# پاتوق هماتولوژی #

mahabad

New member
بانک خون گل افشان ک ما انتشارات شیرازش هم زنگ زدیم نداشتن.البته من نسخه قدیمیترشو داشتم.اینم فکر میکنم چاپش تموم شده
این جدیدترشو هم مجبورشدم فتوش کنم

جديدش همونه که 408 صفحه ست درسته ؟

شوکا88

New member
اصول و روش هاى ازمايشگاهى در بانک خون
مهارت هاى ازمايشگاهى در خون شناسى
اموزش گام به گام اناليز ازمايشگاهى ادرار ومايعات بدن به شيوه ى پرسش و پاسخ (البته ناگفته نماند اين اخرى فقط کتاب دکتر گل افشانه من نديدم کتابو فک نکنم لازمم باشه واسه خون ولى خودتون بپرسىد

اسمش
خون شناسی و بانک خون به شیوه ی پرسش و پاسخ

mahabad

New member
به نظر من کسی مستقیم میره سراغ گل افشان که اطلاعات پایه ای خوبی داشته باشه که حتما ایشون داشته.

سلام درسته که اون اشنام که دانشگاه تهران ميخونه علوم ازمايشگاهى خوندن ولى من بهش گفتم زيسته و ضعيفم هستم اون گفت حتما حتما هر دو کتاب گل افشان رو بگير و بخون
گذشته از حرف ايشون بايد بگم من که ميخونم واقعا قابل درک هستن پيشنهاد ميکنم يه نگاه بندازيد شايد واسه شما هم جواب داد

شوکا88

New member
ميشه راجبش بگيد چه جوريه دقيقا ؟اگه 2تا کتاب ديگه گل افشان رو بخونى لازمه اونم بخونى ممنون ميشم توضيحات کاملى بديد

منم ک هنوز کنکوریم معلوم نیس ضعیت کنکرم چطوربشه.ولی کلا من با کتابای گل اافشان راحتم.چراانقد کتاب دورخودتون زیاد میکنین....هنری خودش کلی زمان میبره ...

مهناجان شما واردتری بیا راهنماییشون کن

بعد کنکور من هم به جمعتون میپوندم بچه ها:whistle:

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mohana

biology89

New member
بچه ها به نظر من لازم نیس اینقدر خودمونو درگیر منابع کنیم.فعلا کتابایی که خیلی اصلی هست رو باهم میخونیم بعد که افتادیم رو دور به هم کمک میکنیم کتابای دیگه ای رو که لازم هست بخونیم رو به هم میگیم،تازه بچه ها میرن کنکور میدن سوالارو میسسنجن بهمون میگن که چیا رو لازمه که بخونیم.اصلا همه کتابارم که داشته باشیم که نمیتونیم همشو باهم بخونیم،یکی یکی باید بریم جلو.الان بیایید برنامه تابستون رو هماهنگ کنید چون یکی مثه من که علوم پایه هستم و پیش زمینه ندارم واجبه که زودتر شرو کنم.پیشاپیش ممنون:rose::heart:

mahabad

New member
منم موافق برنامه م ولى يه بار که بحثشو کرديم بچه ها گفتن بزار کنکور تموم بشه بچه هاى که کنکور دادن راهنماييمون کنن.
البته اگه برنامه ى داريد بگيد بچه هاى که سال بعد کنکور ميديم ما خودموون به يه نتيجه ى برسيم بعد بچه هاى که کنکور دادن اشکالاتمون رو رفع کنن ,اشکالات برنامه منظورمه

- - - Updated - - -

بيولوژى منظورت از منابع اصلى کدوما هستن

mahabad

New member
قبول شده ها که هر کدوم يه چيز ميگن اين وسط با گفته هاى اونا ما بايد بهترين تصميم رو بگيريم

mahabad

New member
شوکا من فقط سوال پرسيدم ما قبل از خوندن بايد اناليز کنيم بعدش با توجه به تمام اطلاعات کتابارو جمع کنيم و بخونيم

biology89

New member
منم موافق برنامه م ولى يه بار که بحثشو کرديم بچه ها گفتن بزار کنکور تموم بشه بچه هاى که کنکور دادن راهنماييمون کنن.
البته اگه برنامه ى داريد بگيد بچه هاى که سال بعد کنکور ميديم ما خودموون به يه نتيجه ى برسيم بعد بچه هاى که کنکور دادن اشکالاتمون رو رفع کنن ,اشکالات برنامه منظورمه

- - - Updated - - -

بيولوژى منظورت از منابع اصلى کدوما هستن[/QUO
منظورم از اصلی اون منابعی هست که همه میدونیم که باید بخونیمش و همه هم گفتن:smiliess (3):
مثل هنری البته مثه اینکه شما نظر دیگه ای داشتید و میگفتید لازم نیس
الان باید برنامه ریزی کنیم هنری رو بخونیم فک کنم همه بچه ها هم این کتابو دارن

شوکا88

New member
شوکا من فقط سوال پرسيدم ما قبل از خوندن بايد اناليز کنيم بعدش با توجه به تمام اطلاعات کتابارو جمع کنيم و بخونيم
والا منکه کنکوریم هنوز........بعدش من خودم اول ازیه کتاب اسون شروع کردم ..خب هنری لازمه فک نمیکنم کتابای دیگه بجز بانک خون للازم باشه

بالا