sa@@ra
New member
من که همه دانشگاهارو میزنم بچه ها...پولشم ندارم برم بین الملل...
خوب دیگه همه رو بزنی ایشتالله قبول میشی:rose:
آره عزیزم....
دعوا ک خودمونم نمیدونستیم موضوش چیه....احسان پیشنهاد داد....منم موفقت کردم....فقط این احسان بعد چن تا پست دعوا ی دفه اومده اون وسط میگه کلوچ ب من نخ داده :5: ....استغفرالله....آخه یکی هم نبود ب این بگه پسر جان تو تا حالا خودتو تو آینه دیدی اصا؟؟؟......
دیدیم بچه ها مث جنابالی کم میانt0837h0nn8zfqu8ult....ی کم هیجان انکیز شه اینجا.... اما بضی بچه ها ناراحت شدن...مث آسمون... دیگه باید ببخشن....
40):
خوب دیگه همه رو بزنی ایشتالله قبول میشی:rose:
تو دفترچه اسمی از سمنان نیس ولی تو انتخاب شهر وجود داره!!!!!!!
تو دفترچه اسمی از سمنان نیس ولی تو انتخاب شهر وجود داره!!!!!!!
دوستان دیده شده بعضی ها با ترفند و دروغ نمایی خودشونو رتبه برتر معرفی میکنن و دیگران رو تشویق به رفتن به ....... های خاصی میکنن گرفتین منظورمو.خواهشا گول نخورین.جز زبان همه درسا رو میشه با کتاب خوندن در حد عالی مسلط شد .اینا با جو سازی میخوان شما رو وادار کنن به ..... بری و ثبت نام کنی نمونه اون victoria رتبه مثلا اول بیوشیمی است.باور نکنین خودتون تلاش کنین و موفق بشین.من سالی که رفتم 223 شدم سال بعدش با کمک گرفتن از یه دوست برنامه ریز بدون هیچ هزینه ایی تک رقمی شدم توی رشته هماتو.خودتون بخونین و به خدا توکل کنین و تا روز کنکور ورزش کنین که معجزه میکنه و استرس روزای آخر رو از بین میبره. وظیفه بود که بنویسم و نوشتم حالا خو دانید زبانم فن ترجمه اگه خواستین برین از الان روزی 2 ساعت بخونین بالای 60 رو به راحتی میزنین
تو شیراز من دوستم خوابگاه بین الملل گرفت به4نفر یه خونه کامل دو خابه داده بودن هر اتاق دونفر ماهی 400 هزارتومن و اگه هر اتاق 3نفر میشدن کمتر میشد حدود 300تومن.ولی تهران که خودم واسه کنگره اومدم خابگاهی که میگفتن واسه بین الملله خیلی خوب نبود عین خابگاه های عادی دیگه دانشگاه ها که تا حالا دیدیم و تو هر اتاق کوچیک 4نفر.نمیدونم جای دیگه هم خابگاه داشتن بین المللا تو تهران یا همین فقط بود.دوست دیگم بین الملل هست ترمی 6میلیون میده واسه شهریه و میگن پایان نامشون حدود 13میلیون میشه البته بستگی به پروژشون هم داره.البته این واسه بین الملل شیرازه ها جاهای مختلف ممکنه فرق کنه .البته نه خیلی همین حدوده.
شیلا هرکار میکنم نمیشه نقل قول بگیرم
نه هنوز سر درگمم:65d6a5d6s:
......:dadad4:
محمد فرزندم ببین هستش تو دفترچه 2 تا میکیره:65d6a5d6s:
مامانی خودشون گفته بودن قبلا که سمنان نمیگیره...
منم میام سارا....
قربون دستت... ی بلیط هواپیما مشهد-تهرانم برام اکی کن....با اتوبوس نمیتونم....زخم بستر میگیرم.... مچکر
سارا گروه چی هستن؟؟؟؟؟؟؟این اعضای گروهش
پرویز کوخایی Ph.D از انستیتو کارولینسکا دانشیار ایمونولوژی
فاطمه پاک Ph.Dاز انستیتو کارولینسکا استادیار ایمونولوژی
این دو تا هم زن و شوهرن:black_eyed: