جوی که در حال حاضر تو انجمن روانشناسی حاکم هست, یه جو کاملا غمگینه و می دونم که دوستام الان حوصله ی فعالیتهای به این شکل رو ندارن, متاسفانه به دلیل نتایج کنکور و اتفاقهایی که از شروع ثبت نام تا انتها افتاد همگی دلگیریم, به حدی که پیشنهاد دادن تاپیک بحث و گفتگومون بسته بشه و به طور جدی دارن برای سال آینده مطالعه می کنن.
بنده هم ترجیحم این هست که برنامه های اینچنینی اگر هم بنا هست انجام بشه از مهرماه باشه که کمی با شرایط کنار اومدیم.
ما بحث علمی داشتیم تو تاپیک نمونه های بالینی که هرچند تازه ایجاد شده ولی می تونم به طور جدی تر ادامش بدم و به صورت مسابقه درش بیارم
تاپیک فیلم داشتیم که باهم فیلم می دیدیم و تبادل نظر می کردیم, و می تونم این رو به شکل جدی تر و مسابقه درش بیارم
تاپیک نکته نویسی داشتیم که می تونیم به کسی که بیشترین و بهترین نکاتی رو که بیشترین لایک رو می گیره جایزه بدیم
و موارد دیگه ای هم هست که بشه به مسابقه گذاشت, اما حقیقا دوستانم در حال حاضر تو شرایط مساعدی نیستن و شاید که بخوان کمتر تو انجمن حاضر بشن و بیشتر درس بخونن که سال آینده یه نتیجه ی ایده آل بگیرن
من ترجیح می دم بعد از اینکه آروم شدند باهاشون در این مورد مشورت کنم و با نظر خودشون بهترین تصمیم رو بگیریم
دوستان گرامی لطفا توجه کنید و نظرتون رو بفرمایید, تا دوشنبه فرصت داریم:
قرار هست که تو انجمن یکسری مسابقه برگزار بشه که جوایزش شامل اینهاست:
1-هدیه کتاب با اختیار انتخاب عنوان
2-فلاش مموری
3-کارت آزمون 50هزار تومنی آزمون سنا
انتخاب شکل و نوع مسابقه با خود ماست
اول بفرمایید که اصلا با مسابقه موافقید یا خیر ترجیح می دید به طور متمرکز درس بخونید
دوم اگر پیشنهادی برای مسابقه دارید حتما دقیق بفرمایید
پیشنهاد من اینها بوده ولی گفتم که اول با دوستام مشورت می کنم بعد خبر می دم (که تهدید شدیم اگه مسابقه نذارید همه جوائز رو می دن به انجمن زبان)
به نام خدا
من با مسابقه موافقم...
با پیشنهاد تاپیک نمونه بالینی و تاپیک فیلم هم موافقم
فعلا چون از ساعت خوابم گذشته و مغزم هنگه پیشنهاد خاصی ندارم....انشالله اگه چیزی به ذهنم رسید عرض میکنم
باتشکر!
فعلا شب خوش:j58r36j3gcr4suxymup
سلام دوستای عزیزم
برای ما 4 روز در هفته ک ل اس گذاشتن با 12 واحد درس!!!!!!:برنامه رو پخش کردن تو هفته....شاید چون دلشون تند تند برامون تنگ میشه....
من واقعا باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راه رفت و برگشتم خیلی طولانی و عذاب آوره....2 ساعت و نیم (حداقل!) تو راهم تا برسم...سه خط مترو باید عوض کنم....اصن وقتی شنیدم این شکلی شدم!!
فانوسي جان دانشكاه هايي دولتي اينجوريه! كلاسا رو تو هفته بخش ميكنن،ولي از اين كار جه هدفي دارن??????سلام دوستای عزیزم
برای ما 4 روز در هفته ک ل اس گذاشتن با 12 واحد درس!!!!!!:shocked:برنامه رو پخش کردن تو هفته....شاید چون دلشون تند تند برامون تنگ میشه....
من واقعا باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:1dco2x0p1lilzhfpg1t
راه رفت و برگشتم خیلی طولانی و عذاب آوره....2 ساعت و نیم (حداقل!) تو راهم تا برسم:13:...سه خط مترو باید عوض کنم....اصن وقتی شنیدم این شکلی شدم!!:5:
شکنجه دانشجوفانوسي جان دانشكاه هايي دولتي اينجوريه! كلاسا رو تو هفته بخش ميكنن،ولي از اين كار جه هدفي دارن??????
دوستان گرامی لطفا توجه کنید و نظرتون رو بفرمایید, تا دوشنبه فرصت داریم:
قرار هست که تو انجمن یکسری مسابقه برگزار بشه که جوایزش شامل اینهاست:
1-هدیه کتاب با اختیار انتخاب عنوان
2-فلاش مموری
3-کارت آزمون 50هزار تومنی آزمون سنا
انتخاب شکل و نوع مسابقه با خود ماست
اول بفرمایید که اصلا با مسابقه موافقید یا خیر ترجیح می دید به طور متمرکز درس بخونید
دوم اگر پیشنهادی برای مسابقه دارید حتما دقیق بفرمایید
پیشنهاد من اینها بوده ولی گفتم که اول با دوستام مشورت می کنم بعد خبر می دم (که تهدید شدیم اگه مسابقه نذارید همه جوائز رو می دن به انجمن زبان)
سلام بچه ها خوبین؟ آخر هفته ای اومدم سر بزنم دیدم تاپیک نیست، گشتم دیدم درشو پلمب کردن اصلا یه حالی شدم... من کیم اینجا کجاست؟
به نظر من هم اصلا فرقی نداره اینجا یا اونجا، ولی شاید تاپیک جدید باعث بشه که بحث هامون هم یکم بیشتر مرتبط به درس و دانشگاه بشه. درهر صورت دوست دارم همه با هم در تماس باشیم.
راستی من دیروز تصمیمم رو گرفتم و بین الملل شهید بهشتی(علوم) ثبت نام کردم. خیلی این مدت با خودم کلنجار رفتم، بیشتر هم به خاطر اینکه منتظر جواب بین الملل بهداشت بودم. دیروز آخرین فرصت ثبت نام بود، فکر کنین علوم بهزیستی تازه دیروز عصر اسم قبول شده ها رو اعلام کرد:1dco2x0p1lilzhfpg1t کلا چند روز پر استرسی بود. ولی الان خوشحالم. از شنبه هام شروع میشه. اول که ثبت نام کردم به نظرم خیلی زود بود، ولی الان خوشحالم. ذوق روز اول مدرسه دارم.
فانوسی جونم راستی خونه خودتون کرج بود؟ خوابگاه نمیدادن بهت؟ خیلی سخته که این همه رفت و آمد!
سلام بچه ها خوبین؟ آخر هفته ای اومدم سر بزنم دیدم تاپیک نیست، گشتم دیدم درشو پلمب کردن اصلا یه حالی شدم... من کیم اینجا کجاست؟
به نظر من هم اصلا فرقی نداره اینجا یا اونجا، ولی شاید تاپیک جدید باعث بشه که بحث هامون هم یکم بیشتر مرتبط به درس و دانشگاه بشه. درهر صورت دوست دارم همه با هم در تماس باشیم.
راستی من دیروز تصمیمم رو گرفتم و بین الملل شهید بهشتی(علوم) ثبت نام کردم. خیلی این مدت با خودم کلنجار رفتم، بیشتر هم به خاطر اینکه منتظر جواب بین الملل بهداشت بودم. دیروز آخرین فرصت ثبت نام بود، فکر کنین علوم بهزیستی تازه دیروز عصر اسم قبول شده ها رو اعلام کرد:1dco2x0p1lilzhfpg1t کلا چند روز پر استرسی بود. ولی الان خوشحالم. از شنبه هام شروع میشه. اول که ثبت نام کردم به نظرم خیلی زود بود، ولی الان خوشحالم. ذوق روز اول مدرسه دارم.
فانوسی جونم راستی خونه خودتون کرج بود؟ خوابگاه نمیدادن بهت؟ خیلی سخته که این همه رفت و آمد!
سلام دوستای عزیزم
برای ما 4 روز در هفته ک ل اس گذاشتن با 12 واحد درس!!!!!!:shocked:برنامه رو پخش کردن تو هفته....شاید چون دلشون تند تند برامون تنگ میشه....
من واقعا باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:1dco2x0p1lilzhfpg1t
راه رفت و برگشتم خیلی طولانی و عذاب آوره....2 ساعت و نیم (حداقل!) تو راهم تا برسم:13:...سه خط مترو باید عوض کنم....اصن وقتی شنیدم این شکلی شدم!!:5:
آخیییییییییی الهییییییییییی
دیگه در ره منزل لیلی که خطرهاست در آن
شرط اول قدم آنست که مجنون باشی
البته کاملااااااااا هم حق دارن دلشون برات تنگ بشه![]()
سعی کن از الان برنامه ی فرهنگی, تفریحی رفاهی واسه اون دو ساعت و نیم تنظیم کنی که وقتت هدر نشه
فانوسي جان دانشكاه هايي دولتي اينجوريه! كلاسا رو تو هفته بخش ميكنن،ولي از اين كار جه هدفي دارن??????
واقعا ؟!!! من شنیدم که ارشد دو روز در هفته میرن ...
اما خوش به حالت . چون من اهواز دانشگاهم با خوابگاه 20 دقیقه فاصله داره و از خدامه که 4 روز تو هقته بزارن تا اونجا زیاد تو خوابگاه نباشم
سلاااااااااااااااااام صنم جووون....خوبی؟؟؟؟
تبریک میگم خانووومی...:4d564ad6::rose:
ان شاا... دکتری قبول شی ...
چه گرایشی قبول شدی استثنایی یا بالینی؟؟؟؟؟؟؟