وقتي زنان گريه مي كنند مردان چه حسي دارند؟

bioshimi@

Well-known member
در بعضي موارد نتيجه عكس هم ميده

گفتم كه اگه آقايون يه ذره دلشون نرم باشه
البته درسته در مورد آقايوني كه اعصاب ندارن حق باشماست
ولي در كل خوبه كه آقايون اخلاق و اعصاب داشته باشن ...خانوما هم ديگه نبايد را به را مثه بچه ها گريه كنن اعصاب طرفو بريزن به هم يا نتونن حرفشونو بگن تا مشكل حل بشه

توجه:گريه فقط در مواقع اضطراري كه ديگه راه حلي نيست:smiliess (3):

zErOOn3

Well-known member
8479e328a863.jpg

بگذار عظمت در نگاه تو باشد نه در آنچه بدان می نگری

حســـو هیشکـی نمی دونــه بــه جــز ...:tonguesmiley:

خیال می کنیم می دونیـــم ...
:smiliess (8):

شفيع

Well-known member

سلام ...

ممنونیــوم ...

ای 8ــــیم ... شمــا چجتولیـــوندیــون دی:

نمی دونیــم ... گریه نـیــا ولــی ...

حوصله هم سر برینگـا :( همون مشکل همیشگی _ نسخه ای ندارین ؟ ):

شنگولیــم ولــی ... :auizz3ffy9vla57584x
نسخه ايي نداليم فخلا

economic

New member
8479e328a863.jpg

بگذار عظمت در نگاه تو باشد نه در آنچه بدان می نگری

حســـو هیشکـی نمی دونــه بــه جــز ...:tonguesmiley:

خیال می کنیم می دونیـــم ...
:smiliess (8):
سلام ب روی ماهت
اون چشمای نازت
زیرویی دا.....
من نبینم تو نارحت شیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا

economic

New member
من زیاد اهل گریه کردن نیسم
همیشه دوستام میگن چرا هیچ وقت ندیدیم تو گریه کنی
فقط وقتی گریه م میگیره ک بابام ی جوری باهام صبت کنه اونجاش دس خودم نیس
ولی ب خاطر هیچی و هیشکی گریه نمیکنم
یکیم پیشم گریه کنه دوس ندارم دلدارش بدم................

economic

New member
داش شفیو عشق ســــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــت

midss

New member
گریه یک پاسخ فیزیولوژیکه وقتی که طرف مقابلت منطق احساس یا قوه ی ادراک نداره
پس طبیعیه که واسه خانوما بیشتر پیش میاد که گریه کنن

آخرین ویرایش:

b.nafas

New member
گریه یک پاسخ فیزیولوژیکه وقتی که طرفت منطق احساس یا قوه ی ادراک نداره پس طبیعیه که واسه خانوما بیشتر پیش میاد

یعنی خانومها منطق و ادراک ندارن نه به نظر من اینطوری نیست .گریه کردن خیلی عادی و طبیعیه و اگه مردا گریه نمی کنن مخصوصا آقایون ایرانی به خاطر اینه که بگن ما خیلی قوی هستیم و می تونیم از کسی حمایت کنیم و سریع احساساتی نمیشیم ..البته من خودم جزو آدم هایی هستم که خیلی کم گریه می کنم البته بعضی جاها به ضررم شده :sdasdasd::smiliess (2):
مرد ها و زنها به یه اندازه گریه می کنن فقط خانوم ها همه جا گریه می کنن اما آقایون ممکنه فقط تو خاوت خودشون گریه کنن .:sadsmiley:.

midss

New member
دوست خوبم شما منظور منو اشتباه گرفتی من منظورم این بود که ادم وقتی گریش میگیره که فرد مقابلش ادراک و منطق نداره
نه این که به قول دوستان از ضعف استدلال خانوم ها باشه
بله منم قبول دارم که گریه یک فرایند کاملا طبیعیه و برای تخلیه ی تنش های روانی مفیده

آخرین ویرایش:

شفيع

Well-known member
دوست خوبم شما منظور منو اشتباه گرفتی من منظورم این بود که ادم وقتی گریش میگیره که فرد مقابلش ادراک و منطق نداره
نه این که به قول دوستان از ضعف استدلال خانوم ها باشه
بله منم قبول دارم که گریه یک فرایند کاملا طبیعیه و برای تخلیه ی تنش های روانی مفیده

من گفتم از ضعف استدلاله.رو حرفمم هستم خواستي و حوصله داشتي حاضرم درموردش بحث كنيم دوست من

bioshimi93

New member
خوب آقای شفیع شما که روانشناسی خوندی بگو گریه خوبه یا نه؟
اگه ضعف استدلال باشه که خیلی بده

sa@@ra

New member
من گفتم از ضعف استدلاله.رو حرفمم هستم خواستي و حوصله داشتي حاضرم درموردش بحث كنيم دوست من
من به شدت موافقم

:tonguesmiley: گریه خانوما شده ابزاری یرای تموم شدن بحث نه حل مشکلات:smiliess (8):

midss

New member
من به شدت موافقم

:tonguesmiley: گریه خانوما شده ابزاری یرای تموم شدن بحث نه حل مشکلات:smiliess (8):

به نظر من اصلا این طور نیست چون گریه مانع این میشه که ادم بتونه منظورشو خوب انتقال بده و تازه باعث میشه فرد تو بحث ضعیف جلوه کنه پس اینطور نیست که بخاد عمدا گریه کنه که بحث تموم شه

MAHSABANOO

New member

من تحمل گریه ی باران رو نداشتم وقتی گریه میکرد عصبی میشدم و احساس میکردم الان باید یه کاری میکردم و چون نکردم یا کوتاهی کردم داره گریه میکنه و این خیلی بهمم میریخت چون همش دنبال این بودم که کجا اشتباه کردم,که البته بعد میفهمیدم فقط چون دلش تنگ شده یا حالش گرفته گریه کرده و من تقصیری نداشتم..
کاش خانما میدونستن چقدر گریه کردنشون مردا رو کلافه و درمونده میکنه حتی اگه به رو خودشون نیارن!

با اینهمه معصومیتی که اون لحظه پیدا میکنن واقعا زیباست!

آخی نازی چه احساساتی :(40)::(40)::(40)::(40):
واقعا آقایون ناراحت میشن و دنبال دلیلی تو خودشون میگردن که چرا خانوما گریه میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

.ولی من نمیتونم گریه کنم جلو کسی همیشه گریه هام تو خلوتمه حالا چیکار کنم نمیتونم از این شیوه برا حرص دادن شوملم استفاده کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

bioshimi93

New member
سوال اصلی رو جواب ندادید مردها وقتی زنان گریه می کنن چه حسی دارند؟

بالا