پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

marlik

New member
اینـطوری که تو و مارلیک اینقدر کم پیدایین اینجا من همین روزاست که سر به بیابون بذارم!!!!
621221_LaieA_011.gif

وااای نه احسان جان.نرو.نرو.تو هم نمیتونی مث ما دووم بیاری نرو.تو مزه تاپیکی نرو;-):)بعد ما چیکار کنیم؟!!!;-):)

آخرین ویرایش:

eeeeeeehsan

New member
سری سوالات من
چرا احسان رو انتخاب کردی؟؟
چرا میخوای با دستای خودت،خودنو بدبخت کنی؟؟
روزی چند دست میخوای احسانو کتک بزنی؟؟
اگه احسان چی کار کنه خونه راش نمیدی؟؟
ظرفای ناهارو احسان فقط باید بشوره یا شامم هست؟؟
اگه قول بده لباسارم خودش بشوره و شما زحمت خرید ماشین لباسشویی رو به خودتون ندید از کتکاش کم نمیشه؟؟حالا یه تخفیفی چیزیییی
:14:

:25r30wi:
چرا اینقدر دلت از من پره؟؟ :25r30wi:
محض اطلاعتون ما باهم تفاهم داریم، از گل بهم نازک تر نمیگیم تا چش تو یکی درآد
6021_LaieA_013.gif

eeeeeeehsan

New member
آخ آخ سارا من ایقد سعی کردم جلوخودموبگیرم تیکه نندازم...:))
شامین ببین چه پسری بزرگ کردم واست؟؟ازهرانگشتش صدتاهنرمیچکه...تازه بقچه میگو هم بلده بپیچه!

احسان بجان خودت وقت نمیکنم بیام...امابراعروسیت خودمو هرجورشده میرسونم...بالاخره مهرشو چندسکه زدی امی جون؟100تا خوبه؟
100تاسکه 50تومنی:)

احسان همه که مث ایوا خل و چل نیسن که...
امی جون؟حواستوجم کنا این پسر قبلاعاشق عطیه و ایوابوده..معلوم نیس تاکجاهاپیش رفته..صندلی داغشو کامل بخون عزیزم...دیگه تحقیق رفتن لازم نداره

نمیـری الهی، بیچاره اون طفلک چه میکشه از این زبون تو!!! مارلیکو بگو، از دست تو تاحالا من مطمئنم کچل شده رفته!!! :tonguesmiley:

من جوابتو نمیدم بهت بلکه 1- تو خماریش بمونی. 2- به وقتش...
24.gif

eeeeeeehsan

New member
وااای نه احسان جان.نرو.نرو.تو هم نمیتونی مث ما دووم بیاری نرو.تو مزه تاپیکی نرو;-):)بعد ما چیکار کنیم؟!!!;-):)

من باهات حرفی ندارم، برو خجالت بکش، برو همین الآن تو افق محو شو، (آسمون حرف زدی نزدی!!)...
__0.0___(3).gif

marlik

New member
نمیـری الهی، بیچاره اون طفلک چه میکشه از این زبون تو!!! مارلیکو بگو، از دست تو تاحالا من مطمئنم کچل شده رفته!!! :tonguesmiley:

من جوابتو نمیدم بهت بلکه 1- تو خماریش بمونی. 2- به وقتش...
24.gif

وای ایجوری نگیا.آبجیم یه شیرین زبونیه که نگو.نفسم با حرفاش حال آدمو عوض میکنه.ایقدددددد حال میکنم با شیرین زبونیاش:):):):).بارها به خودشم گفتم;-):):)آخی نازی احسانوک تو از این فرشته های شیرین زبون نداری:-:)-(واستم آرزو کنم خدا بهت بده هم فایده نداره آخه آسمون من 1دونس مثلش که پیدا نمیشه.آخی نازی نازی احسانوک

آخرین ویرایش:

marlik

New member
من باهات حرفی ندارم، برو خجالت بکش، برو همین الآن تو افق محو شو، (آسمون حرف زدی نزدی!!)...
__0.0___(3).gif

به به احسان گل گلاب.میبینم قهر کرده.کوچولو بودم قهر میکردم.بزرگترا بهم میگفتن هر کی قهر کنه شوور میخاد.منم خجالت میکشیدم و میخندیدم یعنی آشتی.حالا تو قهر کردی نکنه زن میخای.حالا احسانوک چرو قهر کرده؟(چرو کلمه ی شیرازیه;-)یعنی چرا بچه ها راستی لهجه ی شیرازی درست بگید ضمه هس نه او مثلا کاکو او نیسسسسسسسس ضمس;-):)

آخرین ویرایش:

آسمون

New member
تازه توکجاشودیدی.شرایط ایجاب میکنه خودموکنترل کنم اینجا...

اون طفلک یکی از جملات معروفش تو تمام جمع های دوستانه رسمی خانوادگی و خصوصی;-) اینه که:
آسی بزرگترین شانس زندگی منه و همیشه افتخارمیکنم به داشتنش...بعععله ما همچین همسری هستیم...فک کردی همه مث خودتن تو همسر داری؟!بنده خدا امی معلوم نیس چطوری خامش کردی!!بین خودمون باشه اما اولش عاشق همین زبونم شد...;-)
مارلیکم هم زیاد اذیت میکنم اما جونمم واسش میدم...یه تارموازش کم بشه دق میکنم...

خوب کاری میکنی ج نمیدی چون آخرش بدمیشه واست...:25r30wi:

marlik

New member
تازه توکجاشودیدی.شرایط ایجاب میکنه خودموکنترل کنم اینجا...

اون طفلک یکی از جملات معروفش تو تمام جمع های دوستانه رسمی خانوادگی و خصوصی;-) اینه که:
آسی بزرگترین شانس زندگی منه و همیشه افتخارمیکنم به داشتنش...بعععله ما همچین همسری هستیم...فک کردی همه مث خودتن تو همسر داری؟!بنده خدا امی معلوم نیس چطوری خامش کردی!!بین خودمون باشه اما اولش عاشق همین زبونم شد...;-)
مارلیکم هم زیاد اذیت میکنم اما جونمم واسش میدم...یه تارموازش کم بشه دق میکنم...

خوب کاری میکنی ج نمیدی چون آخرش بدمیشه واست...:25r30wi:

الهی قربونت برم آبجی جونم.جونت سلامت نفسم.آخه چه اذیتی!!!!!! تو که شیرین زبون منی ایجوری نگی دفعه ی بعدا

emmy

Member
چطوری با علوم پزشکی آشنا شدی؟اینجوری:smiliess (6):
چرا emmy؟چون دلم خواست...
کنکور امتحان دادی؟ چیکار کردی؟والا من از فروردین دیگه نتونستم درس بخونم فقط زورکی روخونی کردم...به نسبت درسی که خونده بودم راضی بودم.
لیسانست رو کدوم دانشگاه بودی؟زمان ما این قرتی بازیها نبود.اون موقع مکتب نظام الملک مدرک میداد
با چه چیزهای حال میکنی؟interested هات چیا هستن؟من با گربه هام بیشتر از همه چیز حال میکنم.
فیس بوک و تویتر عضو هستی؟تویتر هستم.
الآن کجایی دقیقاً؟دقیقا سر پیچ قیاس آباد!!!!:thumbsupsmileyanim:
emmy تو یه جمله؟خیلی موجود ماهی هستم.یک دانه میباشم و برای نمانه!!!:rolleyessmileyanim::21:

emmy

Member
تا حالا شماره گرفتی؟ اگه آره چندبار؟ اگه آره کدوماش رو زنگ زدی؟ مــــردی هستی واسه خودت، میدونم راستش رو میگی :)))نه بابا هیچکس جرات نداشت بیادطرف گروه ما...
تا حالا دوست پسر داشتی؟ اگه آره چندتا؟نه به جان خودت که میخواهم سر به تنت نباشه:tonguesmiley:...
الآن دوست پسر داری؟نه من کلا تو این خط نبوده ونیستم....
تا حالا عاشق شدی؟ اگه آره چند بار؟راستی گربه نر حسابه؟؟؟؟؟ با اون یکبار!!!:thumbsupsmileyanim:
نظرت راجع به عشق؟ خوبه بد نیست...خوبه بد نیست...خوبه بد نیست...
الآن در حال حاظر پسر غیر خویشاوندی رو هست که دوسش داشته باشی؟ اگه آره بگو کیه و کجاست...احسااااااان:New (6):
پسر خویشاوندی بوده که ببینیش ازش خوشت بیاد بعد بگی کاش باهم بودیم؟ اگه آره چندتا و بگو کی و کجا بوده...من از کوچولوهای فامیلم...همچین خاندان عتیقه ای داریم!!!!
تا حالا نخ دادی به کسی؟ چندبار؟یک بار به احسان خان:sarma:
متلک چقدر شنیدی؟ وقتی شنیدی چیکار کردی؟آره ماشاالله ملت با فرهنگ ما مگه کسی را گذاشتن از زیر دستشون فرار کنه!!!!:O
نظرت راجع به پسر متلک گو؟ آدم حسابشون نکردم...والااااا
تاحالا شده ناخواسته کاری بکنی طرف فکر کنه داری بهش نخ میدی؟آره...اصولا اگر به کسی لطف کنی این فکر را میکنن....
خواستگار داشتی؟ چندتا؟والا خدا را شکر خانواده با امر مقدس ازدواج مخالفن...برای همین من هم با خیال راحت دارم زندگی میکنم...

emmy

Member
چرا احسان رو انتخاب کردی؟؟:sad:قسمت ما هم این بود دیگه ...عیب نداره...
چرا میخوای با دستای خودت،خودنو بدبخت کنی؟؟خودتو ناراحت نکن...به جاش شما ها از شرش خلاص میشید دیگه:14:
روزی چند دست میخوای احسانو کتک بزنی؟؟سه وعده خوبه دیگه!!؟؟؟صبح.ظهر.شب
اگه احسان چی کار کنه خونه راش نمیدی؟؟کلا هر کاری بکنه خونه راهش نمیدم.بره تو انبار بخوابه....
ظرفای ناهارو احسان فقط باید بشوره یا شامم هست؟؟کلا همه کارها با احسانه...:riz303:
اگه قول بده لباسارم خودش بشوره و شما زحمت خرید ماشین لباسشویی رو به خودتون ندید از کتکاش کم نمیشه؟؟حالا با وساطت شما شاید یه ذره کمتر زدمش....
واه واه چه هیولاوشی بودم خودم خبر نداشتم:smiliess (15):

biologisst

New member
آقا یکی بیاد منو از دست این دوتا عاشق پیشه نجات بده ه ه ه ه ه !!!
621221_LaieA_011.gif

کدوم دو تا عاشق پیشه؟ منظورت آسمون و مارلیکه؟
اگه اونا رو میگی که

چیه؟ چــتــه؟ چـــش نداری ببینی همو دوس دارن؟
تا چشت درآد بری تو هم یه دوست و رفیق فابریک خوب داشته باشی اینقده علاقه بقیه به همدیگه چشو چالتو کور نکنه.:tonguesmiley:

eeeeeeehsan

New member
چرا احسان رو انتخاب کردی؟؟قسمت ما هم این بود دیگه ...عیب نداره...
چرا میخوای با دستای خودت،خودنو بدبخت کنی؟؟خودتو ناراحت نکن...به جاش شما ها از شرش خلاص میشید دیگه
روزی چند دست میخوای احسانو کتک بزنی؟؟سه وعده خوبه دیگه!!؟؟؟صبح.ظهر.شب
اگه احسان چی کار کنه خونه راش نمیدی؟؟کلا هر کاری بکنه خونه راهش نمیدم.بره تو انبار بخوابه....
ظرفای ناهارو احسان فقط باید بشوره یا شامم هست؟؟کلا همه کارها با احسانه...
اگه قول بده لباسارم خودش بشوره و شما زحمت خرید ماشین لباسشویی رو به خودتون ندید از کتکاش کم نمیشه؟؟حالا با وساطت شما شاید یه ذره کمتر زدمش....
واه واه چه هیولاوشی بودم خودم خبر نداشتم

امروز معلوم شد من خیلی خاطرخواه دارم، برم یه دونه اسپندی دود کنم واسه خودم، همین الآناست که یه شهاب سنگی راست بخوره تو فرق سرم!!! :65d6a5d6s:

شامین هم نامردی نکرد، به همه سوالا با صداقت تمام جواب داد :25r30wi:
خسته نباشی، من دیگه سوالی ندارم :rose:

eeeeeeehsan

New member
کدوم دو تا عاشق پیشه؟ منظورت آسمون و مارلیکه؟
اگه اونا رو میگی که

چیه؟ چــتــه؟ چـــش نداری ببینی همو دوس دارن؟
تا چشت درآد بری تو هم یه دوست و رفیق فابریک خوب داشته باشی اینقده علاقه بقیه به همدیگه چشو چالتو کور نکنه.:tonguesmiley:

محض رضای خدا کسی هست که منـو بخواد؟!!
895721_LaieA_054.gif

حالا قدر کره جنوبی رو میدونم!! :smiliess (5):

برو کوچولو، برو نذار خودمو لو بدم،... این هاجیکست که میبینی اینجا نشسته همه ال جی بی تی های دنیا میشناسنش.. دیگه... اهم... استغفرالله...!!!:65d6a5d6s:
(بچه ها رو شوخی میگم، به کسی برنخوره)

آسمون

New member
شامین جان سوالای من
بین لیسانس وارشدت فاصله افتاده یا دیپلم ولیسانس؟
چی شدکه انگیزه ادامه تحصیل پیداکردی؟(بخاطرآبجیم میپرسم وگرنه مث احسان فضول نیسم که!)
جایی شاغلم هستی؟
چقد از زندگی که داری راضی هسی؟
تاحالاباکسی برا آخرین بار خدافظی کردی؟کی بوده؟
نزدیکترین فردخونواده بهت؟
نزدیکترین دوستت تو انجمن؟
نظرت درباره من؟
رابطه ام با مارلیک؟
بنظرت چه شکلی ام؟!:)
تاحالا شوخی شوخی رابطت باکسی خراب شده؟
راسته که میگن از هر دست بگیری باهمون دست بازم میگیری؟!:-o
قشنگترین هدیه ای که گرفتی وبه دلت نشست چی بوده؟
کی بهت داده بودش؟
ضدحال ترینش چی؟
کی داده بودش؟
یه جمله قشنگ بگو؟
اهل شعروشاعری هستی؟
چی شد به احسان نخ دادی؟
بنظرت بره سربازی آدم میشه؟
یه خاطره قشنگ زندگیت؟
یه خاطره تلخ؟
ازمرگ میترسی؟
حال کردی کم سوال پرسیدم؟
بگوچه مدل سوال دوس داری تا حالتوبگیرم:)

- - - Updated - - -

آقا یکی بیاد منو از دست این دوتا عاشق پیشه نجات بده ه ه ه ه ه !!!
621221_LaieA_011.gif

ساراااا؟بیا ببین احسان کارت داره...

ببخش احسان باز از دستمون در رف...

eeeeeeehsan

New member
گفتـم سوالات بدون جواب نمونه :)))

چی شدکه انگیزه ادامه تحصیل پیداکردی؟(بخاطرآبجیم میپرسم وگرنه مث احسان فضول نیسم که!) بمیـرم واست، یکی تو فوضول نیستی، یکی هم من، یکی هم جورج کنجکاو!! :|

نظرت درباره من؟ :|
رابطه ام با مارلیک؟ :|

چی شد به احسان نخ دادی؟ میخواست واسم شلوار خشتمالی بدوزه، چشاش نمیدید من بهش نخ دادم کرد تو سوزن!! P:
بنظرت بره سربازی آدم میشه؟ فرشته ها هیچوقت آدم بشو نیستند، اینو همیشه یادت باشه p:

emmy

Member
بین لیسانس وارشدت فاصله افتاده یا دیپلم ولیسانس؟لیسانس و ارشد...البته لیسانسم به خاطر داروسازی که میخواستم برم وقبول نشدم دیر شد حدود دو سال.:sad:
چی شدکه انگیزه ادامه تحصیل پیداکردی؟(بخاطرآبجیم میپرسم وگرنه مث احسان فضول نیسم که!)انگیزه از اول داشتم ولی دو سال اول بعد از لیسانس نشد امتحان بدم.بعد آزاد قبول شدم نرفتم.:14:
جایی شاغلم هستی؟آره...ولی ربطی به لیسانسم نداره.
چقد از زندگی که داری راضی هسی؟از ازندگی زیاد.ولی از خودم اصلا...:thumbsdownsmileyani
تاحالاباکسی برا آخرین بار خدافظی کردی؟کی بوده؟آره یکی که بهش لطف کردم ولی حالیش نبود....چه مرموز گفتم!!
نزدیکترین فردخونواده بهت؟خواهرم.
نزدیکترین دوستت تو انجمن؟آشل جونم که ماهه...عاشقشم.:riz304:
نظرت درباره من؟شما ماهی دوست جونم.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mw.ashel
بالا