من رفتم اصلا رزوممو نگاه نکردن فقط گفتن اگه مقاله داری بده. منم نداشتم. آخرشم بهم گفتن ایشالا سار بعد پربارتر بیا. خیلی حالم بده(
من رفتم اصلا رزوممو نگاه نکردن فقط گفتن اگه مقاله داری بده. منم نداشتم. آخرشم بهم گفتن ایشالا سار بعد پربارتر بیا. خیلی حالم بده(
امیدوارم که قبول بشی. اونها رتبهت رو نمی دونن برای همین جدی نگرفتنت وقتی سر کلاسشون نشستی سورپرایز میشنمن رتبه کتبیم خیلی خوب بود. خودمم به همین خیال رفتم که هرچقدم کم بدن بازم قبول میشم. ولی روند خیلی بد گذشت استرس گرفته بودم زبانی گه بهم دادن خیلی بد ترجمه کردم. مقاله نداشتم. بعدش گفتم من خیلی علاقه دارم به این رشته یکیشون گفت ایشالا سال بعد((
سابمیت نداشتی که لاقل اون رو نشون بدی؟ بعد هم اون فرم سه جدوله رو نگاه نکردن که خود سنجش داده تا پر کنیم؟
نمی خوام الکی امیدوارت کنم ولی این حرفها رو زیاد نباید جدی گرفت. پارسال به یه نفر گفته بودن پس می تونیم تو فلان زمینه کار کنیم و یه جوری اطمینان داده بودن که قبوله ولی آخر سر قبول نشد. اصلا رو این حرفشون خودت رو مردود ندون
امیدوارم که قبول بشی. اونها رتبهت رو نمی دونن برای همین جدی نگرفتنت وقتی سر کلاسشون نشستی سورپرایز میشن)
مرسی که از مصاحبه ت میگی. من تو این چند روزه متوجه شدم که خیلی از اونایی که دکترا دادن به این سایت سر می زنن. یعنی تنها منبع اطلاعات در مورد دکترا شده. متاسفانه ولی خودشون عضو نمیشن که اطلاعات خودشون رو در اختیار بقیه بذارن
تدریس رو که خیلیا ندارن. یعنی تو ژنتیک که بچه ها اکثرا ندارن. ولی یه مقاله داشتی کارت راه میفتاد. حالا توکل به خدا...دوتا clear book برده بودم یکی اصلی یکی کپی مدارکم. هیچکدومو نگاه نکردن. اون فرمه رو که پر کردیم هم نگاه نکردن. فقط مقاله میخاستن و سوابق تدریس که هیچکدوم رو نداشتم.سابمیتمم قبول نکردن. یه پوستر هم داشتم گفتن گواهی ارائه داری گفتم نرفتم ارائه بدم. اونم قبول نکردن.
من رتبه کتبیم خیلی خوب بود. خودمم به همین خیال رفتم که هرچقدم کم بدن بازم قبول میشم. ولی روند خیلی بد گذشت استرس گرفته بودم زبانی گه بهم دادن خیلی بد ترجمه کردم. مقاله نداشتم. بعدش گفتم من خیلی علاقه دارم به این رشته یکیشون گفت ایشالا سال بعد((
اینجا که انتظاری نیست. مستقیم از خودشون هم میپرسی باز جواب درست حسابی نمیدن. از چند نفر نمره کتبی پرسیدم گفتن حساب نکردیم.آخه چرا دروغ میگن؟ من نمیدونم این مدل آدما چجوری فکر میکنن.
)) دیگه ساده شون ماییم. از درصد و مقاله همش رو داد زدیم. از این سیاست پنهانکاری موذیانه بدم میاد. من مطمئنم که همه نمره ی کتبی یا درصدشون رو همون روزی که کلیدها رو می دن حساب می کنن. بگذریم
![]()
سلام. از بچه هایی کهرفتن مصاحبه کسی مقالهتو مجلات پولی داشته؟ چ جوری برخورد میکنن با این مقاله ها؟