ايرانسل يا همراه اول؟انگليسي يا فارسي ميفرستادي؟تك هم مينداختي بهش؟فقط خدا! و لا غیر!
کاش خدا موبایل داشت براش sms بفرستم !
نه انگار فقط وقتی طوفان هست !!!!!!!!!!!!!!پرنيان شماها كه خدارو دارين همه ما اونو داريم اما مهم اينجاست ايا در سختي فقط به يادشيم يا در خوشي هم به يادشيم؟
ايرانسل يا همراه اول؟انگليسي يا فارسي ميفرستادي؟تك هم مينداختي بهش؟
افرين .كاملا درسته اون به تك نياز نداره اما به نظر من تو ميتوني با نماز باهاش تماس بگيري و نيايش و ونذرو دعا باهاش اس ام اس بازي كنيخدا همراه اوّلو آخره !
نه همراه اولی مدل همراه اول مخابرات ایران!
با زبون خودم..فارسی اصیل و نجیب ایرانی!.... من نیاز به تک زنگ خدا دارم...اون به تک زنگ من نیاز نداره!
افرين .كاملا درسته اون به تك نياز نداره اما به نظر من تو ميتوني با نماز باهاش تماس بگيري و نيايش و ونذرو دعا باهاش اس ام اس بازي كني
خوشحالم موفق باشي عزيزخب نماز که وظیفه هر مسلمون هستو یقینا وظیفه من هم!
دعا و نیایش و نذر هم تا حدودی وجود داره از طرف من....
خدایا هوامو که داشتی تا حالا..ازین به بعد هم داشته باش:rose:
افرين نازي باهات موافقم خيلي حرف قشنگي زدي.بچها حرف زنازي رو نيگا كنيددلم که میگیره هیچ درمونی نداره آدم توغربت باشه شرف داره به اینکه بین هزار آشنا باشی و تنها باشی بازم خدا هست خدایا شکرت
افرين نازي باهات موافقم خيلي حرف قشنگي زدي.بچها حرف زنازي رو نيگا كنيد
خوب خودتونو خالي ميكنين روش مناسبيهسخت میشه به آدما اعتماد کرد مگه یه دوست بی ریا من دارم اما دلم نمیاد با گفتن غصه هام اونم غمگین کنم یه تپه نزدیک خونمونه هروقت دلم میگیره میرم بالای اون میشینم به آسمون و کوها نگاه میکنم خدارو صدا میزنم باهاش حرف میزنم
کاش تو غربت بودم اینقد دلم نمیسوخت.
ميتونيد يه نمونه ملموس بياري؟من وقتی دلم میگیره میام به بچه های علوم پزشکی دات کام میگم!!!
دوستت از جنس مخالف باشه بهتر نيست؟من زیاد اهل دردودل کردن نیستم! یعنی دلم میخواد با یه نفر دردودل کنم سبک شم اما...عادت ندارم!! علتش هم اینه که سخص قابل اعتمادی ندارم.. فقط به خدا میگم بهش اعتماد کامل دارم اون هم آرومم میکنه..
البته اینو هم بگم الان سر سختیم کمتر شده.. چون دوستی دارم که هم قابل اعتماده هم میتونه خوب راهنماییم کنه.. ولی همه چیز رو نمیشه گفت!!!