مرسی از راهنماییتون. دوستان نمونه ی توصیه نامه دارید؟ من اصلا نمی دونم چه طوری باید بنویسم.
اساتید ارشدم گفتن خودت باید بنویسی ما امضا کنیم اما دوتا از اساتید کارشناسی برام نوشتن که همش تعریف و تمجیدای الکیه ! وقتی خوندم چشام از حدقه زد بیرون ! فک نکم بابت اینا نمره ای بدن !
- - - Updated - - -
اساتید ارشدم گفتن خودت باید بنویسی ما امضا کنیم اما دوتا از اساتید کارشناسی برام نوشتن که همش تعریف و تمجیدای الکیه ! وقتی خوندم چشام از حدقه زد بیرون ! فک نکم بابت اینا نمره ای بدن !
ی سوال دیگه: اگه بخواهیم یه مدرک مبنی بر کار تو کلینیک ببریم، دقیقا چی باید ببریم؟
سلام.دوستان یه سوال: اگه تو مصاحبه در مورد دانشگاههای انتخابی ازمون بپرسند به نظرتون بهترین جواب چی میتونه باشه؟ من صرفا به خاطر شرایط زندگی شهرهای خاصی روانتخاب کردم
زنده باشی انجام وظیفه ست به قول یکی از دوستان ذکات علمم رو میدم البته اگه علمی داشته باشم و اگه مشکلی رو حل کرده باشم
جناب شفیع من از بچه های انجمن خیلی چیزا یاد گرفتم و همیشه تا آخر عمرم شاگردمداري اما نه به اندازه بعضيا.هههههه
نمیدونم ولی نمره کتبی رو دارن و میپرسن گاهی که اولویت بندیت رو بگو اما راستشو بگو و اینکه بگو به خاطر مسافت و اینا زدم حقیقت رو بگو
من که میخام اول شیرازو بزنم بعد تهران چی؟
یه وقت ناراحت نشن ؟
مگه انتخاب شهرهامون هم می بینن؟
سلام به همه ........... امروز جوابای مرحله اول اومد به بچه های دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گروه میکروب شناسی و ویروس شناسی هر کی شرکت کرده بود قبول شده تبریک میگم .... این موفقیت رو
جناب شفیع من از بچه های انجمن خیلی چیزا یاد گرفتم و همیشه تا آخر عمرم شاگردم
درضمن ممنون از شما
جناب شفیع من از بچه های انجمن خیلی چیزا یاد گرفتم و همیشه تا آخر عمرم شاگردم
درضمن ممنون از شما
سلام دکتر بهار ممنون که وقت میگذارید ی سئوال داشتم اینکه تو دکترا وزارت علوم خوب نمره ها و رتبه ها رو دارن ولی وزارت بهداشت ندارن آیا شما متعقد هستید که اعضا بورد وزارت بهداشت نمره های کتبی رو دارند؟
بچه ها پایان نامه رو هم میبرید؟ لازمه با خودمون ببریم؟
تو صفحه دوم رزومه ینی بعد از مشخصات موضوعتونو بنویسید و اسم استاد راهنما هم زیرش- اگر سابمیت مقاله از پایان نامه دارید حتما ببرید