پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

آسمون

New member
عکس مارلیک و احسان تو آسمون ها همین جوری یه هویی

مشاهده فایل‌پیوست 6462

احسان؟رفتی بزرگترتو أوردى؟؟؟!!
خخخخ
ام اف جان این که عکس دوس دختر قدیم احسانه...منم ازشدت ذوق عکس یادگاری اون دوتا اشک توچشام جم شده ابری شدم...آخه الان جداشدن...:'(

mf2009

New member
:5:

احسـان رو میگی؟! مطمئنی کسی به اسم احسانه رو نمی گیری؟! ( فرق فوکوله ها اینــا...! دقت کن! :: )
اره بابا احسان رو میگم یه روح لطیفی داره :riz481:
تازه فردا قرار بریم عروسی اگه احسان جون بیاید میبرمش برقصه یکمی دلش شاد شه :25r30wi::25r30wi:

stf

New member
مریم میرزاخانی، پروفسور ریاضی شاغل در دانشگاه استنفورد برنده ی مدال فیلدز سال ۲۰۱۴ که مهم ترین مدال در شاخه ی ریاضی محسوب می شود گردیده است. خانم میرزاخانی اولین بانویی است که از سال ۱۹۳۶ تا به امروز موفق به دریافت مدالی شده که به صورت معمول از آن با عنوان مدال نوبل ریاضیات یاد می گردد.[/SIZE]

وظیفه خودم دونسم که این خبر رو بدم،این خانومو میشناسم،ایشون یکی از نوابغ شریف هستن چه خوب که نموند والا اینجا که هیچی نمیشد!!

آسمون

New member
من حالت های دیگش رو هم دیدم خیلی نازه :(40):
فقط حیف کم بروزش میده :riz481:

إههه؟واقا نازه؟
آبجیم هی گف احسان نازى نازی...آخیی دلم سوخت....بیا احسان رفیقتم تأیید کرد حرف آبجیمو...
احسان نازی نازی.:tsimuzpzwoap1t9y3o7..

SH!LA

New member
تازه فردا قرار بریم عروسی اگه احسان جون بیاید میبرمش برقصه یکمی دلش شاد شه

محمـدرضـا راستش رو بگو، احسان بهت پیام خصوصی داده که بیای ازش طرف داری کنی؟! :riz481:

این " احسان جون " مشکوک میـزنه...! :whistle:

عه؛ عروسی دعوتی... :4d564ad6:

mf2009

New member
محمـدرضـا راستش رو بگو، احسان بهت پیام خصوصی داده که بیای ازش طرف داری کنی؟! :riz481:

نه بابا پسر به این گلی چرا بد بیند بهش ؟
اره دعوتیم موندم لباس چی بپوشم اگه لباسم ست نشه شاید نرم

SH!LA

New member
نه بابا پسر به این گلی چرا بد بیند بهش ؟
اره دعوتیم موندم لباس چی بپوشم اگه لباسم ست نشه شاید نرم

بدبین که نیستیم؛ فقط زیادی خوش بین نیستیم...! :riz481:

لباس چی بپوشی؟! پسرا هم از این مشکلات دارن؟ :33:
رنگ پیراهن و کت و... بگو برات نظرسنجی راه بندازیم...! :riz481:

_______

( فقط برای اطلاع برخی از دوستـان باید بگم که، اینجـا اگه شوخی ای هم میشه و حرفی زده میشه دلیل بر بی احترامی و دوست نبودن و یا خُدایی نکرده کم ارزشی کسی نیست. :rose: )

eeeeeeehsan

New member
مریم میرزاخانی، پروفسور ریاضی شاغل در دانشگاه استنفورد برنده ی مدال فیلدز سال ۲۰۱۴ که مهم ترین مدال در شاخه ی ریاضی محسوب می شود گردیده است. خانم میرزاخانی اولین بانویی است که از سال ۱۹۳۶ تا به امروز موفق به دریافت مدالی شده که به صورت معمول از آن با عنوان مدال نوبل ریاضیات یاد می گردد.[/SIZE]

وظیفه خودم دونسم که این خبر رو بدم،این خانومو میشناسم،ایشون یکی از نوابغ شریف هستن چه خوب که نموند والا اینجا که هیچی نمیشد!!

اتفاقاً من همینو میخواستم دیروز تو وبلاگ بچه های زیست بزنم. این خانم 4 سالی یه بار یه مدال و مقام گنده میگیره. درحال حاظر هم راس ریاضی دان های جهانه. :auizz3ffy9vla57584x

eeeeeeehsan

New member
تازه فردا قرار بریم عروسی اگه احسان جون بیاید میبرمش برقصه یکمی دلش شاد شه :25r30wi:

آره من روحم از برگ گلم لطیف تره :black_eyed:
بریم ولی من همه قرام دو نفره هستاااا حواست باشه باید همکاری کنی :25r30wi:

eeeeeeehsan

New member

فکر کردی همه مث شمان برن یارکشی کنن.. البته تو نهااا!!

رفیق به محمد میگن، ایـول داری خان :smilies-azardl (113

kolouche

New member
ااا..بچها کلوچه اومده. .کلوچه کجایی تووو ای بابا..جو درس گرفتت عایا

- - - Updated - - -

ااا..بچها کلوچه اومده. .کلوچه کجایی تووو ای بابا..جو درس گرفتت عایا

جوش منو گرفته.... ولی اون جو منو نمیگیره بی ادب :j58r36j3gcr4suxymup .... هی بهش چشمک میزنم...حالیش نیس که.... استغفرالله....

PMN

New member

اگه مونده بود باید میرف به ظرفیتای ارشد اعتراض میکرد :5:

kolouche

New member
چقدر مشقت خودت دادی دو کلمه میخواستی تایپ کنی :25r30wi:
منم میام، کجا میخواین برین؟
:)))

خب گفتم فتحه ضمه اشتباه نشه خدای نکرده....:(50):
کجا میای باز تو.... اه.... خواستیم تنها بریماا.... بشین بغل زنااات... ب ما چیکار داری دیگه.... آویزونه بدبخت....:smiliess (5):

kolouche

New member
یه سوال؛ فردوسیا رخت بر بند رو استفاده می کنن یا مشهدیا هم استفاده می کنن؟؟

فک کنم هیچ کدومشون استفاده نمیکنن....:thumbsupsmileyanim:
من از اطلاعات قبلیم استفاده کردم... فارسی قدیم.... ما اینجور خونواده ای هستیم....:smilies:

stf

New member
اگه مونده بود باید میرف به ظرفیتای ارشد اعتراض میکرد :5:

:25r30wi: آره واقعا!!!!!!!
یا اینکه داشت تدریس خصوصی ریاضی برای چنتا دانش آموز خنگ میکرد
بزرگترین هدفشم لابد کار توی ق. ل.م .چ.ی بود:25r30wi:

PMN

New member
:25r30wi: آره واقعا!!!!!!!
یا اینکه داشت تدریس خصوصی ریاضی برای چنتا دانش آموز خنگ میکرد
بزرگترین هدفشم لابد کار توی ق. ل.م .چ.ی بود:25r30wi:

اینا که چیزی نیس بهش میگفتن خنگی رفتی ریاضی میخونی میرفتی برقی چیزی :j58r36j3gcr4suxymup

بالا