negar91
New member
نوتر اما بیچاره ها اصول تنظیم رو ترم 4 پاس کردیم چه بدبختی کشیدیم که دونه دونه این فهرست جانشینی رو حفظ کردیم راستی چرا این مبحث اصول تنظیم توی هیچ کتاب رفرنسی نیست و هرسال حتما ازش یه سوال درست و حسابی میاد ؟سلام celine جان.دوست خوبم تبدیل واحدها به گرم و تبدیل گرم به مقدار واحد هاو این که هر لیوان از ماده غذایی چند گرمه و چقد کالری داره بحثی است که دانشجویان تغذیه ترم 5 و 6 و در درسهایی به نام تنظیم برنامه غذایی و رژیم درمانی 1 میگذرونن. کتاب خاصی که بخواد دقیق این موارد رو مطرح کنه هیچ گاه وجود نداشته و دانشجویان تغذیه هم این موارد رو در جریان 4 سال دوره کارشناسی بطور نامحسوس و سر بحثایی که تو کلاس داشتند یاد گرفتند. ولی کتاب تنظیم برنامه غذایی دکتر میرمیران میتونه یکم کمک کننده باشه در این زمینه براتون. ودر مورد سوالتون هم که باید بگم بله در قسمت بیس کراوس و مدرن جدول ها باید جفظ بشن. در قسمت های دیگه هم که تکرر سوالاشون زیاد بوده حتما باید جداول حفظ شوند.البته بیشتر بحث مقایسه ای مطرح هست تا حفظ کردن خود عدد. مثلا باید بدونید کدام روغن ویتامین مثلا ایکس بیشتری داره؟ از بین سیب زمینی ها کدام شاخص گلایسمی بالاتری داره . ماکسیمم و مینیمم جداول هم حتما باید حفظ بشن.