# پاتوق هماتولوژی #

mohana

Well-known member
به به مهنا خانم حال احوال
خانم تا اينجا اومدي يه تك پا گزارشم مي دادين :smiliess (10):
شوخي كردم خانم از دل تنگي زديم جاده خاكي البته با يه ذره فضولي كه ببينم تا كجا پيش رفتين

سلااام
درحال حاضر دوره ام...امروز تا آخر PNH
ایمونو فصل8

اینا چ سلول هایین؟؟؟
یاد آزمایشگاه هماتو بخیر.... چقد دوست داشتم...چقد فعال بودم :)

48539462483412498987.jpg

mohana

Well-known member
هماتولوژیست های عزیز...تشخیصتون درمورد این دو سلول؟:auizz3ffy9vla57584x

62570839312127026283.jpg

marry

New member
هاول ژولی فکر کنم. هاینز بادی با رنگ امیزی حیاتی دیده میشه بزرگترم هست

mohana

Well-known member
سلام..ممنون دوستام...
حالا جالب اینه ک جواب نوشته هاینز بادی... شاید چون معمولا بایت سل و هاینزبادی با هم میاد اینطور نوشته؟ :)

تشخیصتون برای این سلول بلیستر سل یا بایت سل؟

194a1ee187ac.jpg

راستی پست 1690 بی جواب موند:sarma:

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: IL-2

tayebe

New member
سلام..ممنون دوستام...
حالا جالب اینه ک جواب نوشته هاینز بادی... شاید چون معمولا بایت سل و هاینزبادی با هم میاد اینطور نوشته؟ :)

194a1ee187ac.jpg

blister cell هست

tayebe

New member
F1.gif

این مطلب جالب رو دیروز دیدم....
حدس میزنین فرق a و b چیه؟ و اصن فرقی توی نوع سلول هاشون دارن؟

yas13

New member
طيبه جان يه سوال بالاترين درصدي كه زدي چي بود و پايين ترين درصدي كه زدي و ميشه دليلشم بهم بگي مثلا سر پايين ترين درصد فكر مي كني چه اشتباهي كردي مرجعتو بد انتخاب كردي يا دلايل ديگه ميشه يه تفسري از درصدات بدي به عنوان تجربه مرسي

dokiii

New member
بچه های گل هر کس مایله بگه هدفش از ادامه تحصیل تو گرایش هماتو چیه?

tayebe

New member
مشاهده فایل‌پیوست 6965

این مطلب جالب رو دیروز دیدم....
حدس میزنین فرق a و b چیه؟ و اصن فرقی توی نوع سلول هاشون دارن؟

گروه a سلول های هماتوگون هستند که خیلی از بچه ها توی هنری یجایی بهش برخورد میکنن و میپرسن چیه..سلول های پرکرسور B لنفوسیت رو میگن هماتوگون.
گروه b همون لنفوبلاست ها هستن ولی نوع نئوپلاستیک.... بیماری preB-ALL
توی تشخیص باید افتراق داده بشن.
Bloodjournal | Mobile

سلام

میخوام یه سری حرف بزنم واسه اونایی که هماتولوژی رو دوس دارن و میخوان قبول شن اما ....

این فضا خوبه اما باید در حد نیاز باشه و یه پرسش و پاسخ- نه اینکه هی دم به ساعت اینجا بیاید و اعلام برنامه کنید(البته این بحث های تخصصی خوبه)

با حرف زدن و خیال کردن نمیشه به جایی رسید،باید بیشتر علاقتونو تو عمل نشون بدید

فقط باید با خودتون رقابت داشته باشید

بعضیا دیگه اینجا انگار ملک خریدن و دارن واسه خودشون کیف میکنند و ...

هیچکی بشما از اینکه اینجا چکاره هستید،هیچ جایزه ای نمیده

پس اگه واقعا میخواین قبول شین،بیاین تو فضای واقعیت

تا بی خوابی و خون دل نخورید قبول نمیشید اونم با این وضغ ظرفیتا

شاید بعضی از شما دوستان از این حرفا ناراحت شین،اما اینا توصیه های برادرانه من به شماست

همیشه تعریف کردن از آدما دلیل بر مهربونی طرف نیس،باید نقد سازنده هم کرد تا کمکی کرده باشیم

اینا رو فقط واسه اونایی که تو خوابن و نمیدونن چند چندن، گفتم

آرزوی موفقیت دارم برای اونایی که واقعا دارن زحمت میکشند

بازم عذر خواهی میکنم ولی چاره ای نبود باید میگفتم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: khodaei

mohana

Well-known member
سلام..ممنون دوستام...

194a1ee187ac.jpg

ممنون دوستام...فک کردم من دارم اشتباه میکنم :) تو سایت نوشته بایت سل:| پس با دیدن دو اشتباه ب این نتیجه میرسیم ک این سایت قابل اعتماد نیس:)
View Image

mohana

Well-known member
سلام
یاس عزیز خوشحالم ک جمعمون رو مفید میدونی.به نظر من هم جمعمون خیلی خوبه و همه به فکر هم هستیم...به هم انگیزه میدیم و هروقتی که میبینیم دوستمون به کمک احتیاج داره دریغ نمیکنیم اما این همه چیز نیس...
تقریبا با نظر همکارمون hematology mashhadموافقم. فک کنم منظورشون این بود ک نباید وقتمونو با نت تلف کنیم.باید نت اومدنمون هم با برنامه باشه
میدونی دوستم،اگه اینطور باشه ک هرزمان انگیزه کم شد، هرزمان مشکلی بود،احساس خستگی داشتیم بیایم این جا و منتظر کمک دوستامون باشیم، ممکنه کم کم ب این باور برسیم که فقط و فقط تو این جمع انگیزه مون حفظ میشه...فقط اینجا و با کمک دوستای انجمنی مشکلمون برطرف میشه...ی جورایی وابسته شیم
همین طرز تفکر باعث بشه بیشتر بیایم نت..ممکنه تمرکزمون هم برای درس کمتر بشه...
خوشحالم ک از درس خوندن من انرژی میگیری...اما اگه من و دوستای دیگه کمتر بیایم، اونوقت این نباید باعث بشه که بقیه سرد شن...پس خودمون به خودمون انرژی بدیم... اگه امروز 3ساعت درس خوندیم، به خودمون قول بدیم که فردا 4 ساعت درس میخونیم :)
کوچولوتر از اونی هستم که بخوام بقیه رو نصیحت کنم...پس اصلا حرفام رو ب حساب نصیحت نذار...اینا تجریبات خودم و دوستام بوده :) درسته از نظر سنی کوچیکم :whistle:ولی پیشکسوت انجمن محسوب میشم دیگه:rolleyessmileyanim:
همین تجریبات باعث شده من بعد این مدت تصمیم بگیرم کمتر بیام اینجا...با وجود اینکه جمع هماتوییمون رو خیلی خیلی دوس میدارم:smiliess (8):

دیگه همین دیگه...ببخش پر حرفی کردم...نگرانم کسی وابسته به انجمن شه....

از صمیم قلب آرزو دارم همیشه موفق باشین...:auizz3ffy9vla57584x

آخرین ویرایش:

khodaei

New member
سلام دوستای خوب گل انجمنی
من از بچه های هماتو نیستم ولی اتفاقی صحبت های هماتو مشهد رو خوندم.
راستش منم باهاش موافقم
جالبه قبل اومدن به اینجا خونه شفق اینا بودم با تقاضای بن...
واقعا انجمن جذابه و نمیشه انکارش کرد که با همچین دوستای فرهیخته ای امری مسلمه...اما واسه من خیلی وقت گیر شده!همش میگم یه سر میزنم به خودم میام دو ساعت شده!!
باور کنیم خیلیا هستن که رقیب ما هستن و حتی یه ربع هم وقت تلف نمیکنن!به نظرم حرفای خوبی زده شد بهش فک کنیم عزیزای من
کوچیک همه دوستای انجمنی:rose:

دوستان عزیز من که گفتم با دید مثبت به حرفام نگاه کنید

اصلا قصدم ناراحت کردن کسی نبود

بخشی از حرفای منو خواهرمون تکمیل کرد-

من یک و سال درس خوندم-نه کامپیوتر داشتم نه لپ تاپ نه اینترنت(یعنی خودم نخواستم)

اونی که باید روحیه بده اون بالایی هست

حرفای شما درسته اینجا بچه ها با هم صمیمی اند، اما این روحیه ها کاذبه

هیچ وقت احساسی عمل نباید کرد-غیرتی هم نشید،چون من خودم الان عضو این مجموعم و هر وقت بتونم میام تجربیاتمو برای دوستانی که میخوان،میگم

شما هم عین برادر ما

موفق باشید

من از هیچکی روحیه نگرفتم-فقط خودم و خودم بودم و میتونستم بخودم باور قلبی بدم-فقط اولش قبل شروع اولیه، رفرنس ها رو از استادم و یه ارشد ایمونو پرسیده بودم

سیستم من اینطوری بود

البته افراد مسلما با هم فرق دارند

اینجا بعنوان یه تفریح 5 دقیقه ای خوبه، اما بازم تو همین 5 دقیقه و بعدش یکم فکر آدمو مشغول این شخصیت ها میکنه- یه جور چت تخصصی هست

بنظرم تکنولوژی اگه 10 درصد برامون فایده داشته باشه،90 درصد جلوی پیشرفتمونو میگیره

گوشی لمسی،لپ تاپ و اینا هر چند افراد میگن جنبشو داریم و کم استفاده میکنیم اما بازم وقت میگیره

دوستان گل ایران زمین اگه میخواین واقعا قبول شین، تا بعد کنکور اینا رو بزارین کنار

بعدش که قبول شدین هر چی میخواین از تکنولوژی استفاده کنید

بالا