وقتی خیلی خیلی خیلی از درس خوندن خسته میشید چی کار می کنید

merinos

New member
موقع خسته شدن به دو چیز فکر کن

۱ آنهایی که منتظر شکست تو هستند تا “به تو” بخندند

۲ آنهایی که منتظر پیروزی تو هستند تا “با تو” بخندند . . .

خیلی دلنشین بود... این جملات میدونی آدمو یک لحظه دیوونه میکنه...

دیوووووووووووونه میکنه منو:p7977cujr38iyymsu8: کاش میتونستم انقد محکم باشم که هیچ وقت خسته نشم!!

TUMS

Well-known member
من هر وقت حس درس خوندن نبود درس نمیخوندم یه کاری به جز درس خوندن
حمام رفتن -فیلم دیدن - زنگ زدن به دوستان -اس دادن در مواقع فقر شارژ:p-گوش دادن موزیک-پارک رفتن
فقط مهم اینه که درس نخونید و هر کاری که شما را یاد درس خوندن میندازه دوری کنید
خودتون را به زور وادار به درس خوندن نکنید:(40):
خیلی جواب میده

TUMS

Well-known member
در کل یه زمانی در هفته را واسه تجدید روحیه خودتون قرار بدین
من عصر و شب 5شنبه دیگه درس نمیخوندم
عصرش کلی میخوابیدم و جبران کم خوابی ایام هفته:whistle:
میرفتم با دوستام تفریح جبران تفریح نداشتن در هفته :auizz3ffy9vla57584x
شب اینترنت و فیلم دیدن جبران تفریح آزد هفته:wacsmiley:
جمعه هم کم درس میخوندم
شنبه با انرژی مضاعف باز شروع میکردم هیچ وقت کم نیاوردم:28:

ZOT

New member
دیگه درس نمی خونم !:ad54ad: میرم چایی می ریزم و جلوی تلوزیون لم میدم و برنامه های مسخره تلویزیون رو الکی میبینم !! بعد می بینم فایده نداره الکی کانال عوض می کنم !!

shima.p

New member
به نظرم اینجور وقتا آدم یه آهنگ تو مایه های دل ای دل یا جونی جونوم یا پلنگه چش قشنگه یا حتی برای دیدنه تو بی قرارم بذاره بعدش مثه این:4d564ad6::4d564ad6: بپره بالا بپره پایین

padideh

New member
به نظرم اینجور وقتا آدم یه آهنگ تو مایه های دل ای دل یا جونی جونوم یا پلنگه چش قشنگه یا حتی برای دیدنه تو بی قرارم بذاره بعدش مثه این:4d564ad6::4d564ad6: بپره بالا بپره پایین
شيمااااااا ايول كلي خنديدم پلنگ چش قشنگرو عالي اومدي

mehran35

New member
واقعیت اینه که در این جور مواقع باید تصمیم بگیری که دیگه درس نخونی والا هر کی خونده پشیمونه!!!!!!!!!!!!!

am-ml

New member
موقع خسته شدن به دو چیز فکر کن

۱ آنهایی که منتظر شکست تو هستند تا “به تو” بخندند

۲ آنهایی که منتظر پیروزی تو هستند تا “با تو” بخندند . . .
کاملا موافقم البته با قسمت دومش به اولی ها نباید خیلی توجه کرد.
وقتی به اون کسی که از موفقیتم خوشحال میشه فکر میکنم دلم میخواد حتی سرکار نرم و فقط درس بخونم ،البته یه کم هم دلشوره میگیرم چون پارسال که قبول نشدم سال اولم بود که این رشته رو امتحان میدادم و خیلی ازم توقع نداشت ولی ااااااااااااااااااااااااااااامممممممممممممممسال

آخرین ویرایش:

shima.p

New member
فدات پدیده جون
آره من هنوزم پلنگه چش قشنگه رو میگوشم
کلا آهنگای دوران بچه گی مونو خیلی دوس دارم

antenyus

Active member
ما ک تا چشمون ب کتاب میافته خسته میشیم برا همون هی میریم تو یخچال تا خستگی بدر کنیم باز میایم تو اتاقمون باز چشمون ب کتاب میافته باز خسته میشیم و و و و ......... تا شب و این داستان هر روز ادامه دارد ........:25r30wi::4d564ad6:

shima.p

New member
ما ک تا چشمون ب کتاب میافته خسته میشیم برا همون هی میریم تو یخچال تا خستگی بدر کنیم باز میایم تو اتاقمون باز چشمون ب کتاب میافته باز خسته میشیم و و و و ......... تا شب و این داستان هر روز ادامه دارد ........:25r30wi::4d564ad6:
دمت گرم
نه داغ
نه نه جزغاله
:bunnyearsmiley:

tata

New member
هرکاری بجز درس خوندن!!
اصلا کلا تا چشمم به کتاب میفته خوابم میبره بعد پا میشم از پا درس... بعد میبینم که گول خوردمو خوابم نمیاد.... :25r30wi:
و این سیکل کماکان ادامه داااااااارد...... :a2d3:
شاید بخاطر همینه که به دقیقه 90 ای بودن عادت کردم :14:

sara77

New member
معلووومه من میرم فیلم کره ای میبینم خیلی فاز میده اخه بازیگراشون جیگرن

shayeste

New member
من لابلای استفاده از اینترنت و تلویزیون نگاه کردن و حرف زدن با مامان و خواهر و بیرون رفتن( پیاده روی، خرید؛ پارک و مهمونی) اگه وقتی موند درس میخونم :black_eyed: اصلا هم خسته نمیشم :a2d3:

tata

New member
من لابلای استفاده از اینترنت و تلویزیون نگاه کردن و حرف زدن با مامان و خواهر و بیرون رفتن( پیاده روی، خرید؛ پارک و مهمونی) اگه وقتی موند درس میخونم :black_eyed: اصلا هم خسته نمیشم :a2d3:
چه درس خوندن جیگری :applause:

mw.ashel

New member
من که وقتی خسته میشم سه تا کار انجام میدم که برام یه عادت شده:
1.میرم سر یخچال و درشو باز میکنم و میبندم .
2.بعد چند دقیقه ای تو حیاط قدم میزنم و به چیز هایی که دارم و میخوام داشته باشم فکر میکنم
:(40):و از خدا بابت داشته هام تشکر میکنم، بعدشم
3.میام نت و یه سری به ایمیل هام و پیغام هام میزنم و خوشحال میشم و میرم سر درس خوندنم
:smilies-azardl (181

tata

New member
من که وقتی خسته میشم سه تا کار انجام میدم که برام یه عادت شده:
1.میرم سر یخچال و درشو باز میکنم و میبندم .
2.بعد چند دقیقه ای تو حیاط قدم میزنم و به چیز هایی که دارم و میخوام داشته باشم فکر میکنم
:(40):و از خدا بابت داشته هام تشکر میکنم، بعدشم
3.میام نت و یه سری به ایمیل هام و پیغام هام میزنم و خوشحال میشم و میرم سر درس خوندنم
:smilies-azardl (181

چه زود قانع میشید و شرو به درس میکنید:smiliess (15):
احسنت

ba ba barghi

Well-known member
وای .........دیدی ......... بعضی از روزا که از خواب پا میشی !اصلن حال درس نداری؟!!......زرو زورکی می ری خودتو می نشونی پای کتاب ها!!!.......... موسیقی می ذاری،حسش نمی یاد ....!! !!چایی می خوری!! حسش نمیاد.......سایت میای، حسش نمیاد ...!!می ری بیرون!!حس خوندن نمیاد که نمیاد!!!
در چنین روزی، نباید خود آزاری کنی!!و به زور درس بخونی!!ا
اون روز من هرکاری که دوست دارم انجام میدم بجز درس بخوندن!!!!! اصلن هم وجدان درد نمی گیرم!!!

بالا