پذیرفته شدگان ارشددانشگاه تهران شماره دانشجویی شما صادر شده؟

پرستاری86

New member
اطلاعیه مدیریت تحصیلات تکمیلی- جلسه معارفه و تعیین گرایش دانشجویان کارشناسی ارشد دانشکده پرستاری

به اطلاع کلیه دانشجویان ورودی جدید مقطع کارشناسی ارشد می رساند:

جلسه معارفه و تعیین گرایش دانشجویان کارشناسی ارشد پرستاری و مامائی ساعت 14:30 لغایت 16 روز یکشنبه دوم مهر ماه در سالن شماره 1 واقع در ساختمان پرستاری، جنب نمازخانه براداران (گروه پرستاری) و همزمان سالن شورای 2 واقع در ساختمان مامایی، دپارتمان دکتری (گروه مامائی) برگزار می شود.

jupiter_sps

New member
lما نیز CVV2نداریم!!!! یعنی هیچ! باید برم بگیرم بعدا! بعدشم ما که نمیدونیم خوابگامون کجاست ؟ کلاسا کی شروع میشن؟ اصن انشکده کجاست؟ چیو انتخاب کنیم؟

biochem

New member
lما نیز CVV2نداریم!!!! یعنی هیچ! باید برم بگیرم بعدا! بعدشم ما که نمیدونیم خوابگامون کجاست ؟ کلاسا کی شروع میشن؟ اصن انشکده کجاست؟ چیو انتخاب کنیم؟

کار منو! هیچ انتخابی نکردم. راستی شایدم بهمون ژتون مهمان بدن. مطمئن نیستم

nasimebaran15

New member
بچه ها هرکی غذا واسه هفته آینده میخواد فقط تا امروز فرصت دارین ها. من که خودم رزرو نکردم. احتمالن کلاسا این هفته تشکیل نمیشه و منم نمیخوام این هفته ای برم خوابگاه

چطوری وارد سیستم تغذیه شدین؟ برای منکه شماره دانشجویی و کد ملی می زنم وارد نمیشه

TUMS

Well-known member

فک کنم هفته اول اذیت نکنن!!!!!!
احتمالآ اذیت نکنن!!!!!
حتمآ باید بانک ملی باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mehrkam

New member

فک کنم هفته اول اذیت نکنن!!!!!!
احتمالآ اذیت نکنن!!!!!
حتمآ باید بانک ملی باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه، من که با بانک سامان پرداخت کردم، احتمالاً با هر کارتی که عضو شتاب باشه می شه بپردازیم.

mehrkam

New member
راستی بهتر نیست یه تاپیک جدید باز کنیم، چیزایی که اینجا به اشتراک می ذاریم دیگه با عنوان تاپیک جور در نمی آد!؟

biotech25

New member
بچه ها ی تهران ..یه سوال؟؟؟؟
مهلت انتخاب واحد که یکم ودوم مهر هست،تمدید نمیشه؟؟؟؟:smiliess (12):

thickety

New member
دوستان برای انتخاب غذا کارتتون برای هر بانکی که باشه می تونید پول واریز کنید
رمان رزرو عذای هر هفته تا ساعت 24 سه شنبه هفته قبلش هست (یعنی هز هفته تا سه شنبه وقت دارین غدای هفته بعد رو رزرو کنید)
اگر عذا رزرو نکنید میتونید روز فروش بگیرید.توزیع غذای هر وعده که تموم بشه کسانی که رزرو نداشته باشن می تونن برن و غذا بگیرن
برای این کار باید پول تو کارتتون باشه (به اندازه قیمت غذای روزفروش که امسال احتمالا 275 تومنه)
اما چون تازه وارد هستین هفته اول معمولا اگر کارت هم نداشته باشید بهتون غذا میدن
کارت غذای جدا ندارین.کارت دانشجوییتون هم کارت تغذیه اس هم کارت ورود و خروج و هم کارت دانشجویی

پرستاری86

New member
مطمئنی ساعت اداریه! من میتونم تیک بزنم و انتخاب کنم ولی چون نمیخواستم نزدم

اره من نمیتونم رزرو کنم
دوران کارشناسی که یه دانشگاه دیگه بودم تا اخر زمان اداری روز 3 شنبه میشد غذا رزرو کنی نه تا ساعت 24
کسی هست بتونه الان غذا رزرو کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:(50)::(50):

thickety

New member
اره من نمیتونم رزرو کنم
دوران کارشناسی که یه دانشگاه دیگه بودم تا اخر زمان اداری روز 3 شنبه میشد غذا رزرو کنی نه تا ساعت 24
کسی هست بتونه الان غذا رزرو کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:(50)::(50):
شما اگر از منو سمت راست" هفته بعد" رو انتخای می کردین می تونستین عذا رزرو کنید

a.sohrab

New member
آقا هر کی جواب تقاضای اسکانش اومد بیاد اینجا خبر بده مام خبر دار شیم .....دمتون گرم

mishel

New member
سلام بچه ها شما مبلغ 5000 تومن کارت دانشجویی رو واریز کردید من اینکارو نکردم آخه تاریخ خاصی اعلام نکردن کی باید اینکارو کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:smiliess (11)::33:

TUMS

Well-known member

سلام
چه جوری میشه فهمید قضییه اسکانمون چی شده!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟
کسی تا حالا ک مشخص نشده شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟:smiliess (12):

پرستاری86

New member
سلام بچه ها شما مبلغ 5000 تومن کارت دانشجویی رو واریز کردید من اینکارو نکردم آخه تاریخ خاصی اعلام نکردن کی باید اینکارو کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:smiliess (11)::33:
سلام من امروز ریختم به حساب گفته زمان گرفتن کارت باید فیش تحویل بدیم.

بالا