چراغارو خاموش کن!!!!!!!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

AWWA

New member
پس از رایزنی های فراوان با مدیران انجمن(مدظله العالی)قرار شد جهت روشن شدن چراغ خانه های تمامی کاربران محترم به آن دسته از عزیزانی که چراغشان سوخته یارانه خرید لامپ های کم مصرف(جهت خشنودی مامان برقی)تعلق گیرد!!!!!!!
لطفا جهت ثبت نام ودریافت یارانه نقدی به دفتر جناب ادمین مراجعه نمایید!!!!!!!
با تشکر!!!!!!!!!

آقای نصیری خوب دارین از کیسهء خلیفه می بخشین!!!

mohana

Well-known member

خیلی قشنگن. اون سایتی که بوک مارکته به مام بده خو
306019_5735.gif

بفرما
این وبلاگ
فاریا شکلک

ba ba barghi

Well-known member
باشه عزیزم اینبار از خون حاجی گذشتم
593919_bullarsmile.gif

نه توروخدا بیا بریزش!!!!!منو از خونریزی میترسونی؟؟؟؟؟

نه دیگه به حاج خانوم قول دادم مرده و قولش
659119_carryonsmiley.gif

قولو بی خیال ...
بببین حدیث جان ، من یه روش دارم !بدون خون ریزی و ایناست !!سریع هم عمل میکنه !البته بستگی به مقاومت بدنیش داره ،فکر کنم حاجی مرتضی ، مقاومت کنه !!اشکال نداره ، ولتاژو می بریم بالا !!!20035 ولت خوبه فکر کنم !:j58r36j3gcr4suxymup

آخرین ویرایش:

ba ba barghi

Well-known member

پس از رایزنی های فراوان با مدیران انجمن(مدظله العالی)قرار شد جهت روشن شدن چراغ خانه های تمامی کاربران محترم به آن دسته از عزیزانی که چراغشان سوخته یارانه خرید لامپ های کم مصرف(جهت خشنودی مامان برقی)تعلق گیرد!!!!!!!
لطفا جهت ثبت نام ودریافت یارانه نقدی به دفتر جناب ادمین مراجعه نمایید!!!!!!!
با تشکر!!!!!!!!!

نور به قبرت بباره ، اوضاع کساد بود !!!

حالا که دم رفتن ، رونق دادی به دوکونمون ،منم واسه اینکه توی قبر ،از تاریکی وحشت نکنی ، یه چند تا مهتابی سراسری وصل میکنم ، روشن باشه ،روزنامه ورزشی خواستی بوخونی اون تو ، مشکلی نداشته باشی !!!پیش اهل قبور هم ، تبلیغ کن دادا !

باتشکر از شما !!!!!!!!:rose:

آخرین ویرایش:

AWWA

New member

نور به قبرت بباره ، اوضاع کساد بود !!!حالا که دم رفتن ، رونق دادی به دوکونمون ،منم واسه اینکه توی قبر ،از تاریکی وحشت نکنی ، یه چند تا مهتابی سراسری وصل میکنم ، روشن باشه ،روزنامه ورزشی خواستی بوخونی اون تو ، مشکلی نداشته باشی !!!پیش اهل قبور هم ، تبلیغ کن دادا !
باتشکر

به تو میگن کارآفرین.:smiliess (4): لوله کشی آب و کانال کشی فاضلاب اهل قبورم با من.:a2d3:
همه جوونای مملکت مثل تو باشن دیگه کسی بیکار نمیمونه.آورین آورین

آخرین ویرایش:

mehran35

New member
بچه ها ادمین اومد وای چراغاروخاموش کنین نیاد تو فکر کنه کسی خونه نیست فرار....!!!!!!!!!!

mahsa.

New member
:14: (3):[size=4من وقتی بخوام برم فضولی کنم تو پروفایل یکی ونخوام طرف بفهمه من صفحش رفتم خاومش میکنم[/size].................

آخرین ویرایش:

Artmis.a

New member

قولو بی خیال ...
بببین حدیث جان ، من یه روش دارم !بدون خون ریزی و ایناست !!سریع هم عمل میکنه !البته بستگی به مقاومت بدنیش داره ،فکر کنم حاجی مرتضی ، مقاومت کنه !!اشکال نداره ، ولتاژو می بریم بالا !!!20035 ولت خوبه فکر کنم !:j58r36j3gcr4suxymup

اگه حاج خاونم اجازه داد شما ولتاژ 2003000 ولتتو بهش وصل کن:j58r36j3gcr4suxymup

بعد منم میام بذاریمش توی این ماشین ببریمش سرای آخرت
chaseupssmiley.gif

antenyus

Active member
smiliess (3):من وقتی بخوام برم فضولی کنم تو پروفایل یکی ونخوام طرف بفهمه من صفحش رفتم خاومش میکنم

چطوری خاموش میکنین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به ما هم یاد بدید برا روز مبادا شاید به درد خورد...............

negar91

New member
حتی با وجود خاموش بودن چراغ ها میشه فهمید کدوم کاربر در حال حاضر در سایت هست و مشغول دیدنه چه صفحه ای هست
بسته شد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا