ghasedak69
New member
طبق شنیده های بنده برخی اساتیدش اینان:
دکتر حمزه گنجی، کیانوش هاشمیان، یحیی سیدمحمدی، حسن پاشا شریفی و ....
پس کدوم اساتید تو دانشگاه های سراسری هستند ؟؟؟
البته ما توفیق شاگردی استاد کیانوش هاشمیان و دکتر بنی جمالی رو داشتیم
طبق شنیده های بنده برخی اساتیدش اینان:
دکتر حمزه گنجی، کیانوش هاشمیان، یحیی سیدمحمدی، حسن پاشا شریفی و ....
اره قاصدکی منم میخواستم بگم که استادم نام میبرد از این استاداش . خیلی خوبه رودهن.
حالا دوست من همین که رسیده بود نیویورک استادش رفته بود دنبالش
اسمش پائوله اصرار هم داره که به اسم صداش کنن, الان ماهم اینجا اونو پائول صدا می کنیم چه برسه به دانشجوهاش
اره خیلی من واقعا الان غمگینم.
از اومدنه نتایج به این ور که اینقدر بچه ها قبول نشدن از این موضوع بیشتر نارحتم. اخه خیلی سخته قبول شی و نتونی بری.
ایران. با اینکه خیلی دوسش دارم اما ......اینجا ایران است...:sad:
قربونت برم دوستم. دل همه پره اما سعی کن دیگه حالا فکرای منفی و بزاری کنار و رو اون 7 تا منبعی که استادت گفت تمرکز کنی. خیلی باید زحمت بکشیم تا به هدفمون برسیمبله....واقعا...
دیروز و امروز اونقدر ناراحت بودم که دلم میخواست تو مترو یه گوشه بشینم و بزنم زیر گریه...
آخرش هم نتونستم جلو خودمو بگیرم و جوری که کسی نفهمه از ناراحتی اشک ریختم...یعنی دلم پره ها....
قاصدک جوونم سلااااااااااام...
خوبی؟؟؟؟
اینقدر این چند روز یعنی از 5 شهریور به نتایج و... فکر کردم ، از نظر سلامت جسمی خیلی بهم ریختم....هر روز یه درد و مشکل جدید پیدا می کنم:sad::1dco2x0p1lilzhfpg1t
سلام عزیزم
در هر حالی خداروشکر
ولی پر از تردید و دلشوره و بلاتکلیفی و... هستم
آقای مصفا با این شرایط واقعا چیکار می کنید؟؟؟
راوی و قاصدک عزیز؛
واقعا نمیدونم...
اینقدر این چند روز یعنی از 5 شهریور به نتایج و... فکر کردم ، از نظر سلامت جسمی خیلی بهم ریختم....هر روز یه درد و مشکل جدید پیدا می کنم:sad::1dco2x0p1lilzhfpg1t
قربونت برم دوستم. دل همه پره اما سعی کن دیگه حالا فکرای منفی و بزاری کنار و رو اون 7 تا منبعی که استادت گفت تمرکز کنی. خیلی باید زحمت بکشیم تا به هدفمون برسیم
نمی دونم نداره هاااااااااا
پرفسور بالتازار همه چی رو می دونه
یه کم قدم بزن یادت میاد
مطمئن باشید این شرایط برای دانشگاه عادیه چون هر سال با همین تعداد دانشجوی جدید با این شرایط رو برو هستن به هر حال یه فکری براش می کنن
شمام با بچه هایی که شرایطشون مثل شماست هماهنگ بشید ببینید چی کار می کنن, یه جای کوچیک هم شده همه باهم بگیرید که هزینه ها بینتون سرشکن بشه فعلا تا ببینید خدا چی می خواد.
روزنامه همشهری بگیرید , دانشجوهای زیادی هستن که دنبال هم اتاقی اند, شاید یه مورد مناسبی براتون پیدا شد
تو پایین شهرم که شده جا بگیرید مشکلی نیست, درسته راه دوره ولی به هر حال مترو و بی آرتی و ... هست یه کاریش می کنید
دیگه از این حرفا نشنومااااااااااااااااااا :New (6):
راوی و قاصدک عزیز؛
واقعا نمیدونم...
قطعا یه راهی پیدا میشه
به خدا توکل کنید
نمیشه خوارزمی برید برا ثبت نام؟؟؟؟
برا خوابگاه شهید بهشتی ای کاش هم ک ل اس ی ها یا هم ورودی هاتون رو پیدا می کردید و با هم دیگه خونه می گرفتید
خدا میدونه بیشتر از خودم برای شما ناراحتم....
قاصدکی:tsimuzpzwoap1t9y3o7....نکن این کارو...لیسانس رو گرفتیم چی شد؟ ارشد رو بگیریم مثلا چی میشه؟؟؟؟؟؟
باور کن این چند وقته اون قدر باورهام زیر و رو شده که میگم اصلا دارم واسه چی درس میخونم و عمرم رو میذارم؟آیا نتیجه هم داره این همه دویدن؟؟؟؟؟؟
شما هم خودتو از بلاتکلیفی دربیار...همین علوم تحقیقات به نظرم عالیه....هم استاداش هم مسیرش...همین رو ثبت نام کن