پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

Immunity

Well-known member
سارا به بچها دیگم بگو نرن روزانه شهرای کوچیک اصن بدردنمیخوره!!!!!(حرفای شیطانی)!!!!!!

SH!LA

New member

والا به خدا
خدایا این دلخوشی های کوچیکو ازمون نگیر:))
الان فهمیدم پسرعموی مامانم و خانومش تو اعتراض دستیاری شرکت کده بودن ....عکسشونو دیدم. پیام دادم بهشون,
پاسخ:میگه اصلا وزارت واسش ارشد مهم نیست اگه دستش بود ازمونم نمیگرفت:65d6a5d6s:

آمیـن... :dadad4:
عـه! چه جالب! :ad54ad:
اگه ارشد و آزمونی نبود و یهو از کارشناسی میرفتیم دکتــرا خیلی با حال میشد...! :riz481:

SH!LA

New member
سلام هستیم....بعد ازون جنگ الکی دل و دماغی برامون نمونده!!!! البت کنکورم بی تاثیر نبودا

برای منـم... هر چند هنوز از دست هر دوشون خیلی نـاراحتــم؛ولی خُب... :dadad4:

شما چیکار میکنی؟ شهرستان ها میتونی بری؟

sa@@ra

New member
سارا به بچها دیگم بگو نرن روزانه شهرای کوچیک اصن بدردنمیخوره!!!!!(حرفای شیطانی)!!!!!!

اتفاقا ممکنه وزارت ازمون تقدیر هم بکنه ها:))))) یه پولی گیرمون بیاد
اینا که پول ندارن واسه دانشجوها میخوای برم تو بانک ایده بگم یه کمپین بزنم برای تشویق بچه ها به نرفتن به ارشد؟پولم نمیخوایم ..بگیم مارو قبول کنه ارشد:25r30wi::25r30wi:

sa@@ra

New member
آمیـن... :dadad4:
عـه! چه جالب! :
اگه ارشد و آزمونی نبود و یهو از کارشناسی میرفتیم دکتــرا خیلی با حال میشد...! :riz481:

شیلا منظورش این بود که ما بریم کشکمونو بسابیم پزشکا مهم ترن:25r30wi::25r30wi:

SH!LA

New member
من فکر میکنم هر شهـر و دانشگاهی ارزش رفتن نـداره؛ شاید بعضی ها مخالف این نظر باشن.

ولی تا الان که از بچه ها و استادهام و مشاورها سوال کردم و دیدم؛ همه همین نظر رو دارن. ( میگن خواندن برای سال بهتر هست. )

Immunity

Well-known member
برای منـم... هر چند هنوز از دست هر دوشون خیلی نـاراحتــم؛ولی خُب... :dadad4:

شما چیکار میکنی؟ شهرستان ها میتونی بری؟

من اره...اصن فکر علوم اذیتم میکنه...میدونی مادوسال سربازیم داریم ک اززندگی اونم تو جوونی عقیمون میندازن

SH!LA

New member
دوستم بیوتکنولوژی اصفهان میخونه و خیلی راضی هست؛ حتی منم تشویق میکرد که برم اون رشتـه... :smilies-azardl (181

biologisst

New member
شیلا منظورش این بود که ما بریم کشکمونو بسابیم پزشکا مهم ترن:25r30wi::25r30wi:

وزارتی که نمی تونه ارزش یه ارشد رو از کارشناسی و دکترا تفکیک کنه باید زد تو ملاجش! آره:p7977cujr38iyymsu8:
دقیقا حس دوره ی نوجوونیه...نه کودکی نه جوان! همه هم میزنن تو سرت!! از یه طرف میگی ای بابا چه غلطی کردم پاشدم واسه ادامه تحصیل اقدام کردم از اون طرفم میگی من تا دکترا نرم ادامه بدم اینا اصن منو منکر میشن.
توی اداره ها هم بقیه ی مدرک ها توی ارشد بدرد بخور نیستن. یه نفر داشتیم مدرک کارشناسی مهندسی داشت رفت ارشد مدیریت خوند بعدش طرف با خنده گفت دیدم اگر بخوام با مدرک غیر مهندسی ارشد اقدام کنم برای حقوق گرفتنم پولش کمتر از کارشناسی مهندسی میشه. رفت دوباره سراغ همون مدرک ارشد مهندسی و دکتراش.
.
:sad:

biologisst

New member
بقیه کجــائید؟

فرنــاز... احســان... آسمــون... کلـوچه... محمـد... مارلیـک... سمیـه... نهــال... کسی جا نمــوند؟
:65d6a5d6s:
حـــاضـــر:smiliess (4):

سلام هستیم....بعد ازون جنگ الکی دل و دماغی برامون نمونده!!!! البت کنکورم بی تاثیر نبودا
:dadad4:

sa@@ra

New member

وزارتی که نمی تونه ارزش یه ارشد رو از کارشناسی و دکترا تفکیک کنه باید زد تو ملاجش! آره:p7977cujr38iyymsu8:
دقیقا حس دوره ی نوجوونیه...نه کودکی نه جوان! همه هم میزنن تو سرت!! از یه طرف میگی ای بابا چه غلطی کردم پاشدم واسه ادامه تحصیل اقدام کردم از اون طرفم میگی من تا دکترا نرم ادامه بدم اینا اصن منو منکر میشن.
توی اداره ها هم بقیه ی مدرک ها توی ارشد بدرد بخور نیستن. یه نفر داشتیم مدرک کارشناسی مهندسی داشت رفت ارشد مدیریت خوند بعدش طرف با خنده گفت دیدم اگر بخوام با مدرک غیر مهندسی ارشد اقدام کنم برای حقوق گرفتنم پولش کمتر از کارشناسی مهندسی میشه. رفت دوباره سراغ همون مدرک ارشد مهندسی و دکتراش.
.
:sad:
توی ایران فقط مهندسی و پزشکی:riz277:

SH!LA

New member
اتفاقـاً دیروز به سرم زده بود بشینم از اول بخونم و برم معمـاری... :(50):

sa@@ra

New member
ولی من کلاسهای interior design طراحی داخلی رو ثبت نام کردم و چون علاقه هم دارم میخوام پیگیر شم .
کلا رشته های هنر یادمه اون موقع میگفتن اه چیه.بازار کار نداره .پول نداره.ولی الان یه شو لباس برگزرا میکنن یه طراجی لباس میکنن خدا تومن پول داره
البته تو شهرای بزرگ فعلا جواب میده

- - - Updated - - -

اوه بچه ها من میرم بخوابم :smiliess (10): 02:17

SH!LA

New member
همکلاسی دوران دبیرستانم سالن زیبایی زده؛ الان بیـا ببین چه درآمد و کـــلاس کاری ای داره! :65d6a5d6s:

SH!LA

New member
ولی من کلاسهای interior design طراحی داخلی رو ثبت نام کردم و چون علاقه هم دارم میخوام پیگیر شم .
کلا رشته های هنر یادمه اون موقع میگفتن اه چیه.بازار کار نداره .پول نداره.ولی الان یه شو لباس برگزرا میکنن یه طراجی لباس میکنن خدا تومن پول داره
البته تو شهرای بزرگ فعلا جواب میده

- - - Updated - - -

اوه بچه ها من میرم بخوابم :smiliess (10): 02:17

آره؛ منم عاشق این رشتـه هام... :4d564ad6:

زمان ما خیلی از رشته ها بـد بودن! ولی حالا...! :65d6a5d6s:

شب بخیـــر... خوف بخوابی... :smiliess (10):

biologisst

New member
اتفاقـاً دیروز به سرم زده بود بشینم از اول بخونم و برم معمـاری... :(50):

me too....به لهجه خودمون میشه منم همطو....هعی شیلا...چی بگم؟ اصلش این نیست که ما بشینیم دوباره بخونیم آخه.
یه دختره رو توی سفر دیده بودم 33-4 سالش بود 4 سال یه رشته خونده بود فک کنم علوم تربیتی بود..اصن دوسش نداشت رفته الان تربیت بدنی میخونه دانشگاه آزاد.(البته بگم واسه ماها از لحاظ قانونی نمیشه دو بار روزانه خوند اینم عشقش کشیده رفته آزاد)

خوووبه ها!! ولی خب مثل سربازی که واسه پسرا از دست رفتن زمان هست (که میتونه نباشه) ، واسه ما هم دقیقا همینه.
شاید خوب باشه به شرطی که هدفی پشتش باشه.مثلا یادمه دوست فوق العاده درس خون و خوب دوسه رقمی ام اومده بود زبان عربی که با چند هزار هم میتونستی بری فقط واسه این اومده بود عربی که هدف داشت بعدش بره یه رشته دیگه که عربی لازمش میشد.
البته شیلا ، منم عاشق معماری شدم یه مدت....
اصن گاهی وقتا به سرم میزنه بشینم کنکور ریاضی بدم به درک اینکه عشق من زیست بوده....حالا ریاضی رو بخونم.ولی نمی دونم...واقعا نمی دونم....از بی برنامگی هست یا این سنگ انداختن های جلوی پای ما.

با توکل به خدا همین ارشدو ادامه میدم ببینم چی میشه. بنظرم هر رشته ای اگر تلاش و سعی زیادی کنی ، بی نتیجه نمی مونه تلاشت.

اما یه نکته که سر دانشگاه و درس خوندن فهمیدم اینه که تلاش نصفه نیمه بدرد نمیخوره هیچ بدتر آدم رو زده میکنه.
پس آدم یا باید وایسته و پرتلاش یا اصن قیدشو بزنه.
به امید قبولی همتون .ایشالا شهریور اینجا گل بارون باشه شیرینی و سور و ساط و......این حرفا:thanks:

بالا