پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

آسمون

New member
آسمون جان.چرا حکم لامذهبی منو صادر کردی انصافت کجاست.من همیشه از بالا به زمین نگاه میکردم و میکنم آدما هیج جا نبودن و نخواهند بود وهمیشه در حال هستن حتی اونایی که الان نمیبینی هستن تو نمیبینی و اونایی که به قول خودت خواهی دید الانم هستن تو نمیبینی گذشتگان تو جایی نرفتن الانم همینجا هستن در حال هستن و زنده اند من نمیدونم دیگه چه جوری این موضوع شفاف تر بگم

- - - Updated - - -

آسمون جان.چرا حکم لامذهبی منو صادر کردی انصافت کجاست.من همیشه از بالا به زمین نگاه میکردم و میکنم آدما هیج جا نبودن و نخواهند بود وهمیشه در حال هستن حتی اونایی که الان نمیبینی هستن تو نمیبینی و اونایی که به قول خودت خواهی دید الانم هستن تو نمیبینی گذشتگان تو جایی نرفتن الانم همینجا هستن در حال هستن و زنده اند من نمیدونم دیگه چه جوری این موضوع شفاف تر بگم

آقا بنده غلط بکنم چنین حکمی صادربکنم...من گفتم یاد اینجورآدما میفتم فقط...خداشاهده منظورم باشخص شما نبود شایدطرزبیانم بدبوده...
الان که شفاف ترگفتی میبینم حرفت با اونافرق داره ...وراستشوبخای درکش نمیکنم من بادستای خودم پدرم رو توخاک گذاشتم و بدن سردشو حس کردم هرچقدم صداش کردم جوابی نداد واین برای من معنایی جزمرگ وسفرازاین دنیا نداره...حالاهرچقدم که تو بگی...

biologisst

New member
آقا من اومدم یه سری بزنم سرمو به حرف گرفتینا....برم دیگه...روز شده! ما هنوز بیداریم....
روزتون خوش.....
از طرف منم به این بچه های صندلی داغ بگین.
اگه مرد هستین بیایین بشینین.....د آخه من میدونم.....جرات ندارین.....هههه:p

Ramze.shab

New member
خوبه که حرفام لبخند به دل و صورت کسی مینوشونه....خدا رو شکر.
ولی اگر خیلی سختته بدونی....بهتره کمی به یوسف و زلیخا نگاه کنی....کمی به کارگر گوهرشاد فکر کنی که چطور عشق زمینی شد سکوی پرتابشون به عشق فرازمینی.
در ضمن الزامی نداره برای عاشق خدا شدن شما حتما عاشق یه آدم بشی تا هولت بده سمت خدا.
بهتره یکم به خودت و دور وبرت و امکانت و نعمت هایی که داری نگاه کنی و اون حسی که به خدا داری توجه کنی...اونوقت میفهمی اگر عاشق خدا نیستی خدا ولی خیییلی بیش تر عاشق توئه.
اگر هم میگی جهنم...آره قبول دارم آدمی که عاشق خدای خودش بشه اگر هر کاری بگه انجام میده. مطمئن باش. ولی خدا خاطر ما رو از یه بهشت جهنم بیش تر میخواد
طبق اون گفته که خد میگه اگر ازش اطاعت کنیم در آخر قدرتی بهمون میده لایزال که چیزی که بخواهی همان شود میگه کاری میکنم که به هر چیزی که میخواهی برسی و به هر چیزی که بگویی موجود باش ، موجود شود...
خلاصه فلسفه ی آفرینش مهمه که خیلی هامون توش لنگ میزنیم... .

من چیز جدیدی از خود تو نشنیدم فقط تکیه میکنی به افرادی انگشت شمار در بین این 7میلیارد جمعیت تازه عشق زلیخا عشق نبود همش هوس بود و بس.من اصلا با این مثلا عشق و عاشقی این دوره زمونه لبخند نمیزنم تاسفم نمیخورم همه چیز با نظم و ترتیب در این جهان مسیرش ادامه میده تا به هدف برسه حتی اشیای بی جان به غیر از انسان

eeeeeeehsan

New member
احسان حواسم به خودکار بیک هستا...

این آخوندی که من گفتم یک فن بیان و اطلاعاتی داره که هرسوالی میپرسی قانعت میکنه احسان.فقط مشکلی که داره اینه که باخانوما رودر روبحث نمیکنه...وازین کارش لجم میگیره البته ج سوالتو میده ها اما من دوس دارم چن ساعت بشینم باهاش بحث کنم که نمیشه !!!

میـسی :))

آره بعضی آخوندا واقعن هم خوبن، هم باحالن، هم خیلی حالیشونه. یه آخوند مشهدی هم هست خیلی کارش درسته. دانشمند هم 10 روز اول محرم میاد یزد یه حرفای خیلی قشنگی میزنه، کارش درسته.
من همین اعتقادی که راجع به دوست و دختر و ازدواج و معشوق کل اینا واسم بوجود اومده یه آخوند راهنماییم کرد، بدجور مشکل فکری و دینی و اعتقادی واسم پیش اومده بود چند جلسه ای رفتم پیش نمازگزار دانشگاه و شروع کردیم به صحبت و خیلی راهنماییم کرد، وقتی آخر کار ازش پرسیدم راجع به خودش گفت رتبه 3 کنکورشون بوده، تازه فهمیـدم اونهمه حرفای منطقی و خوبی که زد بیخودی نبوده، طرف حالیش بوده.

biologisst

New member
سوراخ روی در بعضی از خودکار ها باعث گردش هوا در مجاری داخلی خودکار میشه تا جوهر مدت زمان بیشتری تازه بمونه و دلیل دیگه این که هوا وارد فضا خودکار بشه. تا وزن خودکار سنگین تر بشه و تو دست خوش ترکیب تر باشه. اصلا خیلی دلیل های دیگه ای هم داره.که در فیزیک کوانتوم جای میگیره که من بلد نیستم از فیزیکدان باید بپرسی
و اینکه چرا بقیه شون اینو ندارن واسه اینه که میتونن با عوامل دیگری سبب روان شدن جوهر خودکار بشن مثل جنس جوهر استفاده شده، غلتک سر خودکار.....
خوبه؟ :motat:

آسمون

New member
در سایتهای پاسخگویی به سوالات و یکی دو فروم علمی بسیاری اینگونه جواب داده بودند که این سوراخ باعث برابر ماندن فشار هوا در داخل و خارج لوله خودکار می‌شود که در نتیجه در اثر فشار هوا جوهر از درون خودکار به نوک آن منتقل می‌گردد.بخش اول این پاسخ کاملا درست است و وظیفه منفذ روی لوله خودکار واقعا برابر نگه داشتن فشار هواست اما بخش دوم درست نیست زیرا مکانیسم نوشتن در خودکارهایی مانند بیک (که اصطلاحا ballpoint pens نامیده می‌شوند) ربطی به فشار هوا ندارد(اگر روی سوراخ چسب بزنید باز هم خودکار می‌نویسد) و جاذبه در مکانیسم این خودکارها نقش اصلی را ایفا می‌کند(به همین دلیل این خودکارها در فضا نمی‌نویسند).
خود شرکت بیک در بخش سوالات متداول سایت رسمی‌اش اینگونه به سوال سوراخ روی بدنه خودکارهای بیک برای چیست پاسخ داده است: «برای مساوی نگه داشتن فشار هوای داخل خودکار با فشار هوای بیرون خودکار،سوراخها و منافذ روی بدنه خودکار اساسا به جلوگیری از جوهر پس دادن خودکارها کمک می‌کنند،تقریبا نود درصد تمام خودکارها برای جلوگیری از جوهر پس دادن منفذ دارند،خودکارهایی هم که بدنه‌ای بدون منفذ دارند حاوی سیستم جوهر ایزوله و تحت فشارند.»
در یک کلام سوراخ روی بدنه فقط برای جلوگیری از جوهر پس دادن خودکار در اثر اختلاف فشار بین هوای داخل و خارج خودکار است.این سوال در بین خارجی ها خیلی مطرح نیست و دغدغه‌ی آنها این است که بر سر خودکارهای بیک چه بلایی می‌آید؟آیا به طور جادویی غیب می‌شوند؟خودم هیچوقت یادم نمی‌آید که خودکار بیکی را داخل سطل آشغال انداخته باشم،اکثرا به طور مرموزی ناپدید شدند.

eeeeeeehsan

New member
سوراخ روی در بعضی از خودکار ها باعث گردش هوا در مجاری داخلی خودکار میشه تا جوهر مدت زمان بیشتری تازه بمونه و دلیل دیگه این که هوا وارد فضا خودکار بشه. تا وزن خودکار سنگین تر بشه و تو دست خوش ترکیب تر باشه. اصلا خیلی دلیل های دیگه ای هم داره.که در فیزیک کوانتوم جای میگیره که من بلد نیستم از فیزیکدان باید بپرسی
و اینکه چرا بقیه شون اینو ندارن واسه اینه که میتونن با عوامل دیگری سبب روان شدن جوهر خودکار بشن مثل جنس جوهر استفاده شده، غلتک سر خودکار.....
خوبه؟ :motat:

:5:
تو کلاً عادت داری جواب هر سوالی رو با فلسفه و بحثای روانشناسی جواب بدی نه؟!!! :|
من گفتم نهایت جوابم میشه "فوضولی؟؟"
__1010___(53).gif

biologisst

New member
تو کلاً عادت داری جواب هر سوالی رو با فلسفه و بحثای روانشناسی جواب بدی نه؟!!! :|
من گفتم نهایت جوابم میشه "فوضولی؟؟"
__1010___(53).gif

جوابم فلسفی بود عایا؟ خودم خبر نداشتم...:p
عاقو ما رو نمیشناسی...ذاتی ایجوری جواب میدم...(به لحن آقای همساده)

eeeeeeehsan

New member
در سایتهای پاسخگویی به سوالات و یکی دو فروم علمی بسیاری اینگونه جواب داده بودند که این سوراخ باعث برابر ماندن فشار هوا در داخل و خارج لوله خودکار می‌شود که در نتیجه در اثر فشار هوا جوهر از درون خودکار به نوک آن منتقل می‌گردد.بخش اول این پاسخ کاملا درست است و وظیفه منفذ روی لوله خودکار واقعا برابر نگه داشتن فشار هواست اما بخش دوم درست نیست زیرا مکانیسم نوشتن در خودکارهایی مانند بیک (که اصطلاحا ballpoint pens نامیده می‌شوند) ربطی به فشار هوا ندارد(اگر روی سوراخ چسب بزنید باز هم خودکار می‌نویسد) و جاذبه در مکانیسم این خودکارها نقش اصلی را ایفا می‌کند(به همین دلیل این خودکارها در فضا نمی‌نویسند).
خود شرکت بیک در بخش سوالات متداول سایت رسمی‌اش اینگونه به سوال سوراخ روی بدنه خودکارهای بیک برای چیست پاسخ داده است: «برای مساوی نگه داشتن فشار هوای داخل خودکار با فشار هوای بیرون خودکار،سوراخها و منافذ روی بدنه خودکار اساسا به جلوگیری از جوهر پس دادن خودکارها کمک می‌کنند،تقریبا نود درصد تمام خودکارها برای جلوگیری از جوهر پس دادن منفذ دارند،خودکارهایی هم که بدنه‌ای بدون منفذ دارند حاوی سیستم جوهر ایزوله و تحت فشارند.»
در یک کلام سوراخ روی بدنه فقط برای جلوگیری از جوهر پس دادن خودکار در اثر اختلاف فشار بین هوای داخل و خارج خودکار است.این سوال در بین خارجی ها خیلی مطرح نیست و دغدغه‌ی آنها این است که بر سر خودکارهای بیک چه بلایی می‌آید؟آیا به طور جادویی غیب می‌شوند؟خودم هیچوقت یادم نمی‌آید که خودکار بیکی را داخل سطل آشغال انداخته باشم،اکثرا به طور مرموزی ناپدید شدند.

خارجیا.. :25r30wi:

آقا من با جواب شما دوتا قانع شدم، این سوال از تو ذهن من دیگه خط خورد،
حالا که هردوتون اینقدر خوب جواب واسه گفتن دارید این سوال چی؟ :
اول مرغ بود یا تخم مرغ رو ول کن؛ اون اولِ اول ساعت جلو بود کشیدن عقب؟ یا عقب بود کشیدن جلو؟

Ramze.shab

New member
اگه کسی خودش بدون راهنمایی خداشو کشف کنه یه مزه ای دیگه داره تا اینکه هزاربار تو گوشش تکرارش کنن تکیه کردن به دیگران که معلوم نیس از چه جنسی هستن و خواندن مطالب و اندشه های دیگران در شبکه های مجازی میتونه که ...:riz481:

eeeeeeehsan

New member
خـداوکیلی برید بخوابید، میخوام بخوابم!!! هی نگاه می کنم به چراغاتون میبینم هنوز روشنه میگم زشته احسان تو زودتر بخوابی، کـم نیار!!!! :riz481:

biologisst

New member
خارجیا.. :25r30wi:

آقا من با جواب شما دوتا قانع شدم، این سوال از تو ذهن من دیگه خط خورد،
حالا که هردوتون اینقدر خوب جواب واسه گفتن دارید این سوال چی؟ :
اول مرغ بود یا تخم مرغ رو ول کن؛ اون اولِ اول ساعت جلو بود کشیدن عقب؟ یا عقب بود کشیدن جلو؟

دانـــشمند.....اول ساعت ، این ساعت دستت که نبود.....با یه مثلثی روی زمین سایه رو اندازه میگرفتن...ساعت هم عقب جلو نداشت...خورشید میفرت سایه اش هم به دنبالش می رفت...
و عقل تو رو هم به دنبالش برد...هه:whistle::whistle::tonguesmiley:

آسمون

New member
آقا فقط کپی کردم خودم نخوندمش...

چرا آدم موقع نمازخوندن هرچی دغدغه فکری داره هجوم میاره به مغزش؟من فقط کافیه یه لحظه حواسم پرت بشه لامصب...

biologisst

New member
خـداوکیلی برید بخوابید، میخوام بخوابم!!! هی نگاه می کنم به چراغاتون میبینم هنوز روشنه میگم زشته احسان تو زودتر بخوابی، کـم نیار!!!! :riz481:

اینم یه ورژنه جدیده!
قدیما ملت دلشون نمیومد گوشی تلفونو بزارن و قطع کنن ....میگفتن اول تو بزار....نه اول تو بزار.... هههه :25r30wi:

eeeeeeehsan

New member
اگه کسی خودش بدون راهنمایی خداشو کشف کنه یه مزه ای دیگه داره تا اینکه هزاربار تو گوشش تکرارش کنن تکیه کردن به دیگران که معلوم نیس از چه جنسی هستن و خواندن مطالب و اندشه های دیگران در شبکه های مجازی میتونه که ...:riz481:

تو که هنوز بیداری که!! گفتم یکی رو از میدون به در کردیم!!! :thumbsdownsmileyani

eeeeeeehsan

New member
دانـــشمند.....اول ساعت ، این ساعت دستت که نبود.....با یه مثلثی روی زمین سایه رو اندازه میگرفتن...ساعت هم عقب جلو نداشت...خورشید میفرت سایه اش هم به دنبالش می رفت...
و عقل تو رو هم به دنبالش برد...هه:whistle::tonguesmiley:

:(50):
حالا اینو جواب بده پس:
من هنوزم که هنوزه نفهمیدم از کجا معلوم میشه ادکلن زنونه س یا مردونه؟ تو میدونی؟ p:

biologisst

New member
آقا هولم نکنین من با شهامت میخوام برم...اوووخ هل نده دیگه.....میزنم تو حلقتا!!!
اول یه قدم...بعد قدم بعدی....اول!
من رفتم....:ad54ad:

Ramze.shab

New member
من باید برم تبلتم شارژش تموم شد امیدوارم حالتون تو حال باحال باشه:bunnyearsmiley:

بالا