وقتي دلتون ميگيره كسيو داريد براش دردو دل كنيد؟

matin

New member
بستگی داره چی باشه
اگه کسی ناراحتم کرده باشه یا کاری کرده باشم که ناراحت باشم و فکر کنم اشتباه کردم با مامانم مشورت میکنم
ولی اگه مساله عشقی باشه تو خودم میریزم!

تو این دوره زمونه هیچ عشقی ارزش اینو نداره که بخوای به خوره ی روحی و جسمی تبدیلش کنی

mikhak s

New member
من استفاده ميكنم چون مطمنم درسته.مخك من يه دوست داشتم كه كلا با دخترا دوس ميشد ماباهم مي اومديم خونه منم اصن دوس نداشتم بادخترا بحرفم يا بگم يا دوس شم دوستم يه بار به يه دختره پيشنهاد دوستي داد باور كن دو روز بعدش كل همكلاسيامون متوجه شدن دوستم به يه دختر پيشنهاد داده چون دخته به همه همكلاسياشم گفته بود و

اين وسط بحث در مورد دوستته چرا از خودت تعريف ميكني:65d6a5d6s:منم گفتم همه ي دخترا نه بعضياشون اين كارو ميكنن اونم براي شيطنت و البته يه وقتايي حال گيري پسرا:whistle:

saburi

New member
منم هیشکیو ندارم و راحت هم نمیتونم با کسی درددل کنم اما همیشه برای خدا مینویسم وبعد چند روز خودم نوشته هامو میخونم.اما داشتن دوستی که شنونده خوبی باشه عالیه.

saeedms

New member
به کی بگم حرفمو من...
این درد تنها شدنو...
من با کی درد دل کنم...
هیچکی نمی فهمه منو...
آروم نمی گیره دلم ...
به آخر خط رسیده...
حتی دیگه این گریه ام...
دردمو تسکین نمی ده...
به کی بگم حالم و احوالم و من ...
بد شگونی فالمو من...
با کی تحویل بگیرم باز عید امسالمو من...
به کی بگم خونه دلم آخ که پریشونه دلم...

من به این نتیجه مهم رسیدم , درد دلمو میذارم واسه خودم ! به هیچکس نیازی ندارم .

shahram25

New member
من با تمام دوستاني كه قبول نشدن احساس همدردي ميكنم و اميدورام سال بعد قبول شن

mw.ashel

New member
به نظرم تو این موقع از دست هیچ کس کاری بر نمیاد چون منم شوکه و افسرده شدم.هر چقدر میخوام ،وضع روحیم اجازه نمیده ،شروع کنم به خوندن.بازم از دوستان انجمن ممنونم که همراهم بودن و به درد و دلام گوش دادن و بهم روحیه دادن و میدن.ممنونم

shahram25

New member
به نظرم تو این موقع از دست هیچ کس کاری بر نمیاد چون منم شوکه و افسرده شدم.هر چقدر میخوام ،وضع روحیم اجازه نمیده ،شروع کنم به خوندن.بازم از دوستان انجمن ممنونم که همراهم بودن و به درد و دلام گوش دادن و بهم روحیه دادن و میدن.ممنونم
دوست خوبم من بهت توصيه ميكنم چن روز نياييد سايت و سعي كنيد با منبع اين انرژي منفي درگير نشيد هرچند الان وضعتون ميدونم بهتره

mw.ashel

New member
دوست خوبم من بهت توصيه ميكنم چن روز نياييد سايت و سعي كنيد با منبع اين انرژي منفي درگير نشيد هرچند الان وضعتون ميدونم بهتره

ممنونم آقا شهرام.اگه چند روز اینجا هم نیام که دق میکنم و اینجا با دوستان هستم و باعث فراموشی ناراحتیم میشن ،دمشون گرم.در مورد وضع روحیمم داره بهتر نمیشه که هیچ ،بدتر هم میشه ،چون هر چی فکر میکنم تو حکمت خدا موندم!؟

shahram25

New member
ممنونم آقا شهرام.اگه چند روز اینجا هم نیام که دق میکنم و اینجا با دوستان هستم و باعث فراموشی ناراحتیم میشن ،دمشون گرم.در مورد وضع روحیمم داره بهتر نمیشه که هیچ ،بدتر هم میشه ،چون هر چی فکر میکنم تو حکمت خدا موندم!؟
دوستاتون كمكتون ميكنن خوبه اما شما ا بودن در سايت و ديدن يا رفتن به تاپيك هاييكه دوستان درش قبول شدن و پست ميزارن شما احساس بدي بهتون دس ميده و نوعي دپرس ميشيد

shahram25

New member
به این نتیجه رسیدم که همه تنهاین.هیچ کس کسی رو برای درددل کردن نداره.ما همه آدمای تنهایی هستیم که کنار هم زنده ایم.وقتی که به دنیا میایم نمی تونیم با هیچ کس درددل کنیم وقتی می میریم نمی تونیم با هیچ کس درددل کنیم وقتی زنده ایم نمی تونیم با هیچ کس درد دل کنیم.
پرنيان جان ديد تو نسبتا افراطي نيست!يا كسيو نداري يا احساس ميكني ميخوايي داشته باشي

mohana

Well-known member
300492_10151070076882857_44060549_n.jpg

shahram25

New member
پرنيان شماها كه خدارو دارين همه ما اونو داريم اما مهم اينجاست ايا در سختي فقط به يادشيم يا در خوشي هم به يادشيم؟

بالا