Hamidvet
New member
چون میدونستم دیشب مهمان داریم؛ دیروز از صبح تا بعدازظهـر ساعت 7 درس خواندم.
سلام شیلا جان خوش اومدی ؛
عیدت مبارک:thanks:
هنر چه گرایشی؟!
ناقلا پس دیروز درس خوندی ها :13: چی خوندی؟!
چون میدونستم دیشب مهمان داریم؛ دیروز از صبح تا بعدازظهـر ساعت 7 درس خواندم.
مشاهده فایلپیوست 2943
عکس بچه ام در بحث آزاد ( بطور فرضی این در اومد ) عکس قبلی یجورایی اشتباه تایپی بود . البته بطور فرضی هست
سلام شیلا جان خوش اومدی ؛
عیدت مبارک:thanks:
هنر چه گرایشی؟!
ناقلا پس دیروز درس خوندی ها :13: چی خوندی؟!
ســــلام حمیــد جان
ممنـون؛ عیـد شمـا هم مبــارکــــ... امیدوارم به همه ی آرزوهای قشنگ تون برسید. :thanks:
گرافیک رو خیلی دوست داشتم حرفه ای دنبال کنم که نشـد... و الان هم ناراضی نیستم. اینطوری به دو تا رشته و تخصص رسیـدم.
بله...یه روز نخوانم تنبل میشم... دیروز میکروب شناسی و تک یاخته و یک ساعت هم خلاصه های ویروسم رو خواندم.
البته امروز صبح هم از ساعت 8 تا 10 ایمنی خواندم.
تخم کدام انگل زیر بلافاصله پس از دفع آلوده کننده هست ؟
الف) آسکاریس لومبریکوئیدس
ب) اکینوکوکوس گرانولوزوس
ج) انتروبیوس ورمیکولاریس
د) تریکیوریس تریکیورا
تست شماره 24 - کنکور ارشد انگل شناسی پزشکی ( 9 خرداد 1392 )
سلام coffe میشه راجع به آزمون های توضیح بدی چون من دنباله یه جای خوب واسه آزمون هستم
تخم کدام انگل زیر بلافاصله پس از دفع آلوده کننده هست ؟
الف) آسکاریس لومبریکوئیدس
ب) اکینوکوکوس گرانولوزوس
ج) انتروبیوس ورمیکولاریس
د) تریکیوریس تریکیورا
تست شماره 24 - کنکور ارشد انگل شناسی پزشکی ( 9 خرداد 1392 )
هر 2 رو چک کردم ...امید داشتم تو کلید نهایی جواب تغییر کنه اما بازم جوابش 2 میشد!!!! شما این سوال رو چی جواب دادید؟طبق کدام پاسخ کلیدی گزینه صحیح رو چک کردی ؟
کلید اولیه 19 خرداد ؟
یا ، کلید نهایی 5 تیر ؟
خیالت راحت باشه ، جواب این تست هر 2 گزینه میشه ( گزینه ب و گزینه ج )
دقیقاً همون روز 5 تیر رفتم سایت www.sanjeshp.ir دیدم این تست رو هر 2 گزینه انتخاب کردن .
من خودم این تست رو گزینه ج زدم و طبق کلید اولیه غلط بود ولی با اعتراضی که نوشتم ، کلید رو اصلاح کردن .
همین الان برو سایت www.sanjeshp.ir :
کارشناسی ارشد سال 92 رو کلیک کن ، بعدش ویرایش انتخاب محل رو بزن ، وقتی کلید نهایی سوالاتو بزنی ، پایین عکس مداد و دفتر میاد ، بعد رشته رو انتخاب کن و نمایش رو بزن ، عکسی که میاد واسه کلید اولیه هست و نه کلید نهایی !!!؟
خیالت راحت باشه ، جواب این تست هر 2 گزینه میشه ( گزینه ب و گزینه ج )
دقیقاً همون روز 5 تیر رفتم سایت www.sanjeshp.ir دیدم این تست رو هر 2 گزینه انتخاب کردن .
من خودم این تست رو گزینه ج زدم و طبق کلید اولیه غلط بود ولی با اعتراضی که نوشتم ، کلید رو اصلاح کردن .
همین الان برو سایت www.sanjeshp.ir :
کارشناسی ارشد سال 92 رو کلیک کن ، بعدش ویرایش انتخاب محل رو بزن ، وقتی کلید نهایی سوالاتو بزنی ، پایین عکس مداد و دفتر میاد ، بعد رشته رو انتخاب کن و نمایش رو بزن ، عکسی که میاد واسه کلید اولیه هست و نه کلید نهایی !!!؟