پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

sa@@ra

New member
سارا گروه چی هستن؟؟؟؟؟؟؟
کارولینسکا خیلی قویه گروه ایمنیش

بله اونجا ثوی هست نه سمنان:))اینا اونجا خوندن اینجا شدن هیت علمی .باید واسه پروزه و پایان نامت دست به دامن شهرای بزرگ شی که بزارن کارتو انجام بدی

من که دیگه با این جرف این وعاون بهداشته حالم از ایران بهم خورد
زرت وزرت فقط عکس سوریه و فلان جارو نشون میدن اما دریغ که ببین بچه های هودشون دارن جیکار میکنن
وقتی به این رشته ها میگه نیاز ما نیست:!!!!!! همون بهتره که به قول خودشون کشورای کفر این چیزا رو بخونن نه ما:riz277:

sa@@ra

New member
دوستان گلم اونایی که اعتراض دارن به این کاهش ظرفیت
زنگ بزنن به 6133 حرفاتون منعکس میشه به روحانی قشنگ حرفاتونو رشته امتحانی و درصد کاهش رو یاداشت میکنه
خیلی تاثیر داره فقط روحانی میتونه کاری کنه

- - - Updated - - -

سارا امروز چی شد؟؟؟
گلاب من نرفتم صبح نرسیدم که برم بیرون بودم.وقتی هم خبرارو خوندم پشیمون شدم افزایش نمیدن فقط دستیاری درست شد
دیگه معون بهداشت گفته پول نداریم خوابگاه نداریم نیاز به این ئرشته ها نداریم تازه گفته بیشتر از اینم باید کم میکریدم

biologisst

New member
حال خیلی هم فرقی نداره طبق جستجوهای من گرئه ایمنی داعونی داره یه استاد:65d6a5d6s:
شهر رئیس جمهور سابق هم هست :دی91 و 92 بهش ظرفیت دادن اینقدر دانشگاه تهران نالید از دست سمنان که چرا بهش دادن که حذق شد اول جالا 2تا بهش دادن این ظرفیتا کار خود وزارته
من با ایرانو بهشتی که حرف زدم گفت ماهم خودمون نمیدونیم چند نفر باید بگیریم:65d6a5d6s:

هههههه ....یه چیزی بگم غش کنی از خنده
شهر رئیس جمهور فعلی هم سرخه سمنان هستش. نمیدونستین نه؟:black_eyed:

biologisst

New member
گلاب من نرفتم صبح نرسیدم که برم بیرون بودم.وقتی هم خبرارو خوندم پشیمون شدم افزایش نمیدن فقط دستیاری درست شد
دیگه معون بهداشت گفته پول نداریم خوابگاه نداریم نیاز به این ئرشته ها نداریم تازه گفته بیشتر از اینم باید کم میکردیم

یعنی سال دیگه کمتر میشه؟
نکنه سال دیگه بازم نصفش کنن؟
دیگه هیچی ته ش نمی مونه که!
یعنی من الانه باید چکار کنم؟:p7977cujr38iyymsu8:

sa@@ra

New member
هههههه ....یه چیزی بگم غش کنی از خنده
شهر رئیس جمهور فعلی هم سرخه سمنان هستش. نمیدونستین نه؟:black_eyed:

چرا میدونستم ولی 16 نفر اون کجا و 2 تای الان کجا:p7977cujr38iyymsu8:
من کم کم با کاهش ظرفیت دارم موافق میشم حتی اگه حق خودم ضایع شه

sa@@ra

New member
یعنی سال دیگه کمتر میشه؟
نکنه سال دیگه بازم نصفش کنن؟
دیگه هیچی ته ش نمی مونه که!
یعنی من الانه باید چکار کنم؟:p7977cujr38iyymsu8:

الان باید تلاش کنی و از الان شروع کنی و تلاش کنی واسه تک رقمی شدن یا نهایتا زیر 20 شدن تا خیالت راحت شه

biologisst

New member
مسی ساراجونم.انشالله تو هم بهترین جای ممکن ودلخاه خودت قبول شی...تازه بعدازقبولیم سختی کارم شروع میشه انتخاب بین علوم وبهداشت...

میگم آسمون مگه بچه های وزارت بهداشت هم میتونن بیان وزارت علوم امتحان بدن؟کلا دستشون آزاده؟
:33:

sa@@ra

New member
هیشکی نیس که
شبهای قدر بچه ها فعال تر بودن:دی
سوت و کور:65d6a5d6s:
خواست خاطره بگم ولی نمیگم دیگه
والا:65d6a5d6s:

آسمون

New member
میگم آسمون مگه بچه های وزارت بهداشت هم میتونن بیان وزارت علوم امتحان بدن؟کلا دستشون آزاده؟
:33:

آره عزیزم.اما بچه های بهداشت به ندرت اینکارو میکنن مگه اینکه مجبوربشن مثلابخاطرسربازی یا طرح اجباری...
مثلاکلاس ما که یه دانشگاه معمولی بودواسه بهداشت هیچکس علوم نرف بجزیک نفر برافرارازسربازی.قبولیمونم خیلی عالی بودبیوتک نانو بیوشیمی ژنتیک ویروس ومیکروب وایمنی تقریبا80درصد بچه هایی که شرکت کردن قبول شدن.منم اگه حرف علومو میزنم بخاطر نامزدمه که میخام نزدیکش باشم...

SH!LA

New member
امشب ناخواسته حرکتی زدم که به نفعم شد. :4d564ad6:

پسر خاله و دختر خاله ام اومدن اینجـا؛ در این حد که بریم یه بستنی با هم بخوریم. توی ماشین یه بسته لواشک بود و خوردم؛ خیلــی خوشمـزه بود.

پسرخاله ام گفت این لواشک رو مامان مریم ( مادربزرگم ) درست کرده. رسیدم خونه؛ اتفاقـاً مامان مریم زنگ زد و توی حرف ها گفتم راستی... چقدر لواشک هاتون خوشمزه بود و تعریف کردم.

نیم ساعت پیش پسرخاله ام sms زده : ای بابا! چه غلطی کردما! لعنت بر دهانی که بی موقع باز شود! :13:

5 دقیقه دیگه میـام جلو خونتون یه بسته لواشک سفارشی بدم خدمتتـون...! :New (6):

و من خوشحـال و خنــدان...! :25r30wi:

sa@@ra

New member
امشب ناخواسته حرکتی زدم که به نفعم شد.
پسر خاله و دختر خاله ام اومدن اینجـا؛ در این حد که بریم یه بستنی با هم بخوریم. توی ماشین یه بسته لواشک بود و خوردم؛ خیلــی خوشمـزه بود.

پسرخاله ام گفت این لواشک رو مامان مریم ( مادربزرگم ) درست کرده. رسیدم خونه؛ اتفاقـاً مامان مریم زنگ زد و توی حرف ها گفتم راستی... چقدر لواشک هاتون خوشمزه بود و تعریف کردم.

نیم ساعت پیش پسرخاله ام sms زده : ای بابا! چه غلطی کردما! لعنت بر دهانی که بی موقع باز شود! :

5 دقیقه دیگه میـام جلو خونتون یه بسته لواشک سفارشی بدم خدمتتـون...! :New (6):

و من خوشحـال و خنــدان...! ::

شیلایی
امروز رفتم سوپرمارکت بعد گفتم چرا من هرچی شیر میخرم یه چیزیش میشه:))شیرای شیراز بهتر بود:دی
بعد فروشنده یهو چندتا شیر گذاشت میگه بیا ببر گفنم حالا نه تا این حد:))))
گفت خوب بعدا بگو تهران بده
گفتم چطور؟
گفت شیراش فاسده میاید عوض میکنید چند تا میبیرن:black_eyed:
باید برم گزارش بدم میخواست بهم رشوه بده:دی نه؟:(50)::25r30wi:

SH!LA

New member
شیلایی
امروز رفتم سوپرمارکت بعد گفتم چرا من هرچی شیر میخرم یه چیزیش میشه:))شیرای شیراز بهتر بود:دی
بعد فروشنده یهو چندتا شیر گذاشت میگه بیا ببر گفنم حالا نه تا این حد:))))
گفت خوب بعدا بگو تهران بده
گفتم چطور؟
گفت شیراش فاسده میاید عوض میکنید چند تا میبیرن
باید برم گزارش بدم میخواست بهم رشوه بده:دی نه؟

:25r30wi: :25r30wi:

آره؛ احتمالاً میخواسته حق سکوتی... چیزی بده یــا خواسته جذب مشتری کنـه طفلی... :25r30wi:

ســارا جات بودم میرفتم خامه عسلی میگرفتم؛ بعد بگو فاسد بود چند تا خامه عسلی دیگه بهت بده...
:whistle:

sa@@ra

New member
آره؛ احتمالاً میخواسته حق سکوتی... چیزی بده یــا خواسته جذب مشتری کنـه طفلی...

ســارا جات بودم میرفتم خامه عسلی میگرفتم؛ بعد بگو فاسد بود چند تا خامه عسلی دیگه بهت بده...
:whistle:

اره ببین همین کارو میکنم اگه هم طفره رفت میگم میرم گزارش میدم اینجا کارای خلاف انجام میشخ:25r30wi::25r30wi:

SH!LA

New member
اره ببین همین کارو میکنم اگه هم طفره رفت میگم میرم گزارش میدم اینجا کارای خلاف انجام میشخ:25r30wi:

:25r30wi:
ای ول! خوشم میــاد پایه ای؛ آفرین ســـارایی... :smilies-azardl (113

به افزایش ظرفیت که نرسیدیم حداقل 4 تا دونه خامه عسلی گیرمون بیـاد...! :whistle:

sa@@ra

New member
:
ای ول! خوشم میــاد پایه ای؛ آفرین ســـارایی... :smilies-azardl (113

به افزایش ظرفیت که نرسیدیم حداقل 4 تا دونه خامه عسلی گیرمون بیـاد...! :whistle:

والا به خدا :black_eyed:
خدایا این دلخوشی های کوچیکو ازمون نگیر:))
الان فهمیدم پسرعموی مامانم و خانومش تو اعتراض دستیاری شرکت کده بودن ....عکسشونو دیدم. پیام دادم بهشون,
پاسخ:میگه اصلا وزارت واسش ارشد مهم نیست اگه دستش بود ازمونم نمیگرفت:65d6a5d6s:

SH!LA

New member
بقیه کجــائید؟

فرنــاز... احســان... آسمــون... کلـوچه... محمـد... مارلیـک... سمیـه... نهــال... کسی جا نمــوند؟
:65d6a5d6s:

Immunity

Well-known member
سلام هستیم....بعد ازون جنگ الکی دل و دماغی برامون نمونده!!!! البت کنکورم بی تاثیر نبودا

بالا