dr.bahar1986
New member
توکل به خدا هر چی خیرهمن رفتم اصلا رزوممو نگاه نکردن فقط گفتن اگه مقاله داری بده. منم نداشتم. آخرشم بهم گفتن ایشالا سار بعد پربارتر بیا. خیلی حالم بده(
توکل به خدا هر چی خیرهمن رفتم اصلا رزوممو نگاه نکردن فقط گفتن اگه مقاله داری بده. منم نداشتم. آخرشم بهم گفتن ایشالا سار بعد پربارتر بیا. خیلی حالم بده(
قرار شد استرس نداشته باشی و به خودت مسلط باشیمن رتبه کتبیم خیلی خوب بود. خودمم به همین خیال رفتم که هرچقدم کم بدن بازم قبول میشم. ولی روند خیلی بد گذشت استرس گرفته بودم زبانی گه بهم دادن خیلی بد ترجمه کردم. مقاله نداشتم. بعدش گفتم من خیلی علاقه دارم به این رشته یکیشون گفت ایشالا سال بعد((
نمیدونم توی همه رشته ها اینطوری هستن یا ...؟! آخه من هیچ مقاله چاپ شده ای ندارم. فقط ایمیل سابمیتشون رو دارم. به نظرتون اوناروهم بیارم؟ تدریس هم دوتا کارگاه داشتم بعلاوه گواهی های شرکت توی چندتا کنگره و سمینار و کارگاه. بقیشم مهارتای آزمایشگاهیم هست. اخه از یه دانشجوی ترم پنج چه انتظاری دارن اینا؟!
خدا به هممون رحم کنه... خیلی ناراحت شدم کامنت ها رو خوندم... :sadsmiley:
با من یه جوری برخورد کردن انگار دانشجویی که تازه ارشدشو دفاع کرده و هیچ جا نه استخدامه نه سابقه کار داره باید کلی طرح و مقاله و سابقه تدریس داشته باشه... بابا من میگم چندین مقاله داشتم یعنی زرنگ بودم بعد هی میزد تو سر من پس چراسابقه تدریس نداری! :mad_majidonline:
من نمیدونم والا امسال یعنی اینجوری شده؟!!! به ما که رسید!
هرچی داری ببر ضرر که ندارهنمیدونم توی همه رشته ها اینطوری هستن یا ...؟! آخه من هیچ مقاله چاپ شده ای ندارم. فقط ایمیل سابمیتشون رو دارم. به نظرتون اوناروهم بیارم؟ تدریس هم دوتا کارگاه داشتم بعلاوه گواهی های شرکت توی چندتا کنگره و سمینار و کارگاه. بقیشم مهارتای آزمایشگاهیم هست. اخه از یه دانشجوی ترم پنج چه انتظاری دارن اینا؟!
خدا به هممون رحم کنه... خیلی ناراحت شدم کامنت ها رو خوندم... :sadsmiley:
ممنون دکتر بهار. آره استرس داشتم. من اونموقع که اینا رو خوندم میدونستم یادم میده. اصلا آدم استرسی نیستم. نمیدونم چم شده بود. به هر حال گذشته منم آدمی نیستم که کوتاه بیام میخونم واسه دکتری وزارت علوم.
1- ژنتیکو نمیدونم اما به نظرم کلا بیشتر دعوت شدن...واسه مام خیلی زیادن
2-اصلش !
3- خب هرچی دارید رو بزارید...ضرر که نداره... شاید دیدی بیشتر نمره دادن !
4- آره گواهیش بسیار ارزشمنده ...شک نکنید
5- اینم آره.... چه سوالیه این !
آها در مورد شماره ی 4 >>>>> ده صفحه ی آخر دفترچه ی ثبت نام مفصل در موردش توضیح داده
سلام بچه ها من بین الملل رو موقع ثبت نام نزدم
ولی الان میتونم تو فرم انتخاب رشته، انتخابش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
دکتر بهارجون و بقیه دوستان
به نظزتون من تو مصاحبه اعلام بکنم کارشناس آزمایشگاه هستم و استخدام وزارت علومم؟
این امتیاز محسوب میشه یا عیب؟( منظور اینکه بگن تو که استخدام شدی پس مانع درس خوندنت میشن)