وقتی دلتون میگیره چی کار میکنید؟؟؟؟؟؟

شفيع

Well-known member
نه اتفاقا خیلیم خوبه.شفیع هیچی نگو که عصبانیم از دستت.بخاطر اون سمیرا ونسرین.

حنا خانم چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خدايش يه اتفاقي بود كه پشيمونم شدم و بعدش ادامه ندادم.كلا قيد دخترارو زدم.حنا خانم از صادقين خوشت بياد هميشه

hana khanoom

New member
حنا خانم چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خدايش يه اتفاقي بود كه پشيمونم شدم و بعدش ادامه ندادم.كلا قيد دخترارو زدم.حنا خانم از صادقين خوشت بياد هميشه

اتفاقا خوشم میاد.خوبه اگه راست بگید دیگه عصبانی نیستم از دستتون.

شفيع

Well-known member
حنا خانم خداوكيلي شايد از سال 85 باشه من كنارش گذاشتم

شفيع

Well-known member
راس راست گفتم.
من قدم زدن،تنهايي و از صندلي خالي ادلرم استفاده ميكنم

mahsa.

New member

مطمئنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نذاراسمشو بیارم:smilies:

darya63

New member
وای اینجور مواقع باید خوب بخوابم ...گاهی که خوابم نمیره چندتا قرص سرماخوردگی باهم میخورم تا خوابم بره
بعدشم بستگی به شدت و درجه ناراحتیم باید حتما با دوستی ...مامانی ...داداشی ...خلاصه کسی درد و دل کنم
بعدش مدتها درگیرم و به مرور کم میشه
اما بدترین قسمتش همین درد و دلاس که بیشترش هم کار میده دست ادم
خیلی دوست داشتم تودار بودم...حیف

immuno92-93

New member
من قبلا وقتی ناراحت میشدم گریه میکردم خیلی بهتر میشدم اما خیلی وقته که دیگه نمیتونم گریه کنم همه چیو میریزم تو خودم اونقدر که بعضی وقتها فکر میکنم دارم خفه میشم:':)':)-:)-:)-:)-(

asal 92

New member
همیشه در سختی ها به خودم میگفتم : این نیز بگذرد .... هنوز هم میگویم ! اما .... حال میدانم ؛ آنچه میگذرد عمرِ من است ، نه سختی ها ... !!!

لایییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییک خیلییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی

asal 92

New member
من وقتی دلم میگیره .....
همه چیو ماتم زده میبینم
آسمون
درختا
هوا!
اونوقته که ......................

بالا