والا به خدا
خدایا این دلخوشی های کوچیکو ازمون نگیر)
الان فهمیدم پسرعموی مامانم و خانومش تو اعتراض دستیاری شرکت کده بودن ....عکسشونو دیدم. پیام دادم بهشون,
پاسخ:میگه اصلا وزارت واسش ارشد مهم نیست اگه دستش بود ازمونم نمیگرفت:65d6a5d6s:
سلام هستیم....بعد ازون جنگ الکی دل و دماغی برامون نمونده!!!! البت کنکورم بی تاثیر نبودا
سارا به بچها دیگم بگو نرن روزانه شهرای کوچیک اصن بدردنمیخوره!!!!!(حرفای شیطانی)!!!!!!
آمیـن... :dadad4:
عـه! چه جالب! :
اگه ارشد و آزمونی نبود و یهو از کارشناسی میرفتیم دکتــرا خیلی با حال میشد...! :riz481:
شیلا منظورش این بود که ما بریم کشکمونو بسابیم پزشکا مهم ترن:25r30wi::25r30wi:
برای منـم... هر چند هنوز از دست هر دوشون خیلی نـاراحتــم؛ولی خُب... :dadad4:
شما چیکار میکنی؟ شهرستان ها میتونی بری؟
من اره...اصن فکر علوم اذیتم میکنه...میدونی مادوسال سربازیم داریم ک اززندگی اونم تو جوونی عقیمون میندازن
علوم چشه مگه؟؟50):
چیزیش نیس...بحث علاقس..بااینکه بیوشیمی خیلی دوس دارن..ایمنی یکم بیشتر دوس دارم
شیلا منظورش این بود که ما بریم کشکمونو بسابیم پزشکا مهم ترن:25r30wi::25r30wi:
حـــاضـــر:smiliess (4):بقیه کجــائید؟
فرنــاز... احســان... آسمــون... کلـوچه... محمـد... مارلیـک... سمیـه... نهــال... کسی جا نمــوند؟ :65d6a5d6s:
:dadad4:سلام هستیم....بعد ازون جنگ الکی دل و دماغی برامون نمونده!!!! البت کنکورم بی تاثیر نبودا
توی ایران فقط مهندسی و پزشکی:riz277:
وزارتی که نمی تونه ارزش یه ارشد رو از کارشناسی و دکترا تفکیک کنه باید زد تو ملاجش! آره7977cujr38iyymsu8:
دقیقا حس دوره ی نوجوونیه...نه کودکی نه جوان! همه هم میزنن تو سرت!! از یه طرف میگی ای بابا چه غلطی کردم پاشدم واسه ادامه تحصیل اقدام کردم از اون طرفم میگی من تا دکترا نرم ادامه بدم اینا اصن منو منکر میشن.
توی اداره ها هم بقیه ی مدرک ها توی ارشد بدرد بخور نیستن. یه نفر داشتیم مدرک کارشناسی مهندسی داشت رفت ارشد مدیریت خوند بعدش طرف با خنده گفت دیدم اگر بخوام با مدرک غیر مهندسی ارشد اقدام کنم برای حقوق گرفتنم پولش کمتر از کارشناسی مهندسی میشه. رفت دوباره سراغ همون مدرک ارشد مهندسی و دکتراش.
.:sad:
ولی من کلاسهای interior design طراحی داخلی رو ثبت نام کردم و چون علاقه هم دارم میخوام پیگیر شم .
کلا رشته های هنر یادمه اون موقع میگفتن اه چیه.بازار کار نداره .پول نداره.ولی الان یه شو لباس برگزرا میکنن یه طراجی لباس میکنن خدا تومن پول داره
البته تو شهرای بزرگ فعلا جواب میده
- - - Updated - - -
اوه بچه ها من میرم بخوابم :smiliess (10): 02:17
اتفاقـاً دیروز به سرم زده بود بشینم از اول بخونم و برم معمـاری...50):