سلام
یاس عزیز خوشحالم ک جمعمون رو مفید میدونی.به نظر من هم جمعمون خیلی خوبه و همه به فکر هم هستیم...به هم انگیزه میدیم و هروقتی که میبینیم دوستمون به کمک احتیاج داره دریغ نمیکنیم اما این همه چیز نیس...
تقریبا با نظر همکارمون hematology mashhadموافقم. فک کنم منظورشون این بود ک نباید وقتمونو با نت تلف کنیم.باید نت اومدنمون هم با برنامه باشه
میدونی دوستم،اگه اینطور باشه ک هرزمان انگیزه کم شد، هرزمان مشکلی بود،احساس خستگی داشتیم بیایم این جا و منتظر کمک دوستامون باشیم، ممکنه کم کم ب این باور برسیم که فقط و فقط تو این جمع انگیزه مون حفظ میشه...فقط اینجا و با کمک دوستای انجمنی مشکلمون برطرف میشه...ی جورایی وابسته شیم
همین طرز تفکر باعث بشه بیشتر بیایم نت..ممکنه تمرکزمون هم برای درس کمتر بشه...
خوشحالم ک از درس خوندن من انرژی میگیری...اما اگه من و دوستای دیگه کمتر بیایم، اونوقت این نباید باعث بشه که بقیه سرد شن...پس خودمون به خودمون انرژی بدیم... اگه امروز 3ساعت درس خوندیم، به خودمون قول بدیم که فردا 4 ساعت درس میخونیم

کوچولوتر از اونی هستم که بخوام بقیه رو نصیحت کنم...پس اصلا حرفام رو ب حساب نصیحت نذار...اینا تجریبات خودم و دوستام بوده

درسته از نظر سنی کوچیکم

ولی پیشکسوت انجمن محسوب میشم دیگه:rolleyessmileyanim:
همین تجریبات باعث شده من بعد این مدت تصمیم بگیرم کمتر بیام اینجا...با وجود اینکه جمع هماتوییمون رو خیلی خیلی دوس میدارم:smiliess (8):
دیگه همین دیگه...ببخش پر حرفی کردم...نگرانم کسی وابسته به انجمن شه....
از صمیم قلب آرزو دارم همیشه موفق باشین...:auizz3ffy9vla57584x