چراغارو خاموش کن!!!!!!!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ba ba barghi

Well-known member
خو چه ایرادی داره؟:dadad4:

من اگه بخوام برا همه رایگان و نسیه بدم که باید در دوکونمو تخته کنم !!حالا چون با مامانت اومدی ،باشه ، بعدا پولشو بیاریا !!

اینم خصوصی می کنم ، چون سودجویان منتظر فرصتند !!!

ba ba barghi

Well-known member

داداش مرتضی ،خودم چراغای همه رو روشن کردم !!!

منتها دوستان عزیز ، دیگه خودتون رعایت کنید !

مصرف بی رویه ،کار خیلی بدیه !!!
باتشکر

mehran35

New member

ببین خواهر من ، یادته گفتم بیا لامپتو درست کنم ، مجانی ....نیومدی !!من تو فکر این روزها بودم !!از بس دور اندیشم !!!
حالا دیگه آمدی جانم به قربانت ، دیر آمدی !!!
الان می دونی ،قیمت یه لامپ کم مصرف صد وات چقده ؟؟نمی دونی ؟؟؟منم نمی دونم !!!آخرین نفری که خریده گویا داداش نصیری بوده !!

داش مرتضی ،چند خریدی دادا !! از کجا خریدی ؟؟!

خداییش منم نمیدونم چنده ولی خب حتما خیلی گرونه!!!!!!!!!!

leyla-h

New member
گزینه 6 کسی که برای خودش روشن نشون میده ولی روشن نبست مثل من

zanbagh

New member
شایــــــــــــــــــــــــــدم یه گزینه غیر ازاینا باشه:black_eyed:

mikhak s

New member
من اوايل چون هر ساعت تو سايت بودم با چراغ خاموش ميومدم ،خجالت آوره خوب مثلا درس دارم همش تو سايتم:13: بعدش تصميم گرفتم هر وقت ميام با چراغ روشن بيام كه زياد نمونمو سريع خارج بشم:rolleyessmileyanim::smiliess (3):

mw.ashel

New member
منم که از اول چراغ روشن میومدم .که تازگیا متوجه شدم که معتاد شدمو رفتم تو قعر زندگی، خودم رو با مشکلات کار و زندگی مشغول کردم ولی حالا دلم خیلی برای مواقعی که تنها بودم تنگ میشه :sad:

nusha

New member
منم که از اول چراغ روشن میومدم .که تازگیا متوجه شدم که معتاد شدمو رفتم تو قعر زندگی، خودم رو با مشکلات کار و زندگی مشغول کردم ولی حالا دلم خیلی برای مواقعی که تنها بودم تنگ میشه :sad:

چرا اینطوریه ؟! چرا کسایی ک تنهان دوس دارن از تنهایی در بیان ... ولی کسایی ک تنها نیستن دوس دارن حتی شده فقط ی روز تنها باشنو مال خودشو باشن !!!

بفخشید از بحث خارج شدم :)

mikhak s

New member
چرا اینطوریه ؟! چرا کسایی ک تنهان دوس دارن از تنهایی در بیان ... ولی کسایی ک تنها نیستن دوس دارن حتی شده فقط ی روز تنها باشنو مال خودشو باشن !!!

بفخشید از بحث خارج شدم :)

اونايي كه تنها نيستن دوست دارن يه زمانيو براي خودشون باشن به كاراشون به خودشون گذشتشون فكر كنن. اونايي هم كه تنهان از بس به خودشونو كاراشون فكر كردن خسته شدن ميخوان از اين تنهايي در بيان خودشونو مشغول كنن به كسي ديگه هم فكر كنن.:78:

aram ft

New member
با مزه بود...
ولی خب حالا خیلی بهشون گیر ندید. شاید این طور راحت تر هستند خب. هرکس آزاده هرطور خواست رفتار کنه

Artmis.a

New member
خداییش منم نمیدونم چنده ولی خب حتما خیلی گرونه!!!!!!!!!!

حاجی بیخیال نرخ لامپ

بیا مارو از این سردرگمی دربیار و روشنمون کن از این به بعد شما رو چی صدا کنیم با توجه به تغییر جنسیت هایی که توی سایت رخ میده:

1.حاجیه خانوم نصیری32
645619_angel2.gif

2. مهرانه بانو

3.خواهر مهی
447019_157fs409780.gif

4.مهری

5.مهرانه السلطنه
319519_127fs2692839.gif

6.آبجی نصیری32

7.بانو نصیری
42319_Emoticons_87.gif

ba ba barghi

Well-known member
حاجی بیخیال نرخ لامپ

بیا مارو از این سردرگمی دربیار و روشنمون کن از این به بعد شما رو چی صدا کنیم با توجه به تغییر جنسیت هایی که توی سایت رخ میده:

1.حاجیه خانوم نصیری32
645619_angel2.gif

2. مهرانه بانو

3.خواهر مهی
447019_157fs409780.gif

4.مهری

5.مهرانه السلطنه
319519_127fs2692839.gif

6.آبجی نصیری32

7.بانو نصیری
42319_Emoticons_87.gif

حدیث جان،من اعتراض دارم ، الان گزنیه ها کامل نیست !!بعد میگم سنجش حذفش کرده ،دلخور میشی !!!!!!!!!

داش مرتضی شما هم ،حاج خانم بودی ،بابا به من می گفتی خب؟؟؟؟!!!

Artmis.a

New member

حدیث جان،من اعتراض دارم ، الان گزنیه ها کامل نیست !!بعد میگم سنجش حذفش کرده ،دلخور میشی !!!!!!!!!

داش مرتضی شما هم ،حاج خانم بودی ،بابا به من می گفتی خب؟؟؟؟!!!

خب برقی جان خواهر شما گزینه هارو کاملش کن:riz304:

mehran35

New member
حاجی بیخیال نرخ لامپ

1.حاجیه خانوم نصیری32
645619_angel2.gif

2. مهرانه بانو

3.خواهر مهی
447019_157fs409780.gif

4.مهری

5.مهرانه السلطنه
319519_127fs2692839.gif

6.آبجی نصیری32

7.بانو نصیری
42319_Emoticons_87.gif
ببین حاج خانم ناراحت میشه به حاج مهرانش این القابو نسبت میدی ها از ما گفتن بود!!!!!!!
راستی آبجی هم عمه اته جانم!!!!!!!

reza.n

New member
یه سری ها هم که از ترسشونه.نه که بهشون زیاد گفته میشه بچه مگه درس نداری همش اینجایی دیگه فقط چراغ خاموش میان اوضاع رو بررسی میکنن میرن.به این کاربرها اصطلاحا کاربرهای نینجا(Ninja Users):ph34r-smiley:گفته میشود.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا