آسمون
New member
احسان؟رفتی بزرگترتو أوردى؟؟؟!!
خخخخ
ام اف جان این که عکس دوس دختر قدیم احسانه...منم ازشدت ذوق عکس یادگاری اون دوتا اشک توچشام جم شده ابری شدم...آخه الان جداشدن...:'(
اره بابا احسان رو میگم یه روح لطیفی داره :riz481::5:
احسـان رو میگی؟! مطمئنی کسی به اسم احسانه رو نمی گیری؟! ( فرق فوکوله ها اینــا...! دقت کن! :: )
من حالت های دیگش رو هم دیدم خیلی نازه40):
فقط حیف کم بروزش میده :riz481:
اره بابا احسان رو میگم یه روح لطیفی داره :riz481:
تازه فردا قرار بریم عروسی اگه احسان جون بیاید میبرمش برقصه یکمی دلش شاد شه
محمـدرضـا راستش رو بگو، احسان بهت پیام خصوصی داده که بیای ازش طرف داری کنی؟! :riz481:
این " احسان جون " مشکوک میـزنه...!
عه؛ عروسی دعوتی... :4d564ad6:
نه بابا پسر به این گلی چرا بد بیند بهش ؟
اره دعوتیم موندم لباس چی بپوشم اگه لباسم ست نشه شاید نرم
مریم میرزاخانی، پروفسور ریاضی شاغل در دانشگاه استنفورد برنده ی مدال فیلدز سال ۲۰۱۴ که مهم ترین مدال در شاخه ی ریاضی محسوب می شود گردیده است. خانم میرزاخانی اولین بانویی است که از سال ۱۹۳۶ تا به امروز موفق به دریافت مدالی شده که به صورت معمول از آن با عنوان مدال نوبل ریاضیات یاد می گردد.[/SIZE]
وظیفه خودم دونسم که این خبر رو بدم،این خانومو میشناسم،ایشون یکی از نوابغ شریف هستن چه خوب که نموند والا اینجا که هیچی نمیشد!!
اره بابا احسان رو میگم یه روح لطیفی داره :riz481:
تازه فردا قرار بریم عروسی اگه احسان جون بیاید میبرمش برقصه یکمی دلش شاد شه :25r30wi:
محمـدرضـا راستش رو بگو، احسان بهت پیام خصوصی داده که بیای ازش طرف داری کنی؟! :riz481:
این " احسان جون " مشکوک میـزنه...!
عه؛ عروسی دعوتی... :4d564ad6:
ااا..بچها کلوچه اومده. .کلوچه کجایی تووو ای بابا..جو درس گرفتت عایا
- - - Updated - - -
ااا..بچها کلوچه اومده. .کلوچه کجایی تووو ای بابا..جو درس گرفتت عایا
:25r30wi:
ای کلوچه... از دستت! صبر کن منم بیـام، بریم خودمون یه سایت با ادب بزنیم. :riz481:
هاااا مادر.... رخت بر بند ..... بکن (bekkan) بریم..... :thumbsupsmileyanim:
هاااا مادر.... رخت بر بند ..... بکن (bekkan) بریم..... :thumbsupsmileyanim:
مریم میرزاخانی، پروفسور ریاضی شاغل در دانشگاه استنفورد برنده ی مدال فیلدز سال ۲۰۱۴ که مهم ترین مدال در شاخه ی ریاضی محسوب می شود گردیده است. خانم میرزاخانی اولین بانویی است که از سال ۱۹۳۶ تا به امروز موفق به دریافت مدالی شده که به صورت معمول از آن با عنوان مدال نوبل ریاضیات یاد می گردد.[/SIZE]
وظیفه خودم دونسم که این خبر رو بدم،این خانومو میشناسم،ایشون یکی از نوابغ شریف هستن چه خوب که نموند والا اینجا که هیچی نمیشد!!
فکر کردی همه مث شمان برن یارکشی کنن.. البته تو نهااا!!
رفیق به محمد میگن، ایـول داری خان :smilies-azardl (113
چقدر مشقت خودت دادی دو کلمه میخواستی تایپ کنی :25r30wi:
منم میام، کجا میخواین برین؟
))
یه سوال؛ فردوسیا رخت بر بند رو استفاده می کنن یا مشهدیا هم استفاده می کنن؟؟
اگه مونده بود باید میرف به ظرفیتای ارشد اعتراض میکرد :5:
:25r30wi: آره واقعا!!!!!!!
یا اینکه داشت تدریس خصوصی ریاضی برای چنتا دانش آموز خنگ میکرد
بزرگترین هدفشم لابد کار توی ق. ل.م .چ.ی بود:25r30wi: