همه چیز در مورد مصاحبه ی دکترا

rozeabi

New member
مرسی از راهنماییتون. دوستان نمونه ی توصیه نامه دارید؟ من اصلا نمی دونم چه طوری باید بنویسم.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: aaram

ع ل ی رضا

New member
اساتید ارشدم گفتن خودت باید بنویسی ما امضا کنیم اما دوتا از اساتید کارشناسی برام نوشتن که همش تعریف و تمجیدای الکیه ! وقتی خوندم چشام از حدقه زد بیرون ! فک نکم بابت اینا نمره ای بدن !

- - - Updated - - -

مرسی از راهنماییتون. دوستان نمونه ی توصیه نامه دارید؟ من اصلا نمی دونم چه طوری باید بنویسم.

اساتید ارشدم گفتن خودت باید بنویسی ما امضا کنیم اما دوتا از اساتید کارشناسی برام نوشتن که همش تعریف و تمجیدای الکیه ! وقتی خوندم چشام از حدقه زد بیرون ! فک نکم بابت اینا نمره ای بدن !

shino

New member

- - - Updated - - -

خیلی باحال بود :ahi5slcgm04mi8jqqkl

sh.abd6864

New member
سلام.دوستان یه سوال: اگه تو مصاحبه در مورد دانشگاههای انتخابی ازمون بپرسند به نظرتون بهترین جواب چی میتونه باشه؟ من صرفا به خاطر شرایط زندگی شهرهای خاصی روانتخاب کردم

sh.abd6864

New member
ی سوال دیگه: اگه بخواهیم یه مدرک مبنی بر کار تو کلینیک ببریم، دقیقا چی باید ببریم؟

sh.abd6864

New member
یعنی مهر کلینیک کافیه؟ نیازی به مجوز نیست؟ اگه کسی بدون مجوز کار کرده باشه همون مهر کلینیک کفایت میکنه؟

- - - Updated - - -

در مورد بیمارستان چی؟ مهر رئیس بیامرستان کافیه/یا حکم کارگزینی میخواد؟

dr.bahar1986

New member
اشکال نداره تایپ کن ببر اون امضا میکنه ایراد نداره همه اینکارو میکنن

dr.bahar1986

New member
سلام.دوستان یه سوال: اگه تو مصاحبه در مورد دانشگاههای انتخابی ازمون بپرسند به نظرتون بهترین جواب چی میتونه باشه؟ من صرفا به خاطر شرایط زندگی شهرهای خاصی روانتخاب کردم

اتفاقا از من پرسیدن گفتم از روی مسافت زدم ولی خوشحال میشم اینجا قبول شم

TUMS

Well-known member

من که میخام اول شیرازو بزنم بعد تهران چی؟
یه وقت ناراحت نشن ؟

مگه انتخاب شهرهامون هم می بینن؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: aaram

dr.bahar1986

New member

من که میخام اول شیرازو بزنم بعد تهران چی؟
یه وقت ناراحت نشن ؟

مگه انتخاب شهرهامون هم می بینن؟
نمیدونم ولی نمره کتبی رو دارن و میپرسن گاهی که اولویت بندیت رو بگو اما راستشو بگو و اینکه بگو به خاطر مسافت و اینا زدم حقیقت رو بگو

هیراد

New member
سلام دکتر بهار ممنون که وقت میگذارید ی سئوال داشتم اینکه تو دکترا وزارت علوم خوب نمره ها و رتبه ها رو دارن ولی وزارت بهداشت ندارن آیا شما متعقد هستید که اعضا بورد وزارت بهداشت نمره های کتبی رو دارند؟

sadra.s

New member
سلام به همه ........... امروز جوابای مرحله اول اومد به بچه های دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گروه میکروب شناسی و ویروس شناسی هر کی شرکت کرده بود قبول شده تبریک میگم .... این موفقیت رو

با عرض معذرت، دانشگاه شهید بهشتی از کی تا حالا ویروس آورده؟

شفيع

Well-known member
جناب شفیع من از بچه های انجمن خیلی چیزا یاد گرفتم و همیشه تا آخر عمرم شاگردم
درضمن ممنون از شما

منم همين طور سركار خانم مجرد دكتر بهار

- - - Updated - - -

جناب شفیع من از بچه های انجمن خیلی چیزا یاد گرفتم و همیشه تا آخر عمرم شاگردم
درضمن ممنون از شما

منم همين طور سركار خانم مجرد دكتر بهار

dr.bahar1986

New member
سلام دکتر بهار ممنون که وقت میگذارید ی سئوال داشتم اینکه تو دکترا وزارت علوم خوب نمره ها و رتبه ها رو دارن ولی وزارت بهداشت ندارن آیا شما متعقد هستید که اعضا بورد وزارت بهداشت نمره های کتبی رو دارند؟

نمیدونم ولی خب احتمالش هست شما اگه پرسیدن حقیقت رو بگید در هرموردی پرسیدن راستشو بگید

shino

New member
بچه ها پایان نامه رو هم میبرید؟ لازمه با خودمون ببریم؟

تو صفحه دوم رزومه ینی بعد از مشخصات موضوعتونو بنویسید و اسم استاد راهنما هم زیرش- اگر سابمیت مقاله از پایان نامه دارید حتما ببرید

mehsad

New member
تو صفحه دوم رزومه ینی بعد از مشخصات موضوعتونو بنویسید و اسم استاد راهنما هم زیرش- اگر سابمیت مقاله از پایان نامه دارید حتما ببرید

شینو عزیزممنون. من دفاع کردم و پایان نامه رو دارم. منظورم صحافی شده شه . اونم ببرم یا لازم نیست؟
والا یکی از دوستام که پارسال قبول شد میگفت نمیخواد ببری!
راستی وقتی میگن صبحه مصاحبه.. حتما همون 7/5 باید اونجا باشیم ... قبلش یا تا 8 اشکال نداره؟

بالا