من همه کامنت هارو نخوندم ولی با توجه به چندتائی که خوندم و همچنین بعضی موارد جوابی در حد آگاهیه خودم بدم
در دین اسلام در قوانین شرع به قرآن "" که محکمترین عدله هست "" و حدیث و روایتها اشاره میشه
ما وقتی به قرآن مینگریم صرف یک آیه نیست و باید به آیات محکمات و مشابهات دقت کنیم
علم یا ایمان ؟؟؟ از احادیث و روایات زیادی اینگونه بر میاد که علم بر ایمان و حتی شهادت چیرگی داره "" یادمون باشه امام حسین (ع) حج خودشون رو نیمه تمام گذاشتن --- بهتر در این مورد بیشتر نگم و اگه علاقه ای داشتین کتاب حج دکتر علی شریعتی رو بخونین""
در قرآن کریم هم بارها به تعقل و تفکر در آیات اشاره شده پس ما میتونیم با عقل محدود خودمون در قرآن تفکر کنیم و قرآن هم شامل آیاتی میشه که شامل : روزه داری ، صفات خداوند "" بعضی از افراد مسلمان میگن نمیشه در آیات خداوند تفکر کرد در صورتی که دستور صریح خداوند رو نادیده میگیرن
حالا جمع بندی : با توجه به آیات و احادیث ما میتونیم در مورد روزه و روزه داری نظر بدیم و بگیم عمل روزه که در قرآن اشاره شده به این دلایلی که من بهش رسیدم درست یا نادرسته "" و به این نکته هم اشاره کنم که بدون تعصب با غرض باشه "" و اینکه صرفا نظر خودمون رو بگیم مشکلی نداره ولی نه اینکه به اعتقادات جمعی توهین کنیم یا عملشون رو که با اعتقاد تمام انجام میدن رو بی ارزش جلوه بدیم
اگه همه ی ماها در برخورد با یکدیگر بفهمیم که احترام به طرف متقابل بهترین چیزه مشکلاتمون خیلی کمتر از این حرفا میشه
دوست عزیز
تاکیید کردم به دوستان گفتم دید دینی روبزارید کنار.
ولی خداییش شما تا حالا به آیات خداوند تفکر کردید؟
دین بدون علم همونی میشه که جمعیت ایران از 15 میلیون نفر شد 60 میلیون آخرشم خودشون به غلط کردن افتادن. تاریخ یادتون نره. دیدتون رو بازتر کنید. همیشه سعی کنید برای قضاوت کردن علاوه بر دیدگاه موافق رو دیدگاه مخالف هم تفکر کنید. مطمنا همه مخالفا بیکار نیستن از خودشون حرف در بیارن و حتما یه دلیلی دارن واسه حرفشون
ضمنا ما چوب دین بدون علم رو خیلی خوردیم و باز هم خواهیم خورد. خدا نگفته حرفاشو چشم بسته قبول کنید. گفته عقل دادم بهنون برید تفکر کنید.