی مهمتره..
من برام اتفاق افتاده یه1000تومنی هم تو جیب خودم و شوهرم نبووده یه هفته گذشته اما من صبر کردم و هیچی نگفتم تا اون احساس حقارت نکنه و نگه منو فقط وقتی پول دارم دوستم داره...
درک و فهم تو زندگی باید خیلی زیاد باشه....
اول زندگی مشکلات بیشتر از 5سال بعد از تشکیل زندگی..پس ما با فهم و درک و عشق باید مشکلات اول حل کنم...اِن مع العسرِ یسری
حرفات درسته الی جون ولی با اون جمله ی یه هفته و 1000 تومن من یکم مشکل دارما!!:smiliess (11):
منو دوستام اوایل که برامون خواستگار بالای 30 سال میومد کلی میخندیدم که یارو پیرمرد اومده خواستگاری
حالا تازه به این نتیجه رسیدیم که جریان طبیعی بوده ! ما زیادی تازه کار بودیم
خب بنده خدا پسر تا بخواد جمع و جور بشه! کار تحصیلات خونه ماشین میشه بالای 30 سال دیگه!
تصمیم دارم به 30-35 هم فکر کنم ! گناه دارن بنده خداها!:65d6a5d6s:
الان حسرت همون 30- 35 ساله هارو میخوزی عزیزم؟! نیست دیگه فرناز جون! تموم شد!:bunnyearsmiley:
نه هستن هنوز اونقدر 35 ساله مجرد هست!!!!!!! تازه از خداشونم باشه با دختر 22 ساله ازدواج کنن!! البته من به شخصه سن ازدواج مناسب دختر رو 26 یا 27 میدونم!
با این همه مشکلات زندگی چه عجله ای برای ازدواج هست!!! الان آسوده پیش خونواده زندگی میکنیم دیگه!!!
نه هستن هنوز اونقدر 35 ساله مجرد هست!!!!!!! تازه از خداشونم باشه با دختر 22 ساله ازدواج کنن!! البته من به شخصه سن ازدواج مناسب دختر رو 26 یا 27 میدونم!
با این همه مشکلات زندگی چه عجله ای برای ازدواج هست!!! الان آسوده پیش خونواده زندگی میکنیم دیگه!!!
من 24 سالمه..
هنوز سالگرد عروسییم نشده....
سخت نگرفتم..بین یه دکترفلوشیپ قلب و عروق و یه مهندس بدون شغل مهندس انتخاب کردم..
چوون دکتره10سال بزرگتر بود...
من 24 سالمه..
هنوز سالگرد عروسییم نشده....
سخت نگرفتم..بین یه دکترفلوشیپ قلب و عروق و یه مهندس بدون شغل مهندس انتخاب کردم..
چوون دکتره10سال بزرگتر بود...
بله دیگه!! عجله نکن فرناز جون فعلا بشین خونه ی بابایی آشپزی یادبگیر وخیاطی و گلدوزی و....! شوهر میخوای چیکار ! بیکاری مگه!
یعنی مهندس رو انتخاب کردی؟؟؟
خب البته من اختلاف سنی رو هم مشکل نمیدونم!
کلا رو خواستگار سن کم فکر نمیکنم!
یاد بگیریدد دخترای دیگه از eli ! الان آقا مهندس شغل پیدا کرده؟ فلوشیپ رو واسه سنش فقط نخواستی؟!!:smiliess (11):
آره اون قبوول کردم.
4سال تفاوت سنی داریم.
چوون دکتره 13سال تهران زندگی میکرد؛من اصفهانیم؛خونه مجردی داشت؛معلووم بووود
یه دختر ساده میخاد که هنوز پخته نیست که بتونه طبق سلیقه و علایق خودش اونو بار بیاره..
متوجه حرفم شدی فرناز جوون؟:heart:
بله که پیدا کرده..
آزموون استخدامی یکی از شرکتای
اصفهان قبول شد...
بزار یه چیز بگم دماغت بسوزه همه اینا رو بلدم غمت نباشه!!!
ولی سوای شوخی تو تبریز دخترا معمولا آشپزی زود یاد میگیرن و کارای اینجوری یکی دو رقم بلد میشن
اصلا به خاطر ازدواج نیست چون تو مورد ازدواج به قول شما باباییشون خیلی هم سخت گیر میشن
بیشتر عرف جامعه شده
آرزوی خوشبختی و موفقیت