پاتوق کنکوری های انگل شناسی 93

Hamidvet

New member
چون میدونستم دیشب مهمان داریم؛ دیروز از صبح تا بعدازظهـر ساعت 7 درس خواندم.

سلام شیلا جان خوش اومدی ؛

عیدت مبارک:thanks:

هنر چه گرایشی؟!

ناقلا پس دیروز درس خوندی ها :13: چی خوندی؟!

Soroush Star

New member
im029[1].jpg

عکس بچه ام در بحث آزاد ( بطور فرضی این در اومد ) عکس قبلی یجورایی اشتباه تایپی بود . البته بطور فرضی هست

Soroush Star

New member
تخم کدام انگل زیر بلافاصله پس از دفع آلوده کننده هست ؟

الف) آسکاریس لومبریکوئیدس

ب) اکینوکوکوس گرانولوزوس

ج) انتروبیوس ورمیکولاریس

د) تریکیوریس تریکیورا

تست شماره 24 - کنکور ارشد انگل شناسی پزشکی ( 9 خرداد 1392 )

Soroush Star

New member
آره اینطوره که میگی .
ولی رنگ پوست از تیره تا سفید ( همه جاها وجود داره ) و آب و هوا خیلی تاثیر گذار هست

SH!LA

New member

سلام شیلا جان خوش اومدی ؛

عیدت مبارک:thanks:

هنر چه گرایشی؟!

ناقلا پس دیروز درس خوندی ها :13: چی خوندی؟!

ســــلام حمیــد جان

ممنـون؛ عیـد شمـا هم مبــارکــــ... امیدوارم به همه ی آرزوهای قشنگ تون برسید. :thanks:

گرافیک رو خیلی دوست داشتم حرفه ای دنبال کنم که نشـد... و الان هم ناراضی نیستم. اینطوری به دو تا رشته و تخصص رسیـدم.

بله...یه روز نخوانم تنبل میشم... دیروز میکروب شناسی و تک یاخته و یک ساعت هم خلاصه های ویروسم رو خواندم.

البته امروز صبح هم از ساعت 8 تا 10 ایمنی خواندم.

bahram-68

New member
بنظرتون 2 یا 3 برابر شدن رتبه در کارنامه نسبت به تخمین تو همه رشته ها برابره؟

Hamidvet

New member
ســــلام حمیــد جان

ممنـون؛ عیـد شمـا هم مبــارکــــ... امیدوارم به همه ی آرزوهای قشنگ تون برسید. :thanks:

گرافیک رو خیلی دوست داشتم حرفه ای دنبال کنم که نشـد... و الان هم ناراضی نیستم. اینطوری به دو تا رشته و تخصص رسیـدم.

بله...یه روز نخوانم تنبل میشم... دیروز میکروب شناسی و تک یاخته و یک ساعت هم خلاصه های ویروسم رو خواندم.

البته امروز صبح هم از ساعت 8 تا 10 ایمنی خواندم.

ممنون شیلا جان:28:
خیلی خوب خوندی، خوش بحالت، من فعلا زبان میخونم؛ ایشالا که شما هم به خواسته هات برسی عزیز...

Hamidvet

New member

ب) اکینوکوکوس گرانولوزوس

ج) انتروبیوس ورمیکولاریس

د) تریکیوریس تریکیورا

گزینه ب هست عایا؟!

coffee

New member
سلام coffe میشه راجع به آزمون های توضیح بدی چون من دنباله یه جای خوب واسه آزمون هستم

سلام نفس من 12 مرحله ازمون دکتر خلی لی رو شرکت کردم ... من خودم سر جلسه ازمون ارشد احساس میکردم دارم ازمون 13 دکتر خلی لی رو شرکت میکنم ... ازموناش خوبه من که خیلی راضی بودم برنامه ریزی ازمون هم منطقی بود و میشد تو اون بازه ی زمانی مطالب رو تمام کنی بنظرم تنها ایرادش این هست که واسه ارشد انگل جامعه ی اماری بالایی نداره اما مهم ترازیه که بدست میاری و رتبه چندان مهم نیست ...واسه من که تنبلم و حتما باید با اجبار درس بخونم عالی بود...:riz304:

Soroush Star

New member
سلام coffee .

شما تست شماره 24 کنکور ارشد انگل شناسی امسال رو چجور جواب دادی ؟

coffee

New member

ب) اکینوکوکوس گرانولوزوس

ج) انتروبیوس ورمیکولاریس

د) تریکیوریس تریکیورا

من این تست اشتباه زدم ...:sadsmiley: میشه 2 اما من تو ازمون زدم 3

Soroush Star

New member
طبق کدام پاسخ کلیدی گزینه صحیح رو چک کردی ؟

کلید اولیه 19 خرداد ؟

یا ، کلید نهایی 5 تیر ؟

coffee

New member
طبق کدام پاسخ کلیدی گزینه صحیح رو چک کردی ؟

کلید اولیه 19 خرداد ؟

یا ، کلید نهایی 5 تیر ؟
هر 2 رو چک کردم ...امید داشتم تو کلید نهایی جواب تغییر کنه اما بازم جوابش 2 میشد!!!! شما این سوال رو چی جواب دادید؟

Soroush Star

New member
خیالت راحت باشه ، جواب این تست هر 2 گزینه میشه ( گزینه ب و گزینه ج )

دقیقاً همون روز 5 تیر رفتم سایت www.sanjeshp.ir دیدم این تست رو هر 2 گزینه انتخاب کردن .
من خودم این تست رو گزینه ج زدم و طبق کلید اولیه غلط بود ولی با اعتراضی که نوشتم ، کلید رو اصلاح کردن .

همین الان برو سایت www.sanjeshp.ir :

کارشناسی ارشد سال 92 رو کلیک کن ، بعدش ویرایش انتخاب محل رو بزن ، وقتی کلید نهایی سوالاتو بزنی ، پایین عکس مداد و دفتر میاد ، بعد رشته رو انتخاب کن و نمایش رو بزن ، عکسی که میاد واسه کلید اولیه هست و نه کلید نهایی !!!؟

coffee

New member

دقیقاً همون روز 5 تیر رفتم سایت www.sanjeshp.ir دیدم این تست رو هر 2 گزینه انتخاب کردن .
من خودم این تست رو گزینه ج زدم و طبق کلید اولیه غلط بود ولی با اعتراضی که نوشتم ، کلید رو اصلاح کردن .

کارشناسی ارشد سال 92 رو کلیک کن ، بعدش ویرایش انتخاب محل رو بزن ، وقتی کلید نهایی سوالاتو بزنی ، پایین عکس مداد و دفتر میاد ، بعد رشته رو انتخاب کن و نمایش رو بزن ، عکسی که میاد واسه کلید اولیه هست و نه کلید نهایی !!!؟

خوب من این سوال رو واسه خودم غلط حساب کردم الان تکلیف من چیه؟؟؟؟ درست حسابش کنم یا سوال حذف میشه؟

Soroush Star

New member
تست حذف نمیشه . چون تست غلط نبوده ( از نظر محتوا ) ، فقط 2 تا جواب داره ، یعنی هر کدوم رو بزنی درست به حساب میاد

دقیقاً مطمئنم که 2 تا جواب داشته ، خودم با چشمهای خودم دیدم ، ولی برام عجیبه که الان سایت سنجش فقط پاسخ کلید اولیه رو توی سایت قرار داده

coffee

New member

من الان توجه کردم این پاسخ نامه ی اولیه ست.... من کلید دوم رو ندیدم ...دیگه چه سوالی جوابش عوض شده؟

Soroush Star

New member
مشابه این تست ، در کتاب i q b آورده شده اونجام هم در پاسخ کلیدی و هم در پاسخ تشریحی گزینه درست رو انتروبیوس ورمیکولاریس جواب داده .

ولی واقعیت امر جواب درست در تست شماره 24 امسال ( اکینوکوکوس گرانولوزوس ) هست ، ولی چون هر 2 در گزینه ها آورده شده ، پس هر 2 جواب
درست میشن

Soroush Star

New member
فقط همین تست بود که جوابش تغییر کرد یعنی توی گزینه ها ( 2 جوابه شد )

امید داشتم این تست که توی پیام بعدی میگذارمش تغییر کنه ولی تغییر نکرد .

فقط تست شماره 24 بود که تغییر کرد

بالا