پاتوق کنکوری های انگل شناسی 93

Hamidvet

New member
شمــا کتاب انگل شناسی پزشکی از انتشارات میـر رو دارید؟

اطلاعی دارید که خوب هست یـــا نه؟

نفس بای بای ... :smiliess (1): خوش اومدی!
شیلا جان من اطلاعی ندارم از این کتاب، از سروش جون بپرس ایشون تجربش بمراتب بیشتره ...

Soroush Star

New member
شاید همونطور که میگی درسته حمید جان .
ژورنال و مقاله خیلی کمک میکنه به همراه رفرنس .
البته نباید زیادی سخت گرفت .
ارزش هرتست انگل شناسی ( کرم ) یا ( تک یاخته ) در کنکور Ph.D فقط 2 درصد هست . چون هر کدوم 50 تست دارن ولی نباید تستهارو از دست داد .
تازه 30% هم مربوط به مصاحبه هست .

دوست داری یک تست دیگه از مخ کار گیری های Ph.D رو ارائه کنم ؟

Hamidvet

New member
شاید همونطور که میگی درسته حمید جان .
ژورنال و مقاله خیلی کمک میکنه به همراه رفرنس .
البته نباید زیادی سخت گرفت .
ارزش هرتست انگل شناسی ( کرم ) یا ( تک یاخته ) در کنکور Ph.D فقط 2 درصد هست . چون هر کدوم 50 تست دارن ولی نباید تستهارو از دست داد .
تازه 30% هم مربوط به مصاحبه هست .

دوست داری یک تست دیگه از مخ کار گیری های Ph.D رو ارائه کنم ؟

ارائه کن عزیزم، ولی بدون من هیچی نخوندم از انگل هنوز، علی اللهی جواب میدمااااااا !!!!!

Soroush Star

New member
راجب انتشارات میر :
من خودم اوایل ( تیر و مرداد 91 ) میخواستم بگیرمشون ولی وقتی دیدمشون زیادی حجیم بودن ( نه از لحاظ تعدادصفحه ) از نظر محتوا میگم .
به نظر من کتابهاش در حد کنکور Ph.D نوشته شده و سنگین هست .

شما که رشته میکروب کنکور میدی ، از نظر من بخش تک یاخته رو از مارکل ووگ بخون و بیشتر تست کار کن .

1 نکته : الزاماً برای درس انگل شناسی از انتشارات خ س ر و ی یعنی برای کنکور استفاده نکن چون بیش از حد سنگین هست و در حد Ph.D رشته انگل شناسی نوشته شده .

راستی حمید جان من و تو که واسه Ph.D میخونیم شاید بد نباشه که نگاهی به کتاب برای کنکور داشته باشیم .

Hamidvet

New member
راجب انتشارات میر :
من خودم اوایل ( تیر و مرداد 91 ) میخواستم بگیرمشون ولی وقتی دیدمشون زیادی حجیم بودن ( نه از لحاظ تعدادصفحه ) از نظر محتوا میگم .

شما که رشته میکروب کنکور میدی ، از نظر من بخش تک یاخته رو از مارکل ووگ بخون و بیشتر تست کار کن .

1 نکته : الزاماً برای درس انگل شناسی از انتشارات خ س ر و ی یعنی برای کنکور استفاده نکن چون بیش از حد سنگین هست و در حد Ph.D رشته انگل شناسی نوشته شده .

راستی حمید جان من و تو که واسه Ph.D میخونیم شاید بد نباشه که نگاهی به کتاب برای کنکور داشته باشیم .

آرررره همین طوره، من دارمش ولی خب باید یخورده اول از رو رفرنس ها بخونم چیزی دستم بیاد بعد میرم سراغش...

Soroush Star

New member
باشه واسه فردا صبح . نمیخوام امشب جوش بیاری :shocked:. تستش واقعاً سنگین هست و بیشتر خندم به طراح تستش میگیره :mad_majidonline: .

شب بخیر حمید جان :smiliess (3):

Hamidvet

New member
طبق خبر سایت LSTM - Liverpool School of Tropical Medicine ، مورخه 7 آگوست 2013 ، "کلمبیا" اولین کشوری می شود که توانست بیماری کرمی "کوری رودخانه ای یا River Blindness یا Onchocercariasis" را از پای درآورد.
این مهم با استفاده از تجویز توده ای و کلی داروی ضدانگلی Mectizan یا همان Ivermectin در نقاط درگیر این کشور و همچنین کمپین های بهداشتی آموزشی مداوم جهت اطلاع رسانی کافی به مردم محلی ، صورت گرفت.
همچنین متخصصان براین باورند که کشورهای اکوادور، گواتمالا و مکزیک نیز درآستانه ازبین بردن این انگل هستند.

کوری رودخانه ای، بیماری خطرناکی ناشی از نماتود Onchocerca Volvulus بوده که توسط گزش حشرات موسوم به Black Fly یا همان پشه های Simulium درمناطق رودخانه ای منتقل میشوند. انگل می تواند باعث آسیب به چشم، پوست و کوری شود.
گرچه عمده رخدادهی این انگل (99% موارد) در کشورهای آفریقایی اتفاق می افتد.

لینک سایت:
Colombia becomes the first country to eliminate river blindness - Liverpool School of Tropical Medicine

bahram-68

New member
توجه ...................توجه

21روز مانده به اعلام نتایج کنکور ارشد پزشکی

- - - Updated - - -

توجه ...................توجه

21روز مانده به اعلام نتایج کنکور ارشد پزشکی

SH!LA

New member
شیلا جان من اطلاعی ندارم از این کتاب، از سروش جون بپرس ایشون تجربش بمراتب بیشتره ...

ممنـون حمیــد جـان :rose:

راجب انتشارات میر :

چشم... خیـلـــی ممنـــون... :rose:

( کاش بچه های رشته های دیگه هم مثل شمــا بودند. اینقـدر خوب راهنمایی می کردند. )

bahram-68

New member
ممنـون حمیــد جـان :rose:

چشم... خیـلـــی ممنـــون... :rose:

( کاش بچه های رشته های دیگه هم مثل شمــا بودند. اینقـدر خوب راهنمایی می کردند. )

سلام
خوبی؟
شما از ما سوالی پرسیدین که جواب ندادیم
بپرسی هستم خدمتتون

Soroush Star

New member
بهرام جان . تاریخ خودتو Update کن .

امروز 17 مرداد هست تا پایان مرداد 14 روز مونده و 6 روز شهریور ، به عبارتی میشه :

20 روز دیگه

آخرین ویرایش:

Soroush Star

New member
راجب درس بیوشیمی :

در کنکور ارشد انگل شناسی پزشکی ، درس بیوشیمی از سال 90 ( 3 سال هست ) حذف شده و به جای اون درس زیست شناسی اضافه شده .

در کنکور Ph.D انگل شناسی پزشکی ، درس بیوشیمی از درسهای ثابت محسوب میشه ، ضریبش 1 هست و تعداد 10 تست داره .

در ضمن ، در کنکور Ph.D انگل شناسی پزشکی ، درس حشره شناسی
( که در کنکور ارشد انگل شناسی وجود نداره ) از درسهای ثابت هست .
ضریب و تعداد تست همانند درس بیوشیمی داره

bahram-68

New member
عید رمضان آمد و ماه رمضان رفت / صد شکر که این آمد و صدحیف که آن رفت . .

coffee

New member
سلام به همه .
1 تست جالب ، هرکی تونست جواب درست بگه واقعاً آفرین داره ( واقعاً ) .

ناقل پلاسمودیوم های زیر پشه آنوفل است ، به استثناء :

الف) Plasmodium ovale

ب) Plasmodium berghei

ج) Plasmodium cynomolgi

د) Plasmodium agamae

فکر کنم میشه 4

Soroush Star

New member
آفرین آفرین

ولی این تست دیشب مطرح شد و جوابشم همون دیشب بیان شد .

برای من مهم این بود که ( پلاسمودیوم آگامائه ) در رفرنس نوا براون و مارکل ووگ گفته نشده و این یعنی این 2 رفرنس صرفاً برای آزمون Ph.D کافی نیست .

Soroush Star

New member
مرسی حمید جان .
اطلاعات زبان انگلیسیم Update شد .

با Search که انجام دادم ، به نظر میرسه که آزمون های msrt و MHLE مناسبتر باشن .

coffee

New member
آفرین آفرین

ولی این تست دیشب مطرح شد و جوابشم همون دیشب بیان شد .

برای من مهم این بود که ( پلاسمودیوم آگامائه ) در رفرنس نوا براون و مارکل ووگ گفته نشده و این یعنی این 2 رفرنس صرفاً برای آزمون Ph.D کافی نیست .

من اینو الان دیدم ...جوابی هم ندیدم ...اما خوشحالم که بلدش بودم:smilies-azardl (181

coffee

New member
مرسی حمید جان .
اطلاعات زبان انگلیسیم update شد .

با search که انجام دادم ، به نظر میرسه که آزمون های msrt و mhle مناسبتر باشن .

مدرک msrt فقط واسه دانشگاههای ایران قابل قبوله؟؟؟؟
این مدرک هم فقط 2 سال اعتبار داره؟؟؟؟

Hamidvet

New member
مرسی حمید جان .
اطلاعات زبان انگلیسیم Update شد .

با Search که انجام دادم ، به نظر میرسه که آزمون های msrt و MHLE مناسبتر باشن .

قربانت عزیزم، قابل نداشت :riz304:
راستی خبری که صبح نوشتم رو دیده بودی راجع به ازبین برده شدن کوری رودخانه ای در کلمبیا ؟!؟

بالا