eeeeeeehsan
New member
آدم باید فقط به فکر الان باشه ما همیشه در حال هستیم و آینده ای وجود نداره و گذشته ای هم وجود نداشته
پس اگه گدشته ای وجود نداشته ما از کجا اومدیم و اگه آینده ای وجود نداره ما به کجا داریم میریم؟ این اشتباست..
آدم باید فقط به فکر الان باشه ما همیشه در حال هستیم و آینده ای وجود نداره و گذشته ای هم وجود نداشته
من خیلی وقته خداروپیداکردم...اما آدم یه جاهایی گم میشه...دلش یه تلنگرمیخاد تواین دنیایی که پرشده از بی خدایی ورنگ وریا،هرچند رسیدم به اون حدیث ازپیامبرکه روزی میرسه که امتم بجزقرآن هیچ چیزی ندارن براهدایت شدن...والان اون روز رسیده بنظرم...
ما آدما بدجورغرق کردیم خودمونو...و چوب غرورمون رو میخوریم.غروری که میگه من خودم میدونم چی درسته؟
سوال:چرا زندگیا اینقد به رفاه رسیده اما روزبه روز داره پوچ تر میشه؟
به فرض که بهشتی و جهنمی وجود داشته باشه آیا اینهمه شما رو نصیحت میکنن که نماز و روزه بگیرید وشبیه این کارها برای اینه که بریم بهشت یا نریم جهنم ؟ کسانیکه اینجور فکر میکنن یا ابلهن یا دیگران را ابله فرض کردن
پس اگه گدشته ای وجود نداشته ما از کجا اومدیم و اگه آینده ای وجود نداره ما به کجا داریم میریم؟ این اشتباست..
آیا اگر بهشت یا جهنمی وجود نداشت آیا کسی محض رضای خدا کار خیری انجام میداد ؟ یعنی تعداد این افراد به چند نفر میرسید؟
به فرض که بهشتی و جهنمی وجود داشته باشه آیا اینهمه شما رو نصیحت میکنن که نماز و روزه بگیرید وشبیه این کارها برای اینه که بریم بهشت یا نریم جهنم ؟ کسانیکه اینجور فکر میکنن یا ابلهن یا دیگران را ابله فرض کردن
می دونی قضیه اش مثل چیه؟
مثل اینه که هر روز بری سر یه کلاسی کذایی بشینی و فکر کنی همشونو یادگرفتی دیگه نیازی نداره خودت تلاش کنی و بخونی و کنکاش کنی..بعدش که اخر ترم میشه میبینی چقدر فاصله گرفتی.
زندگی امروزه ی ما هم همین طوره از کودکی خدا رو درک کردیم و کم و بیش وجودش برای هممون حس شده ولی رها کردیمش این حسو! این فکر رو
و همیشه به همین نیمه ی کم لیوان نگاه میکنیم و میگیم کافیه.
ما ظرف وجودیم الان یه لیوانه و یکم آب معرفت درونش ریخته شده....اکتفا کردیم بهش و میگیم بسه...دریغ از این که میتونیم همین لیوانو کم کم بزرگش کنیم...ظرفیت وجودیمون زیادش کنیم و خداشناسی مونو تقویت.
تا وقتی دریا رو ندیده باشیم به همین یهلیوان کوچیک کفایت می کنیم و میگیم تازه از سرمونم زیاده.
ما هر کدوممون این ظرفیت ها رو داریم فقط باید تلاش کنیم . مثل ورزشکاری که نمیزاره با تنبلی ماهیچه های بدنش سست بشن و از توانایی خارج بشن.
مهم خدا ی ماست دوست عزیز...
اگر ما خدا رو با تمام وجود دوست داشته باشیم...حتی اذیت شدن در راه اونو هم دوست داریم...
هیچ به عشق زمینی دقت کردی؟ چقدر وقتی یه پسر یا یه دختر عاشق معشوقه ی خودشه به زمین میخوره ولی باز میایسته و پافشاری میکنه؟
یا خیلی پیش پاافتاده تر سر بازی های کودکانه و علاقه های یه کودک به مادر خودش...کودک عاشق مادرشه..حتی اگر اونو دعوا کنه...بازم از اون متنفر نمیشه...بازم از خداشه که مادرش بهش توجه کن.
عاشق همیشه توجه معشوقو میخواد..
رابطه ی ما و خدا عاشق و معشوقه...هم ما عاشقیم هم معشوق...
خدا هم عاشقه هم معشوق...
کسی که بتونه این رابطه ها رو درک کنه باید کلاهشو بندازه هوا...چون واقعا عاشق خداست. همین خود من ....حاضرم همه چیمو بدم ولی درک کنم این عشق.... عشقی که علی داشت عشقی که حضرت زهرا داشت.....عشقی که امام حسین داشت.....
ما حتی یه علاقه ی ساده اش رو هم نداریم چه برسه به عشق.
عشق یعنی محبت زیاد....سرت بره قولت به معشوقت نره.
ولی چقدر از ماه هستیم که توبه میکنیم و باز توبه می شکنیم؟ چقدر؟
منظور منو متوجه نشدی تو با دیدگاه مادی به قضیه فکر میکنی اگه خوب فکر کنی میبینی اصلا زمان معنا نداره همیشه در حال هستیم زمین ما رو فقط به دور خودش میچرخونه نه جلو میریم نه عقب
منظور منو متوجه نشدی تو با دیدگاه مادی به قضیه فکر میکنی اگه خوب فکر کنی میبینی اصلا زمان معنا نداره همیشه در حال هستیم زمین ما رو فقط به دور خودش میچرخونه نه جلو میریم نه عقب
آیا اگر بهشت یا جهنمی وجود نداشت آیا کسی محض رضای خدا کار خیری انجام میداد ؟ یعنی تعداد این افراد به چند نفر میرسید؟
حال کردم با تعبیـرت، قشنگ بود. :rose:
من حرفتو رد نمی کنم. عقیده ی هر کسی برای خودشه و درسته.حالا داریم از بازی سوال و جواب خارج میشیم ولی من یه چیزی بگم؛
من یه دوستی داشتم که میگفت من دین خودمو دارم، نه نماز میخونم نه روزه میگیرم نه میرم کلیسا یا مسجد عبادت کنم و .... ولی خوبم، حق کسی رو نمیخورم، دروغ نمیگم، و .... این یعنی هرکسی عقایدی داره و محترمه و باس بهش احترام گذاشت. چون داشتن دین زوری نیست، اونی هم که دین نداره و نماز نمیخونه به هیچ وجه گناهی مرتکب نشده.
ولی به فرض نیست، هم بهشتش هست هم جهنمش، تو همه ادیان و کتب الهی ذکر شده.. اما اینکه بگن نماز بخونید و روزه بگیرید که برید بهشت و جهنم منم موافقم بخورده، ولی کارش نمیشه کرد، تو کشور اسلامی هستی و باید با همین حرفا سر کنی... من همون سوال رساله رو هم واسه همین پرسیدم، تو قرآن گفته زن باید پوششی رو سر و بدن داشته باشه، نگفته آستین کوتاه بپوشه گناه کرده و یا گردنش پیدا باشه گناه کرده یا بگه مرد با زن تماس پیدا کنه گناه کرده و غیره... این مبلغای دینی ما هستند که دین رو سختش کردن، با همون رساله نوشتن و حرفایی که آخوندا میزنن!! هرروز هم تز جدید میدن میگن این حرومه این حلاله این آزاده... خلاصه مردم رو زده کردن از دین.
هرکسی دین خودش رو داره و منم دین خودم رو دارم، اسلامه دینم ولی تابع حرفای کتاب الهی یعنی قرآنم نه حرفای کسی دیگه.
رمزشب جان؟
من هیچ چی رو تودنیا اندازه قرآن قبول ندارم تو همین کتابم گفته شده برین ازگذشتگان عبرت بگیرین...
نگاه شما منو یاد کسایی میندازه که اعتقادی به دین ندارن...و فقط زندگی دنیاروقبول دارن...اگه قراربود ما درلحظه زندگی کنیم بدون نگاهی به گذشته و آینده الان هنوز تو غار زندگی میکردیم...
رمزشب جان؟
من هیچ چی رو تودنیا اندازه قرآن قبول ندارم تو همین کتابم گفته شده برین ازگذشتگان عبرت بگیرین...
نگاه شما منو یاد کسایی میندازه که اعتقادی به دین ندارن...و فقط زندگی دنیاروقبول دارن...اگه قراربود ما درلحظه زندگی کنیم بدون نگاهی به گذشته و آینده الان هنوز تو غار زندگی میکردیم...
مقایسه کردن عشق زمینی با خدا بیشتر به طنز شبیه. من اگه جای ادیسون یا هر دانشمند دیگری بودم حاضر بودم وقتی از این دنیا رفتم جاودانه در جهنم باشم ولی خوشحال بودم
آسمون جان.چرا حکم لامذهبی منو صادر کردی انصافت کجاست.من همیشه از بالا به زمین نگاه میکردم و میکنم آدما هیج جا نبودن و نخواهند بود وهمیشه در حال هستن حتی اونایی که الان نمیبینی هستن تو نمیبینی و اونایی که به قول خودت خواهی دید الانم هستن تو نمیبینی گذشتگان تو جایی نرفتن الانم همینجا هستن در حال هستن و زنده اند من نمیدونم دیگه چه جوری این موضوع شفاف تر بگم
- - - Updated - - -
آسمون جان.چرا حکم لامذهبی منو صادر کردی انصافت کجاست.من همیشه از بالا به زمین نگاه میکردم و میکنم آدما هیج جا نبودن و نخواهند بود وهمیشه در حال هستن حتی اونایی که الان نمیبینی هستن تو نمیبینی و اونایی که به قول خودت خواهی دید الانم هستن تو نمیبینی گذشتگان تو جایی نرفتن الانم همینجا هستن در حال هستن و زنده اند من نمیدونم دیگه چه جوری این موضوع شفاف تر بگم
ممنونم. اینا نتیجه ی همین فکر هست
من حرفتو رد نمی کنم. عقیده ی هر کسی برای خودشه و درسته.
اما به این فکر کنیم که من و شمایی که حتی روزی دوس اعتم وقت نمیزاری این کتاب قرآنو بخونیم...چجوری میتونیم حکماشو با معنای اصلی اش درک کنیم؟
همون جور هم میبینین قرآن به زبان عربی نوشته شده زبان عربی یکی از پیچیده ترین و دقیق ترین زبون های دنیاست...کافیه یکم برید ادبیات عرب مطالعه کنید و کمی از تفسیر های قرآنی رو بخونین.
منی که حتی توی یه راهنمای لپ تاپم موندم برای تعمیرش که این یک وسیله هست و نوشته ی یک بشر چطوری میتونم کتاب قرآن رو که به زبان عربی هست و شاید من با خوندن فارسیش فکر کنم همه چیشو درک کردم ، بتونم تمام دینمو استخراج کنم؟
اگر میرفتی زبان عرب میخوندی و میتونستی این تفسیر ها رو خودت هم انجما بدی آره باکی نیست حق میدادم بهت.
ولی من خودم بالشخصه وقتی از تقسیر یه سوره ی کوچیک قرآن عاجزم..."هرچند بخوام فوق دکتری ی یکی از رشته های تاپ دنیا باشم" باز احتیاج دارم به یه مفسر قرآن
متاسفانه آدمای نابلدی که میان یه رشته همه رو بدبین میکنن به اون حیطه ی علمی.
مثلا اگه چند تا دکتر نابلد باشن بزنن چند نفرو بکشن دیگه من نوعی دست و پام میلرزه برم دکتر...یا مثلا اگه ساعت سازها نابلد باشن اصن جرات نمی کنم ساعت خراب شدمو بدم تعمیر میرم یکی دیگه میخرم والا!پول بیخود بدی اونوقتم چند روز دیگه خراب میشه
حالا من نمیدونم این ذهنیت منفی شما از آخوند جماعت به خاطر نابلدی بعضی هاشونه یا بخاطر حرف هایی که در موردشون شنیدین....اصن نمیدونم..
ولی من اصن نمی گم آخوند...آخوند اصلا به درد من نمیخوره! من میگم یه مفسر! یه نفر که پایه ی تحصیلی اش ادبیات عرب بوده باشه....تحصیلات حوزوی که دروس سختی داره طی کرده باشه
اگر حوزه رو قبول ندارین یه سرچ ساده بزنین درساشونو ببینین....کسی که اهلش باشه با نمرات خوب فارغ التحصیل حوزه بشه و بتونه به درستی قدم برداره من واقعا به او تکیه می کنم تا به عقل خودم که روزی یه ساعت زورش میاد حتی معنی فارسی قرآنو بخونه چه برسه به خودش و تفسیرش.
خلاصه حرف و منظور من این بود که هر چیزی رو اهلش میتونن برای آدم درست درمون کنند.... متخصص! کلمه ای که به حقش خیلی جفا میشه و خواهد شد.