وقتي دلتون ميگيره كسيو داريد براش دردو دل كنيد؟

لی لا 62

New member
ايرانسل يا همراه اول؟انگليسي يا فارسي ميفرستادي؟تك هم مينداختي بهش؟

خدا همراه اوّلو آخره !

نه همراه اولی مدل همراه اول مخابرات ایران!

با زبون خودم..فارسی اصیل و نجیب ایرانی!.... من نیاز به تک زنگ خدا دارم...اون به تک زنگ من نیاز نداره!

آخرین ویرایش:

shahram25

New member
خدا همراه اوّلو آخره !

نه همراه اولی مدل همراه اول مخابرات ایران!

با زبون خودم..فارسی اصیل و نجیب ایرانی!.... من نیاز به تک زنگ خدا دارم...اون به تک زنگ من نیاز نداره!
افرين .كاملا درسته اون به تك نياز نداره اما به نظر من تو ميتوني با نماز باهاش تماس بگيري و نيايش و ونذرو دعا باهاش اس ام اس بازي كني

لی لا 62

New member
افرين .كاملا درسته اون به تك نياز نداره اما به نظر من تو ميتوني با نماز باهاش تماس بگيري و نيايش و ونذرو دعا باهاش اس ام اس بازي كني

خب نماز که وظیفه هر مسلمون هستو یقینا وظیفه من هم!
دعا و نیایش و نذر هم تا حدودی وجود داره از طرف من....

خدایا هوامو که داشتی تا حالا..ازین به بعد هم داشته باش:rose:

TUMS

Well-known member
سلام
حرف همگی صحیح
خدا کافیه
اگر آنچه در آسمان و زمین علیه تو (بنده ی من)باشند تو مرا داشته باشی تو را کفایت میکند:thanks:
ولی مشکل اینجاست که ما خدا را فراموش کردیم
برای من هستند افراد مختلفی برای آرام کردن در زمینه های مختلف
ولی وقتی خیلی داغونم با خودم خلوت میکنم
زمانی که میدونم کاری از دست کسی ساخته نیس به خدا روی میارم:thanks:
تا اینجا که خدا خیلی دوسم داشته:smiliess (11):

nazi.sh

New member
دلم که میگیره هیچ درمونی نداره آدم توغربت باشه شرف داره به اینکه بین هزار آشنا باشی و تنها باشی بازم خدا هست خدایا شکرت

shahram25

New member
دلم که میگیره هیچ درمونی نداره آدم توغربت باشه شرف داره به اینکه بین هزار آشنا باشی و تنها باشی بازم خدا هست خدایا شکرت
افرين نازي باهات موافقم خيلي حرف قشنگي زدي.بچها حرف زنازي رو نيگا كنيد

نگاه

New member
من زیاد اهل دردودل کردن نیستم! یعنی دلم میخواد با یه نفر دردودل کنم سبک شم اما...عادت ندارم!! علتش هم اینه که سخص قابل اعتمادی ندارم.. فقط به خدا میگم بهش اعتماد کامل دارم اون هم آرومم میکنه..

البته اینو هم بگم الان سر سختیم کمتر شده.. چون دوستی دارم که هم قابل اعتماده هم میتونه خوب راهنماییم کنه.. ولی همه چیز رو نمیشه گفت!!!

آخرین ویرایش:

nazi.sh

New member
سخت میشه به آدما اعتماد کرد مگه یه دوست بی ریا من دارم اما دلم نمیاد با گفتن غصه هام اونم غمگین کنم یه تپه نزدیک خونمونه هروقت دلم میگیره میرم بالای اون میشینم به آسمون و کوها نگاه میکنم خدارو صدا میزنم باهاش حرف میزنم
کاش تو غربت بودم اینقد دلم نمیسوخت.

nazi.sh

New member
افرين نازي باهات موافقم خيلي حرف قشنگي زدي.بچها حرف زنازي رو نيگا كنيد

ممنون آقا شهرام راستش اون روز خیلی دلم گرفته بود اما حقیقت همینه دیگه آشنا از غریبه بدتر شده دیگه نمیشه روشون حساب کرد.

shahram25

New member
سخت میشه به آدما اعتماد کرد مگه یه دوست بی ریا من دارم اما دلم نمیاد با گفتن غصه هام اونم غمگین کنم یه تپه نزدیک خونمونه هروقت دلم میگیره میرم بالای اون میشینم به آسمون و کوها نگاه میکنم خدارو صدا میزنم باهاش حرف میزنم
کاش تو غربت بودم اینقد دلم نمیسوخت.
خوب خودتونو خالي ميكنين روش مناسبيه

delnavaz

New member
من که وقتی ناراحتم همش تو خودم میریزم... فقط وفقط به خودم امید میدم سعی میکنم بگم عب نداره درست میشه

یا اینکه با دوستام یه ذره بگو بخند میکنیم تا اون لحظات سنگین کمرنگ تر بشن
........

biochem

New member
امروز یه اتفاق بد برام افتاد ولی نتونستم به هیچکی بگم:sadsmiley:

shahram25

New member
من زیاد اهل دردودل کردن نیستم! یعنی دلم میخواد با یه نفر دردودل کنم سبک شم اما...عادت ندارم!! علتش هم اینه که سخص قابل اعتمادی ندارم.. فقط به خدا میگم بهش اعتماد کامل دارم اون هم آرومم میکنه..

البته اینو هم بگم الان سر سختیم کمتر شده.. چون دوستی دارم که هم قابل اعتماده هم میتونه خوب راهنماییم کنه.. ولی همه چیز رو نمیشه گفت!!!
دوستت از جنس مخالف باشه بهتر نيست؟

بالا