Hamidvet
New member
شمــا کتاب انگل شناسی پزشکی از انتشارات میـر رو دارید؟
اطلاعی دارید که خوب هست یـــا نه؟
نفس بای بای ... :smiliess (1): خوش اومدی!
شیلا جان من اطلاعی ندارم از این کتاب، از سروش جون بپرس ایشون تجربش بمراتب بیشتره ...
شمــا کتاب انگل شناسی پزشکی از انتشارات میـر رو دارید؟
اطلاعی دارید که خوب هست یـــا نه؟
شاید همونطور که میگی درسته حمید جان .
ژورنال و مقاله خیلی کمک میکنه به همراه رفرنس .
البته نباید زیادی سخت گرفت .
ارزش هرتست انگل شناسی ( کرم ) یا ( تک یاخته ) در کنکور Ph.D فقط 2 درصد هست . چون هر کدوم 50 تست دارن ولی نباید تستهارو از دست داد .
تازه 30% هم مربوط به مصاحبه هست .
دوست داری یک تست دیگه از مخ کار گیری های Ph.D رو ارائه کنم ؟
راجب انتشارات میر :
من خودم اوایل ( تیر و مرداد 91 ) میخواستم بگیرمشون ولی وقتی دیدمشون زیادی حجیم بودن ( نه از لحاظ تعدادصفحه ) از نظر محتوا میگم .
به نظر من کتابهاش در حد کنکور Ph.D نوشته شده و سنگین هست .
شما که رشته میکروب کنکور میدی ، از نظر من بخش تک یاخته رو از مارکل ووگ بخون و بیشتر تست کار کن .
1 نکته : الزاماً برای درس انگل شناسی از انتشارات خ س ر و ی یعنی برای کنکور استفاده نکن چون بیش از حد سنگین هست و در حد Ph.D رشته انگل شناسی نوشته شده .
راستی حمید جان من و تو که واسه Ph.D میخونیم شاید بد نباشه که نگاهی به کتاب برای کنکور داشته باشیم .
باشه واسه فردا صبح . نمیخوام امشب جوش بیاری :shocked:. تستش واقعاً سنگین هست و بیشتر خندم به طراح تستش میگیره :mad_majidonline: .
شب بخیر حمید جان :smiliess (3):
شیلا جان من اطلاعی ندارم از این کتاب، از سروش جون بپرس ایشون تجربش بمراتب بیشتره ...
راجب انتشارات میر :
من خودم اوایل ( تیر و مرداد 91 ) میخواستم بگیرمشون ولی وقتی دیدمشون زیادی حجیم بودن ( نه از لحاظ تعدادصفحه ) از نظر محتوا میگم .
به نظر من کتابهاش در حد کنکور Ph.D نوشته شده و سنگین هست .
شما که رشته میکروب کنکور میدی ، از نظر من بخش تک یاخته رو از مارکل ووگ بخون و بیشتر تست کار کن .
1 نکته : الزاماً برای درس انگل شناسی از انتشارات خ س ر و ی یعنی برای کنکور استفاده نکن چون بیش از حد سنگین هست و در حد Ph.D رشته انگل شناسی نوشته شده .
ممنـون حمیــد جـان :rose:
چشم... خیـلـــی ممنـــون... :rose:
( کاش بچه های رشته های دیگه هم مثل شمــا بودند. اینقـدر خوب راهنمایی می کردند. )
سلام به همه .
1 تست جالب ، هرکی تونست جواب درست بگه واقعاً آفرین داره ( واقعاً ) .
ناقل پلاسمودیوم های زیر پشه آنوفل است ، به استثناء :
الف) Plasmodium ovale
ب) Plasmodium berghei
ج) Plasmodium cynomolgi
د) Plasmodium agamae
آفرین آفرین
ولی این تست دیشب مطرح شد و جوابشم همون دیشب بیان شد .
برای من مهم این بود که ( پلاسمودیوم آگامائه ) در رفرنس نوا براون و مارکل ووگ گفته نشده و این یعنی این 2 رفرنس صرفاً برای آزمون Ph.D کافی نیست .
مرسی حمید جان .
اطلاعات زبان انگلیسیم update شد .
با search که انجام دادم ، به نظر میرسه که آزمون های msrt و mhle مناسبتر باشن .
مرسی حمید جان .
اطلاعات زبان انگلیسیم Update شد .
با Search که انجام دادم ، به نظر میرسه که آزمون های msrt و MHLE مناسبتر باشن .