آسمون
New member
آسمون جان.چرا حکم لامذهبی منو صادر کردی انصافت کجاست.من همیشه از بالا به زمین نگاه میکردم و میکنم آدما هیج جا نبودن و نخواهند بود وهمیشه در حال هستن حتی اونایی که الان نمیبینی هستن تو نمیبینی و اونایی که به قول خودت خواهی دید الانم هستن تو نمیبینی گذشتگان تو جایی نرفتن الانم همینجا هستن در حال هستن و زنده اند من نمیدونم دیگه چه جوری این موضوع شفاف تر بگم
- - - Updated - - -
آسمون جان.چرا حکم لامذهبی منو صادر کردی انصافت کجاست.من همیشه از بالا به زمین نگاه میکردم و میکنم آدما هیج جا نبودن و نخواهند بود وهمیشه در حال هستن حتی اونایی که الان نمیبینی هستن تو نمیبینی و اونایی که به قول خودت خواهی دید الانم هستن تو نمیبینی گذشتگان تو جایی نرفتن الانم همینجا هستن در حال هستن و زنده اند من نمیدونم دیگه چه جوری این موضوع شفاف تر بگم
آقا بنده غلط بکنم چنین حکمی صادربکنم...من گفتم یاد اینجورآدما میفتم فقط...خداشاهده منظورم باشخص شما نبود شایدطرزبیانم بدبوده...
الان که شفاف ترگفتی میبینم حرفت با اونافرق داره ...وراستشوبخای درکش نمیکنم من بادستای خودم پدرم رو توخاک گذاشتم و بدن سردشو حس کردم هرچقدم صداش کردم جوابی نداد واین برای من معنایی جزمرگ وسفرازاین دنیا نداره...حالاهرچقدم که تو بگی...