پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

آسمون

New member
آره عزیزم....
دعوا ک خودمونم نمیدونستیم موضوش چیه....احسان پیشنهاد داد....منم موفقت کردم....فقط این احسان بعد چن تا پست دعوا ی دفه اومده اون وسط میگه کلوچ ب من نخ داده :5: ....استغفرالله....آخه یکی هم نبود ب این بگه پسر جان تو تا حالا خودتو تو آینه دیدی اصا؟؟؟......
دیدیم بچه ها مث جنابالی کم میان:eek:t0837h0nn8zfqu8ult....ی کم هیجان انکیز شه اینجا.... اما بضی بچه ها ناراحت شدن...مث آسمون... دیگه باید ببخشن....:(40):

عزیزم من ناراحت شدم چون نزدیک بود به خاطرشوخی شما تاوان دلسوزیموبدم...که خداروشکر بخیرگذشت و کارم راه افتاد...
کم اومدنم به تاپیک هم دلایل خودشو داشت وربطی به بیمعرفت شدنم نداشت...
اما یکی طلب جفتتون;-)

Immunity

Well-known member
تو دفترچه اسمی از سمنان نیس ولی تو انتخاب شهر وجود داره!!!!!!!

eeeeeeehsan

New member
دوستان دیده شده بعضی ها با ترفند و دروغ نمایی خودشونو رتبه برتر معرفی میکنن و دیگران رو تشویق به رفتن به ....... های خاصی میکنن گرفتین منظورمو.خواهشا گول نخورین.جز زبان همه درسا رو میشه با کتاب خوندن در حد عالی مسلط شد .اینا با جو سازی میخوان شما رو وادار کنن به ..... بری و ثبت نام کنی نمونه اون victoria رتبه مثلا اول بیوشیمی است.باور نکنین خودتون تلاش کنین و موفق بشین.من سالی که رفتم 223 شدم سال بعدش با کمک گرفتن از یه دوست برنامه ریز بدون هیچ هزینه ایی تک رقمی شدم توی رشته هماتو.خودتون بخونین و به خدا توکل کنین و تا روز کنکور ورزش کنین که معجزه میکنه و استرس روزای آخر رو از بین میبره. وظیفه بود که بنویسم و نوشتم حالا خو دانید زبانم فن ترجمه اگه خواستین برین از الان روزی 2 ساعت بخونین بالای 60 رو به راحتی میزنین

مرسی دوست گلم
من به این حرفت چندین سال پیش رسیدم. ایشالا.. هرکی که دقت نمی کنه دقت بیشتری کنه تا موفق بشه مث شما :rose:

eeeeeeehsan

New member
تو شیراز من دوستم خوابگاه بین الملل گرفت به4نفر یه خونه کامل دو خابه داده بودن هر اتاق دونفر ماهی 400 هزارتومن و اگه هر اتاق 3نفر میشدن کمتر میشد حدود 300تومن.ولی تهران که خودم واسه کنگره اومدم خابگاهی که میگفتن واسه بین الملله خیلی خوب نبود عین خابگاه های عادی دیگه دانشگاه ها که تا حالا دیدیم و تو هر اتاق کوچیک 4نفر.نمیدونم جای دیگه هم خابگاه داشتن بین المللا تو تهران یا همین فقط بود.دوست دیگم بین الملل هست ترمی 6میلیون میده واسه شهریه و میگن پایان نامشون حدود 13میلیون میشه البته بستگی به پروژشون هم داره.البته این واسه بین الملل شیرازه ها جاهای مختلف ممکنه فرق کنه .البته نه خیلی همین حدوده.

چقدر این مارلیک اطلاعات داره، بابا دمت گرم
57021_LaieA_009.gif
:rose::rose::rose:

kolouche

New member
سارا تو دفترچه قبلی (قبل تر تر) نداشت...محمد درست میگه....اما این دفترچه ظرفیتا داره....

مهلا1991

New member
اعتراض حضوری به کاهش ظرفیت های ارشد پزشکی
در صورت امادگی لطفا پیام خصوصی بدید

sa@@ra

New member
حال خیلی هم فرقی نداره طبق جستجوهای من گرئه ایمنی داعونی داره یه استاد:65d6a5d6s:
شهر رئیس جمهور سابق هم هست :دی91 و 92 بهش ظرفیت دادن اینقدر دانشگاه تهران نالید از دست سمنان که چرا بهش دادن که حذق شد اول جالا 2تا بهش دادن این ظرفیتا کار خود وزارته
من با ایرانو بهشتی که حرف زدم گفت ماهم خودمون نمیدونیم چند نفر باید بگیریم:65d6a5d6s:

آخرین ویرایش:

sa@@ra

New member
این اعضای گروهش

پرویز کوخایی Ph.D از انستیتو کارولینسکا دانشیار ایمونولوژی

فاطمه پاک Ph.Dاز انستیتو کارولینسکا استادیار ایمونولوژی

این دو تا هم زن و شوهرن:black_eyed:

sa@@ra

New member
خیلی زحمت کشیده وزارت 5 تا پرستاری سالمندی اضافه کرده:!!!!! من دیگه جرفی ندارم به ثول وزیر بهداشت یه سری رشته ها اصلا نیاز کشور نیست:65d6a5d6s:
دکتر سیدامیرمحسن ضیایی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: تعدیل ظرفیت کارشناسی ارشد به درخواست دانشگاه ها انجام شده است چرا که بسیاری از دانشجویان کارشناسی ارشد در دو سال اخیر در بخش ها مانده اند و نتوانسته اند که پایان نامه های شان را انجام دهند و همین امر موجب شد که دانشگاهها درخواست کنند که این ظرفیت ها تعدیل شود.

وی با تاکید بر این نکته که ظرفیت کارشناسی ارشد را متناسب کرده ایم، یادآور شد: در گذشته دانشگاه های علوم پزشکی بخش ها را طوری برنامه ریزی می کردند که پذیرش در کارشناسی ارشد به صورت یک سال در میان اتفاق بیافتد تا تراکم دانشجو اتفاق نیفتد و اساتید نیز وقت کافی برای آموزش داشته باشند ضمن اینکه خود افراد نیز پس از فارغ التحصیلی از توانایی و مهارت لازم برخوردار باشند.

ضیایی گفت: متاسفانه در سال های 91 و 92 ظرفیت کارشناسی ارشد بدون تناسب و در نظر گرفتن اعتبارات لازم به طور ناگهانی افزایش پیدا کرد به طوری که ما شاهد بودیم که استاندارد لازم در پذیرش ارشد وجود نداشت. برای رعایت حداقل استانداردها ظرفیت را متناسب کردیم.

وی افزود: در حال حاضر اعتبارات موجود دانشگاه ها تنها برای یک سوم دانشجویان کارشناسی ارشد کفاف می دهد و از همین رو بخشی از ظرفیت مازاد دانشگاه ها به صورت شهریه ای در نظر گرفته شده است که دانشگاه ها بتوانند بودجه آموزشی را تامین کنند.

معاون آموزشی وزارت بهداشت اظهار داشت: از سوی دیگر در مقطع کارشناسی ارشد بسیاری از رشته ها نیاز فوری کشور نیست که بخواهیم برای آنها هزینه آموزش رایگان داشته باشیم اما به دلیل علایق افراد به ادامه تحصیل در آن رشته ها، آنها را در فهرست رشته های خود داریم از همین رو افراد می توانند در این رشته ها با پرداخت شهریه ادامه تحصیل دهند.

وی تاکید کرد: ما در وزارت بهداشت کاهش ظرفیت را قبول نداریم چرا که معتقدیم ظرفیت پیش از این یک ظرفیت اسمی بوده و واقعی نبوده است و بدون نگاه واقعی به منابع صورت گرفته است.

ضیایی اضافه کرد: وقتی دانشگاه پول غذا و خوابگاه را ندارد و به شدت با مشکل مواجه است مجبور است که ظرفیت را تعدیل کند تا دانشجویان اضافه تحصیل نخورند و اساتید هم بتوانند پایان نامه ها را مدیریت کنند. بسیاری از دانشگاه ها توقف پذیرش داده اند چرا که در دو سال اخیر مجموع پذیرشی که داشته اند مشکلات زیادی برای آنها ایجاد کرده است.

وی یادآور شد: به دلیل افزایش ظرفیتی که در گذشته اتفاق افتاده است بسیاری اساتید مجبور شده اند خارج از ضوابط راهنمایی تعداد بیشتری از دانشجویان کارشناسی ارشد را برعهده گیرند که این موضوع خارج از استاندارد است و از سوی دیگر ممکن است دانشجویان به دلیل نبود استاد کافی برای راهنمایی پایان نامه اش اضافه تحصیل بخورد بنابراین تمام این موارد نیاز به بررسی درستی داشت و نمی توان صرفاً با فراهم کردن ورود همه این استانداردها را فدا کرد.

معاون وزیر بهداشت تاکید کرد: رشته های علوم پزشکی با رشته هایی مهندسی و علوم انسانی متفاوت هستند و افرادی که در کارشناسی ارشد تحصیل می کنند باید پس از فارغ التحصیلی مهارت کافی برای کار در آزمایشگاه، مرکز بالینی، مرکز علوم پایه و دانشگاه را داشته باشند و در صورتی که این دو سال بدون کیفیت لازم آموزشی باشد فرد بدون اینکه مهارتی کسب کند فارغ التحصیل می شود که نتیجه ای جز هدر رفت منابع، بودجه، هزینه فرد و آموزش ندارد و به سرخوردگی فرد نیز می انجامد.

Immunity

Well-known member
این اعضای گروهش

پرویز کوخایی Ph.D از انستیتو کارولینسکا دانشیار ایمونولوژی

فاطمه پاک Ph.Dاز انستیتو کارولینسکا استادیار ایمونولوژی

این دو تا هم زن و شوهرن:black_eyed:
سارا گروه چی هستن؟؟؟؟؟؟؟
کارولینسکا خیلی قویه گروه ایمنیش

golabatun

New member
دوستان گلم اونایی که اعتراض دارن به این کاهش ظرفیت
زنگ بزنن به 6133 حرفاتون منعکس میشه به روحانی قشنگ حرفاتونو رشته امتحانی و درصد کاهش رو یاداشت میکنه
خیلی تاثیر داره فقط روحانی میتونه کاری کنه

- - - Updated - - -

سارا امروز چی شد؟؟؟

بالا