marlik
New member
اینـطوری که تو و مارلیک اینقدر کم پیدایین اینجا من همین روزاست که سر به بیابون بذارم!!!!![]()
وااای نه احسان جان.نرو.نرو.تو هم نمیتونی مث ما دووم بیاری نرو.تو مزه تاپیکی نرو;-)
آخرین ویرایش:
اینـطوری که تو و مارلیک اینقدر کم پیدایین اینجا من همین روزاست که سر به بیابون بذارم!!!!![]()
مرسی آسمون جونم.... انشاالله خبرای خوب بشویم ازت... :****
سری سوالات من
چرا احسان رو انتخاب کردی؟؟
چرا میخوای با دستای خودت،خودنو بدبخت کنی؟؟
روزی چند دست میخوای احسانو کتک بزنی؟؟
اگه احسان چی کار کنه خونه راش نمیدی؟؟
ظرفای ناهارو احسان فقط باید بشوره یا شامم هست؟؟
اگه قول بده لباسارم خودش بشوره و شما زحمت خرید ماشین لباسشویی رو به خودتون ندید از کتکاش کم نمیشه؟؟حالا یه تخفیفی چیزیییی
:14:
آخ آخ سارا من ایقد سعی کردم جلوخودموبگیرم تیکه نندازم...)
شامین ببین چه پسری بزرگ کردم واست؟؟ازهرانگشتش صدتاهنرمیچکه...تازه بقچه میگو هم بلده بپیچه!
احسان بجان خودت وقت نمیکنم بیام...امابراعروسیت خودمو هرجورشده میرسونم...بالاخره مهرشو چندسکه زدی امی جون؟100تا خوبه؟
100تاسکه 50تومنی![]()
احسان همه که مث ایوا خل و چل نیسن که...
امی جون؟حواستوجم کنا این پسر قبلاعاشق عطیه و ایوابوده..معلوم نیس تاکجاهاپیش رفته..صندلی داغشو کامل بخون عزیزم...دیگه تحقیق رفتن لازم نداره
وااای نه احسان جان.نرو.نرو.تو هم نمیتونی مث ما دووم بیاری نرو.تو مزه تاپیکی نرو;-)بعد ما چیکار کنیم؟!!!;-)
![]()
:25r30wi:
نمیـری الهی، بیچاره اون طفلک چه میکشه از این زبون تو!!! مارلیکو بگو، از دست تو تاحالا من مطمئنم کچل شده رفته!!! :tonguesmiley:
من جوابتو نمیدم بهت بلکه 1- تو خماریش بمونی. 2- به وقتش...![]()
من باهات حرفی ندارم، برو خجالت بکش، برو همین الآن تو افق محو شو، (آسمون حرف زدی نزدی!!)...![]()
تازه توکجاشودیدی.شرایط ایجاب میکنه خودموکنترل کنم اینجا...
اون طفلک یکی از جملات معروفش تو تمام جمع های دوستانه رسمی خانوادگی و خصوصی;-) اینه که:
آسی بزرگترین شانس زندگی منه و همیشه افتخارمیکنم به داشتنش...بعععله ما همچین همسری هستیم...فک کردی همه مث خودتن تو همسر داری؟!بنده خدا امی معلوم نیس چطوری خامش کردی!!بین خودمون باشه اما اولش عاشق همین زبونم شد...;-)
مارلیکم هم زیاد اذیت میکنم اما جونمم واسش میدم...یه تارموازش کم بشه دق میکنم...
خوب کاری میکنی ج نمیدی چون آخرش بدمیشه واست...:25r30wi:
آقا یکی بیاد منو از دست این دوتا عاشق پیشه نجات بده ه ه ه ه ه !!!![]()
چرا احسان رو انتخاب کردی؟؟قسمت ما هم این بود دیگه ...عیب نداره...
چرا میخوای با دستای خودت،خودنو بدبخت کنی؟؟خودتو ناراحت نکن...به جاش شما ها از شرش خلاص میشید دیگه
روزی چند دست میخوای احسانو کتک بزنی؟؟سه وعده خوبه دیگه!!؟؟؟صبح.ظهر.شب
اگه احسان چی کار کنه خونه راش نمیدی؟؟کلا هر کاری بکنه خونه راهش نمیدم.بره تو انبار بخوابه....
ظرفای ناهارو احسان فقط باید بشوره یا شامم هست؟؟کلا همه کارها با احسانه...
اگه قول بده لباسارم خودش بشوره و شما زحمت خرید ماشین لباسشویی رو به خودتون ندید از کتکاش کم نمیشه؟؟حالا با وساطت شما شاید یه ذره کمتر زدمش....
واه واه چه هیولاوشی بودم خودم خبر نداشتم
کدوم دو تا عاشق پیشه؟ منظورت آسمون و مارلیکه؟
اگه اونا رو میگی که
چیه؟ چــتــه؟ چـــش نداری ببینی همو دوس دارن؟
تا چشت درآد بری تو هم یه دوست و رفیق فابریک خوب داشته باشی اینقده علاقه بقیه به همدیگه چشو چالتو کور نکنه.:tonguesmiley:
آقا یکی بیاد منو از دست این دوتا عاشق پیشه نجات بده ه ه ه ه ه !!!![]()
گفتـم سوالات بدون جواب نمونه))
ببخش احسان باز از دستمون در رف...