mohana
Well-known member
سلام به همه ی دوستان...
من ترم دومی ام !
عاشق رشته آزمایشگاه ... امیدوارم همه به رشته ی مورد علاقشون برسن!
سلام خوش اومدین... :rose:
آواتارتون بامزه س
سلام به همه ی دوستان...
من ترم دومی ام !
عاشق رشته آزمایشگاه ... امیدوارم همه به رشته ی مورد علاقشون برسن!
بانک خون گل افشان ک ما انتشارات شیرازش هم زنگ زدیم نداشتن.البته من نسخه قدیمیترشو داشتم.اینم فکر میکنم چاپش تموم شده
این جدیدترشو هم مجبورشدم فتوش کنم
اصول و روش هاى ازمايشگاهى در بانک خون
مهارت هاى ازمايشگاهى در خون شناسى
اموزش گام به گام اناليز ازمايشگاهى ادرار ومايعات بدن به شيوه ى پرسش و پاسخ (البته ناگفته نماند اين اخرى فقط کتاب دکتر گل افشانه من نديدم کتابو فک نکنم لازمم باشه واسه خون ولى خودتون بپرسىد
سلام به نظر منم لازم نيس سه جلد واسه زيست که ضريبش ١
پيشنهاد ميکنم که قبل لوديش خوندن يه نگاه به مجيد مهدوى بندازيد
به نظر من کسی مستقیم میره سراغ گل افشان که اطلاعات پایه ای خوبی داشته باشه که حتما ایشون داشته.
اسمش
خون شناسی و بانک خون به شیوه ی پرسش و پاسخ
شما اون کتاب رو داريد؟
Mahabad جان خیلی ممنونم حتما بهشون نگاه میکنم:rose:
بله.................
من فک کردم فقط باید بانک خونش رو بخونیماسمش
خون شناسی و بانک خون به شیوه ی پرسش و پاسخ
ميشه راجبش بگيد چه جوريه دقيقا ؟اگه 2تا کتاب ديگه گل افشان رو بخونى لازمه اونم بخونى ممنون ميشم توضيحات کاملى بديد
من فک کردم فقط باید بانک خونش رو بخونیم![]()
منم موافق برنامه م ولى يه بار که بحثشو کرديم بچه ها گفتن بزار کنکور تموم بشه بچه هاى که کنکور دادن راهنماييمون کنن.
البته اگه برنامه ى داريد بگيد بچه هاى که سال بعد کنکور ميديم ما خودموون به يه نتيجه ى برسيم بعد بچه هاى که کنکور دادن اشکالاتمون رو رفع کنن ,اشکالات برنامه منظورمه
- - - Updated - - -
بيولوژى منظورت از منابع اصلى کدوما هستن[/QUO
منظورم از اصلی اون منابعی هست که همه میدونیم که باید بخونیمش و همه هم گفتن:smiliess (3):
مثل هنری البته مثه اینکه شما نظر دیگه ای داشتید و میگفتید لازم نیس
الان باید برنامه ریزی کنیم هنری رو بخونیم فک کنم همه بچه ها هم این کتابو دارن
والا منکه کنکوریم هنوز........بعدش من خودم اول ازیه کتاب اسون شروع کردم ..خب هنری لازمه فک نمیکنم کتابای دیگه بجز بانک خون للازم باشهشوکا من فقط سوال پرسيدم ما قبل از خوندن بايد اناليز کنيم بعدش با توجه به تمام اطلاعات کتابارو جمع کنيم و بخونيم