پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

eeeeeeehsan

New member
آدم باید فقط به فکر الان باشه ما همیشه در حال هستیم و آینده ای وجود نداره و گذشته ای هم وجود نداشته

پس اگه گدشته ای وجود نداشته ما از کجا اومدیم و اگه آینده ای وجود نداره ما به کجا داریم میریم؟ این اشتباست..

Ramze.shab

New member
به فرض که بهشتی و جهنمی وجود داشته باشه آیا اینهمه شما رو نصیحت میکنن که نماز و روزه بگیرید وشبیه این کارها برای اینه که بریم بهشت یا نریم جهنم ؟ کسانیکه اینجور فکر میکنن یا ابلهن یا دیگران را ابله فرض کردن

biologisst

New member
من خیلی وقته خداروپیداکردم...اما آدم یه جاهایی گم میشه...دلش یه تلنگرمیخاد تواین دنیایی که پرشده از بی خدایی ورنگ وریا،هرچند رسیدم به اون حدیث ازپیامبرکه روزی میرسه که امتم بجزقرآن هیچ چیزی ندارن براهدایت شدن...والان اون روز رسیده بنظرم...
ما آدما بدجورغرق کردیم خودمونو...و چوب غرورمون رو میخوریم.غروری که میگه من خودم میدونم چی درسته؟

سوال:چرا زندگیا اینقد به رفاه رسیده اما روزبه روز داره پوچ تر میشه؟

می دونی قضیه اش مثل چیه؟
مثل اینه که هر روز بری سر یه کلاسی کذایی بشینی و فکر کنی همشونو یادگرفتی دیگه نیازی نداره خودت تلاش کنی و بخونی و کنکاش کنی..بعدش که اخر ترم میشه میبینی چقدر فاصله گرفتی.
زندگی امروزه ی ما هم همین طوره از کودکی خدا رو درک کردیم و کم و بیش وجودش برای هممون حس شده ولی رها کردیمش این حسو! این فکر رو
و همیشه به همین نیمه ی کم لیوان نگاه میکنیم و میگیم کافیه.
ما ظرف وجودیم الان یه لیوانه و یکم آب معرفت درونش ریخته شده....اکتفا کردیم بهش و میگیم بسه...دریغ از این که میتونیم همین لیوانو کم کم بزرگش کنیم...ظرفیت وجودیمون زیادش کنیم و خداشناسی مونو تقویت.
تا وقتی دریا رو ندیده باشیم به همین یهلیوان کوچیک کفایت می کنیم و میگیم تازه از سرمونم زیاده.
ما هر کدوممون این ظرفیت ها رو داریم فقط باید تلاش کنیم . مثل ورزشکاری که نمیزاره با تنبلی ماهیچه های بدنش سست بشن و از توانایی خارج بشن.

Ramze.shab

New member
آیا اگر بهشت یا جهنمی وجود نداشت آیا کسی محض رضای خدا کار خیری انجام میداد ؟ یعنی تعداد این افراد به چند نفر میرسید؟

biologisst

New member
به فرض که بهشتی و جهنمی وجود داشته باشه آیا اینهمه شما رو نصیحت میکنن که نماز و روزه بگیرید وشبیه این کارها برای اینه که بریم بهشت یا نریم جهنم ؟ کسانیکه اینجور فکر میکنن یا ابلهن یا دیگران را ابله فرض کردن

دوست خوبم....اینا همش فرض هایی هست برای کودکان زیر 6 سال که بهشت و جهنم رو بفهمن.
ما الان انسان های بالغی هستیم....بهتره خودمونو گول نزنیم برای بهشتی شدن و جهنمی شدن.
خدا ما رو خلق نکرده که بعدش نصفشو بفرسته بهشت و نصفشو جهنم و ببینه و حالشو ببره نه!
هدف خلقت ما چیز دیگه ای هست.....خدا ما رو واسه خودش خلق کرده...خدا نوره و همگی ما یه بخشی از درونمون این نور رو داره و با تلاشمون هست که میتونیم به سمت این نور حرکت کنیم....با کارهایی به قول خودت نماز و روزه که خود خدا همشونو توی قرآن هم آورده میتونی بری معانی قرآنو بخونی تا متوجه شون بشی.

یه مثال جالب برات بزنم...ما همگی یا اکثرا به نوعی الگو داریم تو زندیگمون یا کسی که خیلی برامون عزیزه...سعی میکنی مثل همون عزیزمون رفتار کنیم صحبت کنیم و شباهت هایی بهش بدست بیاریم این باعث میشه که به اون نزدیک بشیم..
فرشته هایی که خدا رو سالیان سال عبادت میکنن برای همینه که به خدا برسن
انسان هایی که خدا رو عبادت میکنند برای اینه که بتونند این گوهر و جوهره ی معرفت خدایی خودشونو زیاد کنند و به خدا نزدیک بشن...شبیه خدا بشن....مهریان ...صبور...عالم.......
و هزار تا ویژگی دیگه...
عبادت یعنی نزدیکی به خدا....یعنی قدم برداشتن به سوی خالق خود و شبیه شدن به اون...
حالا هزار تا دلیل دیگه هم میتونه دلیل این عبادت و این کار رو قوت ببخشه مثل سپسا خدای و یا همون بهشتی شدن....که اینا همه ریزه کاریه و ربطی به اصل ماجرا نداره

Ramze.shab

New member
پس اگه گدشته ای وجود نداشته ما از کجا اومدیم و اگه آینده ای وجود نداره ما به کجا داریم میریم؟ این اشتباست..

منظور منو متوجه نشدی تو با دیدگاه مادی به قضیه فکر میکنی اگه خوب فکر کنی میبینی اصلا زمان معنا نداره همیشه در حال هستیم زمین ما رو فقط به دور خودش میچرخونه نه جلو میریم نه عقب

آخرین ویرایش:

biologisst

New member
آیا اگر بهشت یا جهنمی وجود نداشت آیا کسی محض رضای خدا کار خیری انجام میداد ؟ یعنی تعداد این افراد به چند نفر میرسید؟

مهم خدا ی ماست دوست عزیز...
اگر ما خدا رو با تمام وجود دوست داشته باشیم...حتی اذیت شدن در راه اونو هم دوست داریم...
هیچ به عشق زمینی دقت کردی؟ چقدر وقتی یه پسر یا یه دختر عاشق معشوقه ی خودشه به زمین میخوره ولی باز میایسته و پافشاری میکنه؟
یا خیلی پیش پاافتاده تر سر بازی های کودکانه و علاقه های یه کودک به مادر خودش...کودک عاشق مادرشه..حتی اگر اونو دعوا کنه...بازم از اون متنفر نمیشه...بازم از خداشه که مادرش بهش توجه کن.
عاشق همیشه توجه معشوقو میخواد..
رابطه ی ما و خدا عاشق و معشوقه...هم ما عاشقیم هم معشوق...
خدا هم عاشقه هم معشوق...
کسی که بتونه این رابطه ها رو درک کنه باید کلاهشو بندازه هوا...چون واقعا عاشق خداست. همین خود من ....حاضرم همه چیمو بدم ولی درک کنم این عشق.... عشقی که علی داشت عشقی که حضرت زهرا داشت.....عشقی که امام حسین داشت.....
ما حتی یه علاقه ی ساده اش رو هم نداریم چه برسه به عشق.
عشق یعنی محبت زیاد....سرت بره قولت به معشوقت نره.
ولی چقدر از ماه هستیم که توبه میکنیم و باز توبه می شکنیم؟ چقدر؟

eeeeeeehsan

New member

حالا داریم از بازی سوال و جواب خارج میشیم ولی من یه چیزی بگم؛
من یه دوستی داشتم که میگفت من دین خودمو دارم، نه نماز میخونم نه روزه میگیرم نه میرم کلیسا یا مسجد عبادت کنم و .... ولی خوبم، حق کسی رو نمیخورم، دروغ نمیگم، و .... این یعنی هرکسی عقایدی داره و محترمه و باس بهش احترام گذاشت. چون داشتن دین زوری نیست، اونی هم که دین نداره و نماز نمیخونه به هیچ وجه گناهی مرتکب نشده.
ولی به فرض نیست، هم بهشتش هست هم جهنمش، تو همه ادیان و کتب الهی ذکر شده.. اما اینکه بگن نماز بخونید و روزه بگیرید که برید بهشت و جهنم منم موافقم بخورده، ولی کارش نمیشه کرد، تو کشور اسلامی هستی و باید با همین حرفا سر کنی... من همون سوال رساله رو هم واسه همین پرسیدم، تو قرآن گفته زن باید پوششی رو سر و بدن داشته باشه، نگفته آستین کوتاه بپوشه گناه کرده و یا گردنش پیدا باشه گناه کرده یا بگه مرد با زن تماس پیدا کنه گناه کرده و غیره... این مبلغای دینی ما هستند که دین رو سختش کردن، با همون رساله نوشتن و حرفایی که آخوندا میزنن!! هرروز هم تز جدید میدن میگن این حرومه این حلاله این آزاده... خلاصه مردم رو زده کردن از دین.

هرکسی دین خودش رو داره و منم دین خودم رو دارم، اسلامه دینم ولی تابع حرفای کتاب الهی یعنی قرآنم نه حرفای کسی دیگه.

eeeeeeehsan

New member
می دونی قضیه اش مثل چیه؟
مثل اینه که هر روز بری سر یه کلاسی کذایی بشینی و فکر کنی همشونو یادگرفتی دیگه نیازی نداره خودت تلاش کنی و بخونی و کنکاش کنی..بعدش که اخر ترم میشه میبینی چقدر فاصله گرفتی.
زندگی امروزه ی ما هم همین طوره از کودکی خدا رو درک کردیم و کم و بیش وجودش برای هممون حس شده ولی رها کردیمش این حسو! این فکر رو
و همیشه به همین نیمه ی کم لیوان نگاه میکنیم و میگیم کافیه.
ما ظرف وجودیم الان یه لیوانه و یکم آب معرفت درونش ریخته شده....اکتفا کردیم بهش و میگیم بسه...دریغ از این که میتونیم همین لیوانو کم کم بزرگش کنیم...ظرفیت وجودیمون زیادش کنیم و خداشناسی مونو تقویت.
تا وقتی دریا رو ندیده باشیم به همین یهلیوان کوچیک کفایت می کنیم و میگیم تازه از سرمونم زیاده.
ما هر کدوممون این ظرفیت ها رو داریم فقط باید تلاش کنیم . مثل ورزشکاری که نمیزاره با تنبلی ماهیچه های بدنش سست بشن و از توانایی خارج بشن.

حال کردم با تعبیـرت، قشنگ بود. :rose:

Ramze.shab

New member
مهم خدا ی ماست دوست عزیز...
اگر ما خدا رو با تمام وجود دوست داشته باشیم...حتی اذیت شدن در راه اونو هم دوست داریم...
هیچ به عشق زمینی دقت کردی؟ چقدر وقتی یه پسر یا یه دختر عاشق معشوقه ی خودشه به زمین میخوره ولی باز میایسته و پافشاری میکنه؟
یا خیلی پیش پاافتاده تر سر بازی های کودکانه و علاقه های یه کودک به مادر خودش...کودک عاشق مادرشه..حتی اگر اونو دعوا کنه...بازم از اون متنفر نمیشه...بازم از خداشه که مادرش بهش توجه کن.
عاشق همیشه توجه معشوقو میخواد..
رابطه ی ما و خدا عاشق و معشوقه...هم ما عاشقیم هم معشوق...
خدا هم عاشقه هم معشوق...
کسی که بتونه این رابطه ها رو درک کنه باید کلاهشو بندازه هوا...چون واقعا عاشق خداست. همین خود من ....حاضرم همه چیمو بدم ولی درک کنم این عشق.... عشقی که علی داشت عشقی که حضرت زهرا داشت.....عشقی که امام حسین داشت.....
ما حتی یه علاقه ی ساده اش رو هم نداریم چه برسه به عشق.
عشق یعنی محبت زیاد....سرت بره قولت به معشوقت نره.
ولی چقدر از ماه هستیم که توبه میکنیم و باز توبه می شکنیم؟ چقدر؟

مقایسه کردن عشق زمینی با خدا بیشتر به طنز شبیه. من اگه جای ادیسون یا هر دانشمند دیگری بودم حاضر بودم وقتی از این دنیا رفتم جاودانه در جهنم باشم ولی خوشحال بودم

آسمون

New member
منظور منو متوجه نشدی تو با دیدگاه مادی به قضیه فکر میکنی اگه خوب فکر کنی میبینی اصلا زمان معنا نداره همیشه در حال هستیم زمین ما رو فقط به دور خودش میچرخونه نه جلو میریم نه عقب

رمزشب جان؟
من هیچ چی رو تودنیا اندازه قرآن قبول ندارم تو همین کتابم گفته شده برین ازگذشتگان عبرت بگیرین...
نگاه شما منو یاد کسایی میندازه که اعتقادی به دین ندارن...و فقط زندگی دنیاروقبول دارن...اگه قراربود ما درلحظه زندگی کنیم بدون نگاهی به گذشته و آینده الان هنوز تو غار زندگی میکردیم...

eeeeeeehsan

New member

من نمیـتونم درک کنم تعبیـرتو، شایدم حق با تو باشه. :rose:

آسمون

New member
من خودم ازعشق زمینی به خدارسیدم...وقتی دیدم ارضانمیشم باعشق زمینی...آدم ازلحظه تولد که کامل نیس...به مرور زمان به تکامل میرسه...

eeeeeeehsan

New member

من موافقم باهات، اگه بهشت و جهنمی نبـود ترس از گناهی هم نبود و هیچکی کار خیری انجام نمیداد.. واسه همیـن کتب الهی اومدن رو زمین تا راه و چاه رو نشون بدن و هدایت کنن ماها رو.

biologisst

New member
حال کردم با تعبیـرت، قشنگ بود. :rose:

ممنونم. اینا نتیجه ی همین فکر هست
حالا داریم از بازی سوال و جواب خارج میشیم ولی من یه چیزی بگم؛
من یه دوستی داشتم که میگفت من دین خودمو دارم، نه نماز میخونم نه روزه میگیرم نه میرم کلیسا یا مسجد عبادت کنم و .... ولی خوبم، حق کسی رو نمیخورم، دروغ نمیگم، و .... این یعنی هرکسی عقایدی داره و محترمه و باس بهش احترام گذاشت. چون داشتن دین زوری نیست، اونی هم که دین نداره و نماز نمیخونه به هیچ وجه گناهی مرتکب نشده.
ولی به فرض نیست، هم بهشتش هست هم جهنمش، تو همه ادیان و کتب الهی ذکر شده.. اما اینکه بگن نماز بخونید و روزه بگیرید که برید بهشت و جهنم منم موافقم بخورده، ولی کارش نمیشه کرد، تو کشور اسلامی هستی و باید با همین حرفا سر کنی... من همون سوال رساله رو هم واسه همین پرسیدم، تو قرآن گفته زن باید پوششی رو سر و بدن داشته باشه، نگفته آستین کوتاه بپوشه گناه کرده و یا گردنش پیدا باشه گناه کرده یا بگه مرد با زن تماس پیدا کنه گناه کرده و غیره... این مبلغای دینی ما هستند که دین رو سختش کردن، با همون رساله نوشتن و حرفایی که آخوندا میزنن!! هرروز هم تز جدید میدن میگن این حرومه این حلاله این آزاده... خلاصه مردم رو زده کردن از دین.

هرکسی دین خودش رو داره و منم دین خودم رو دارم، اسلامه دینم ولی تابع حرفای کتاب الهی یعنی قرآنم نه حرفای کسی دیگه.
من حرفتو رد نمی کنم. عقیده ی هر کسی برای خودشه و درسته.
اما به این فکر کنیم که من و شمایی که حتی روزی دوس اعتم وقت نمیزاری این کتاب قرآنو بخونیم...چجوری میتونیم حکماشو با معنای اصلی اش درک کنیم؟
همون جور هم میبینین قرآن به زبان عربی نوشته شده زبان عربی یکی از پیچیده ترین و دقیق ترین زبون های دنیاست...کافیه یکم برید ادبیات عرب مطالعه کنید و کمی از تفسیر های قرآنی رو بخونین.
منی که حتی توی یه راهنمای لپ تاپم موندم برای تعمیرش که این یک وسیله هست و نوشته ی یک بشر چطوری میتونم کتاب قرآن رو که به زبان عربی هست و شاید من با خوندن فارسیش فکر کنم همه چیشو درک کردم ، بتونم تمام دینمو استخراج کنم؟
اگر میرفتی زبان عرب میخوندی و میتونستی این تفسیر ها رو خودت هم انجما بدی آره باکی نیست حق میدادم بهت.
ولی من خودم بالشخصه وقتی از تقسیر یه سوره ی کوچیک قرآن عاجزم..."هرچند بخوام فوق دکتری ی یکی از رشته های تاپ دنیا باشم" باز احتیاج دارم به یه مفسر قرآن
متاسفانه آدمای نابلدی که میان یه رشته همه رو بدبین میکنن به اون حیطه ی علمی.
مثلا اگه چند تا دکتر نابلد باشن بزنن چند نفرو بکشن دیگه من نوعی دست و پام میلرزه برم دکتر...یا مثلا اگه ساعت سازها نابلد باشن اصن جرات نمی کنم ساعت خراب شدمو بدم تعمیر میرم یکی دیگه میخرم والا!پول بیخود بدی اونوقتم چند روز دیگه خراب میشه
حالا من نمیدونم این ذهنیت منفی شما از آخوند جماعت به خاطر نابلدی بعضی هاشونه یا بخاطر حرف هایی که در موردشون شنیدین....اصن نمیدونم..
ولی من اصن نمی گم آخوند...آخوند اصلا به درد من نمیخوره! من میگم یه مفسر! یه نفر که پایه ی تحصیلی اش ادبیات عرب بوده باشه....تحصیلات حوزوی که دروس سختی داره طی کرده باشه
اگر حوزه رو قبول ندارین یه سرچ ساده بزنین درساشونو ببینین....کسی که اهلش باشه با نمرات خوب فارغ التحصیل حوزه بشه و بتونه به درستی قدم برداره من واقعا به او تکیه می کنم تا به عقل خودم که روزی یه ساعت زورش میاد حتی معنی فارسی قرآنو بخونه چه برسه به خودش و تفسیرش.
خلاصه حرف و منظور من این بود که هر چیزی رو اهلش میتونن برای آدم درست درمون کنند.... متخصص! کلمه ای که به حقش خیلی جفا میشه و خواهد شد.

آسمون

New member
احسان حواسم به خودکار بیک هستا...

این آخوندی که من گفتم یک فن بیان و اطلاعاتی داره که هرسوالی میپرسی قانعت میکنه احسان.فقط مشکلی که داره اینه که باخانوما رودر روبحث نمیکنه...وازین کارش لجم میگیره البته ج سوالتو میده ها اما من دوس دارم چن ساعت بشینم باهاش بحث کنم که نمیشه !!!

Ramze.shab

New member
رمزشب جان؟
من هیچ چی رو تودنیا اندازه قرآن قبول ندارم تو همین کتابم گفته شده برین ازگذشتگان عبرت بگیرین...
نگاه شما منو یاد کسایی میندازه که اعتقادی به دین ندارن...و فقط زندگی دنیاروقبول دارن...اگه قراربود ما درلحظه زندگی کنیم بدون نگاهی به گذشته و آینده الان هنوز تو غار زندگی میکردیم...

آسمون جان.چرا حکم لامذهبی منو صادر کردی انصافت کجاست.من همیشه از بالا به زمین نگاه میکردم و میکنم آدما هیج جا نبودن و نخواهند بود وهمیشه در حال هستن حتی اونایی که الان نمیبینی هستن تو نمیبینی و اونایی که به قول خودت خواهی دید الانم هستن تو نمیبینی گذشتگان تو جایی نرفتن الانم همینجا هستن در حال هستن و زنده اند من نمیدونم دیگه چه جوری این موضوع شفاف تر بگم

- - - Updated - - -

رمزشب جان؟

آسمون جان.چرا حکم لامذهبی منو صادر کردی انصافت کجاست.من همیشه از بالا به زمین نگاه میکردم و میکنم آدما هیج جا نبودن و نخواهند بود وهمیشه در حال هستن حتی اونایی که الان نمیبینی هستن تو نمیبینی و اونایی که به قول خودت خواهی دید الانم هستن تو نمیبینی گذشتگان تو جایی نرفتن الانم همینجا هستن در حال هستن و زنده اند من نمیدونم دیگه چه جوری این موضوع شفاف تر بگم

biologisst

New member
مقایسه کردن عشق زمینی با خدا بیشتر به طنز شبیه. من اگه جای ادیسون یا هر دانشمند دیگری بودم حاضر بودم وقتی از این دنیا رفتم جاودانه در جهنم باشم ولی خوشحال بودم

خوبه که حرفام لبخند به دل و صورت کسی مینوشونه....خدا رو شکر.
ولی اگر خیلی سختته بدونی....بهتره کمی به یوسف و زلیخا نگاه کنی....کمی به کارگر گوهرشاد فکر کنی که چطور عشق زمینی شد سکوی پرتابشون به عشق فرازمینی.
در ضمن الزامی نداره برای عاشق خدا شدن شما حتما عاشق یه آدم بشی تا هولت بده سمت خدا.
بهتره یکم به خودت و دور وبرت و امکانت و نعمت هایی که داری نگاه کنی و اون حسی که به خدا داری توجه کنی...اونوقت میفهمی اگر عاشق خدا نیستی خدا ولی خیییلی بیش تر عاشق توئه.
اگر هم میگی جهنم...آره قبول دارم آدمی که عاشق خدای خودش بشه اگر هر کاری بگه انجام میده. مطمئن باش. ولی خدا خاطر ما رو از یه بهشت جهنم بیش تر میخواد
طبق اون گفته که خد میگه اگر ازش اطاعت کنیم در آخر قدرتی بهمون میده لایزال که چیزی که بخواهی همان شود میگه کاری میکنم که به هر چیزی که میخواهی برسی و به هر چیزی که بگویی موجود باش ، موجود شود...
خلاصه فلسفه ی آفرینش مهمه که خیلی هامون توش لنگ میزنیم... .

biologisst

New member

- - - Updated - - -

منظور رمز شب با کمی تاویل درسته
این که میگه همه چی در حال حاضرر هست رو میگم
همین الان اون بهشت و جهنمی که شماها ازش دائما حرف میزنید برپاست...همین الانه برزخ خیلی ها برقراره...و حتی کارهای گذشتگان به عبارتی.....البته بیش تر از این نمی تونم توضیح بدم چون از حد و توان من خارجه ولی تا حدودی شنیده هایی داشته ام در این زمینه.
شما هم رمز شب بهتره حرفی که میزنین هزار تا دلیل و منطق همراهش بیاری...تا مثل اون بنده خدا که گفت من خدا هستم مردم نریزن دورت و دارت بزنن.

eeeeeeehsan

New member
ممنونم. اینا نتیجه ی همین فکر هست

من حرفتو رد نمی کنم. عقیده ی هر کسی برای خودشه و درسته.
اما به این فکر کنیم که من و شمایی که حتی روزی دوس اعتم وقت نمیزاری این کتاب قرآنو بخونیم...چجوری میتونیم حکماشو با معنای اصلی اش درک کنیم؟
همون جور هم میبینین قرآن به زبان عربی نوشته شده زبان عربی یکی از پیچیده ترین و دقیق ترین زبون های دنیاست...کافیه یکم برید ادبیات عرب مطالعه کنید و کمی از تفسیر های قرآنی رو بخونین.
منی که حتی توی یه راهنمای لپ تاپم موندم برای تعمیرش که این یک وسیله هست و نوشته ی یک بشر چطوری میتونم کتاب قرآن رو که به زبان عربی هست و شاید من با خوندن فارسیش فکر کنم همه چیشو درک کردم ، بتونم تمام دینمو استخراج کنم؟
اگر میرفتی زبان عرب میخوندی و میتونستی این تفسیر ها رو خودت هم انجما بدی آره باکی نیست حق میدادم بهت.
ولی من خودم بالشخصه وقتی از تقسیر یه سوره ی کوچیک قرآن عاجزم..."هرچند بخوام فوق دکتری ی یکی از رشته های تاپ دنیا باشم" باز احتیاج دارم به یه مفسر قرآن
متاسفانه آدمای نابلدی که میان یه رشته همه رو بدبین میکنن به اون حیطه ی علمی.
مثلا اگه چند تا دکتر نابلد باشن بزنن چند نفرو بکشن دیگه من نوعی دست و پام میلرزه برم دکتر...یا مثلا اگه ساعت سازها نابلد باشن اصن جرات نمی کنم ساعت خراب شدمو بدم تعمیر میرم یکی دیگه میخرم والا!پول بیخود بدی اونوقتم چند روز دیگه خراب میشه
حالا من نمیدونم این ذهنیت منفی شما از آخوند جماعت به خاطر نابلدی بعضی هاشونه یا بخاطر حرف هایی که در موردشون شنیدین....اصن نمیدونم..
ولی من اصن نمی گم آخوند...آخوند اصلا به درد من نمیخوره! من میگم یه مفسر! یه نفر که پایه ی تحصیلی اش ادبیات عرب بوده باشه....تحصیلات حوزوی که دروس سختی داره طی کرده باشه
اگر حوزه رو قبول ندارین یه سرچ ساده بزنین درساشونو ببینین....کسی که اهلش باشه با نمرات خوب فارغ التحصیل حوزه بشه و بتونه به درستی قدم برداره من واقعا به او تکیه می کنم تا به عقل خودم که روزی یه ساعت زورش میاد حتی معنی فارسی قرآنو بخونه چه برسه به خودش و تفسیرش.
خلاصه حرف و منظور من این بود که هر چیزی رو اهلش میتونن برای آدم درست درمون کنند.... متخصص! کلمه ای که به حقش خیلی جفا میشه و خواهد شد.

حرفت درست، ولی همون متخصصشم نیاد یه حرفی رو بزنه، اگه بد باشه ما باز هم قبول نمی کنیم، ما دوست داریم کاری که راحته رو انجام بدیم، کاری که به نفعمـونه.
من همه رو جمع نمیبندم، خودم رو میگم.
واسه همین یه مدته از رساله بیزار شدم، چون به قول تو یه متخصص اونو ننوشته، تعبیـر خودشون بوده از دین. واسه همیـنم هست یه مرجع درست و حسابی نمیشه پیدا کرد، هر مسئله ی دینی که پیش میاد میگن نظر مراجع متفاوته و مرجع تقلید فلان فلان حکمی رو داده. ولی اگه یه تفسیـر خوب و واحد از قرآن باشه همه به اون عمل کنن چه اشکالی داره، تازه همه هم بیشتر رجوع می کنن به دین.

بی خیال ای بحثا... تو هم معلومه خیلی دلت پره هااا فری!! :smiliess (3):
شب و روز همگی بخیر.

سوال خودکار بیک منم رو یکی جواب بده!!!!
804721_LaieA_010.gif

بالا