parnia
New member
به به...مبارکه حدیث جونم...:thanks:روشن شد:rolleyessmileyanim:
به به...مبارکه حدیث جونم...:thanks:روشن شد:rolleyessmileyanim:
خو چه ایرادی داره؟:dadad4:
خداییش منم نمیدونم چنده ولی خب حتما خیلی گرونه!!!!!!!!!!
ببین خواهر من ، یادته گفتم بیا لامپتو درست کنم ، مجانی ....نیومدی !!من تو فکر این روزها بودم !!از بس دور اندیشم !!!
حالا دیگه آمدی جانم به قربانت ، دیر آمدی !!!
الان می دونی ،قیمت یه لامپ کم مصرف صد وات چقده ؟؟نمی دونی ؟؟؟منم نمی دونم !!!آخرین نفری که خریده گویا داداش نصیری بوده !!
داش مرتضی ،چند خریدی دادا !! از کجا خریدی ؟؟!
من اوايل چون هر ساعت تو سايت بودم با چراغ خاموش ميومدم ،خجالت آوره خوب مثلا درس دارم همش تو سايتم:13: :rolleyessmileyanim::smiliess (3):
منم که از اول چراغ روشن میومدم .که تازگیا متوجه شدم که معتاد شدمو رفتم تو قعر زندگی، خودم رو با مشکلات کار و زندگی مشغول کردم ولی حالا دلم خیلی برای مواقعی که تنها بودم تنگ میشه :sad:
چرا اینطوریه ؟! چرا کسایی ک تنهان دوس دارن از تنهایی در بیان ... ولی کسایی ک تنها نیستن دوس دارن حتی شده فقط ی روز تنها باشنو مال خودشو باشن !!!
بفخشید از بحث خارج شدم![]()
خداییش منم نمیدونم چنده ولی خب حتما خیلی گرونه!!!!!!!!!!
حاجی بیخیال نرخ لامپ
بیا مارو از این سردرگمی دربیار و روشنمون کن از این به بعد شما رو چی صدا کنیم با توجه به تغییر جنسیت هایی که توی سایت رخ میده:
1.حاجیه خانوم نصیری32![]()
2. مهرانه بانو
3.خواهر مهی![]()
4.مهری
5.مهرانه السلطنه![]()
6.آبجی نصیری32
7.بانو نصیری![]()
حدیث جان،من اعتراض دارم ، الان گزنیه ها کامل نیست !!بعد میگم سنجش حذفش کرده ،دلخور میشی !!!!!!!!!
داش مرتضی شما هم ،حاج خانم بودی ،بابا به من می گفتی خب؟؟؟؟!!!
ببین حاج خانم ناراحت میشه به حاج مهرانش این القابو نسبت میدی ها از ما گفتن بود!!!!!!!حاجی بیخیال نرخ لامپ
بیا مارو از این سردرگمی دربیار و روشنمون کن از این به بعد شما رو چی صدا کنیم با توجه به تغییر جنسیت هایی که توی سایت رخ میده:
1.حاجیه خانوم نصیری32![]()
2. مهرانه بانو
3.خواهر مهی![]()
4.مهری
5.مهرانه السلطنه![]()
6.آبجی نصیری32
7.بانو نصیری![]()