وقتی دلتون میگیره چی کار میکنید؟؟؟؟؟؟

waria

New member
والا منم نگفتم اشک میریزم البته اگه به لطف شهرام خان هنوز در زمره ی دخترا محسوب میشم:riz481:
بیل و کلنگ و تیشه-----تو دخملی همیشه:bunnyearsmiley:میبینی چه شعری برات گفتم:motat:آورین که گرییه نمیکنی:smilies-azardl (113

parnian24

New member
دلم میخواد هر چی میتونم فحش بدم به هر چی که میخوام.مثلا:.......به این زندگی:eek:t0837h0nn8zfqu8ult

estel

Member
البته من موقعی که دلم میگیره فیلم هم نگاه میکنم بعد تا 2 روز شارژ شارژم مامانم بهم میگه اگه جای غذا جلوت dvd فیلم بذارن بهتره

نگاه

New member
البته من موقعی که دلم میگیره فیلم هم نگاه میکنم بعد تا 2 روز شارژ شارژم مامانم بهم میگه اگه جای غذا جلوت dvd فیلم بذارن بهتره

آره خصوصا اگه فیلمش در چشم باد، مودیلیانی، پدرخوانده و ... باشه که حسابی شارژی:smiliess (3):

Maryam7313

New member
وقتی دلم بگیره اهنگ گوش میدم گریه می کنم. ولی قلیونم ج میده خفن فک کنم

fariba88

New member
همه ناراحتی ها رو تو دلم میزارم تا ساعتای 11 شب.بعد میزنم بیرون و تنهای تنها تو تاریکی شب قدم میزنم.اون موقع یه کم بهتر میشم

خوش به حالتون کاش ما هم مثل شما پسرا میتونستم اینجوری از خونه بزنم بیرون

love virology

New member
دروود دل سیررررررررررر شروه گوش میکونوووووم با شعر فاییز و بابا طاهر میخونوم بعد یه دل سیر گریه و همراه با اب

ایزو

New member
خوش به حالتون کاش ما هم مثل شما پسرا میتونستم اینجوری از خونه بزنم بیرون

سلام
در عوض دخترا هم میتونن راحت گریه کنن...
من خودم دلم که میگیره سعی میکنم سر خودمو گرم کنم به یه کاری...
البته چندان فایده نداره...
میزنم بیرون با برو بچ...

padide

New member
اولش یه کم گریه میکنم بعدش سر خودمو به چیزای دیگه مثل کتاب اینترنت و اگر حسش بود بازار بند میکنم. البته گزینه بازار خیلی خوب جواب میده مخصوصا اگه حراجی باشه. :a2d3:

marzi ba

Well-known member
منم مثل همه اگه دلم بگیره آهنگ گوش میکنم گریه میکنم ولی هیچی مثل گریه شب تو رختخوابت نمیچسبه:smiliess (7)::sad:

شفيع

Well-known member
من از صندلي خالي آدلر استفاده ميكنم خيلي كارسازه

..RANA..

New member
دخترم اما میرم یه جای خلوت یه سیگار میکشم و فکر می کنم با خودم

بالا