merinos
New member
موقع خسته شدن به دو چیز فکر کن
۱ آنهایی که منتظر شکست تو هستند تا “به تو” بخندند
۲ آنهایی که منتظر پیروزی تو هستند تا “با تو” بخندند . . .
خیلی دلنشین بود... این جملات میدونی آدمو یک لحظه دیوونه میکنه...
دیوووووووووووونه میکنه منو
موقع خسته شدن به دو چیز فکر کن
شيمااااااا ايول كلي خنديدم پلنگ چش قشنگرو عالي اومديبه نظرم اینجور وقتا آدم یه آهنگ تو مایه های دل ای دل یا جونی جونوم یا پلنگه چش قشنگه یا حتی برای دیدنه تو بی قرارم بذاره بعدش مثه این:4d564ad6::4d564ad6: بپره بالا بپره پایین
کاملا موافقم البته با قسمت دومش به اولی ها نباید خیلی توجه کرد.موقع خسته شدن به دو چیز فکر کن
دمت گرمما ک تا چشمون ب کتاب میافته خسته میشیم برا همون هی میریم تو یخچال تا خستگی بدر کنیم باز میایم تو اتاقمون باز چشمون ب کتاب میافته باز خسته میشیم و و و و ......... تا شب و این داستان هر روز ادامه دارد ........:25r30wi::4d564ad6:
چه درس خوندن جیگری :applause:من لابلای استفاده از اینترنت و تلویزیون نگاه کردن و حرف زدن با مامان و خواهر و بیرون رفتن( پیاده روی، خرید؛ پارک و مهمونی) اگه وقتی موند درس میخونم :black_eyed: اصلا هم خسته نمیشم :a2d3:
وقتی خیلی خیلی خیلی از درس خوندن خسته میشید چی کار می کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:smazardl (181:65d6a5d6s:
من که وقتی خسته میشم سه تا کار انجام میدم که برام یه عادت شده:
1.میرم سر یخچال و درشو باز میکنم و میبندم .
2.بعد چند دقیقه ای تو حیاط قدم میزنم و به چیز هایی که دارم و میخوام داشته باشم فکر میکنم40):و از خدا بابت داشته هام تشکر میکنم، بعدشم
3.میام نت و یه سری به ایمیل هام و پیغام هام میزنم و خوشحال میشم و میرم سر درس خوندنم:smilies-azardl (181
چه زود قانع میشید و شرو به درس میکنید:smiliess (15):
احسنت