هدفت از زندگی کردن چیه ؟؟؟

مجید دیجی

مدیر بخش
url_53916.jpg

با سلام خدمت دوستای گلم یه سوال دارم خدمتتون ... هدف شما از زندگی کردن چیه ؟ مدرک ؟ ازدواج ؟ تقلید از دیگران ؟ تحصیل ؟ پول ؟ و...

N@RVIN

Well-known member
چه سوال جالبی

میگن سخترین سوالات سوال در مورد بدیهیاته همینه

منم نمیدونم واقعا ..هدف ندارم:13::rolleyessmileyanim::tsimuzpzwoap1t9y3o7:smilies-azardl (181

vahid28

New member
هدفم اینه که جوری باشم که اون دنیا انسان محشور بشم نه چیز دیگه:(

baran-

New member
:rolleyessmileyanim:هدف من همیشه این بوده که فرد مفید موثری برای بشریت خصوصا کشورم باشم
(شاید یکم شعاری باشه ولی هدفه دیگه

ROJO

New member
رسیدن ب روزی ک از خودم واقعا راضی باشم ( استعداد و توان جسمی و روحیم ب ثمر نشسته باشه) بقول خارجیا بتونم بگم
I have lived my life to the fullest
;)

hamoon

New member
هدف اصلیم حفظ تعادله
شرایط خارجی و حتی درونی دائمن این تعادل رو بهم میزنن و کار اصلی من حفظ اون هست.
ابزارش هم اراده و آگاهیه...

The Guy

Well-known member
به نظرم سوالی بر این سوال مقدم هست و اون "چیستی هدف این جهان" است.
هدف زندگی هر انسانی باید هم ارز هدف کل عالم باشه.
پاسخ این سوال هم نسبت مستقیمی با دیدگاه فرد به عالم داره.

The Guy

Well-known member
فارغ از این که چه دیدگاهی نسبت به جهانی ورای این زندگی داریم. به نظرم "این زندگی" هیچ هدفی رو دنبال نمیکنه

ساحل

New member
هدفم این بود یه زندگی خوب واسه خودم و اطرافیان بسازم که نشد، نمیشه، نذاشتن که بشه
حالا که هی نمیشه ...بی هدفی مطلق

مجید دیجی

مدیر بخش
بنظرم بجز قسمت های معنوی دنیای اطرافمون بقیه چیزها به پوچی ختم میشه ...

مثلا اگر هدف من خریدن ماشین باشه همیشه ماشین های بهتری از ماشین من هست که بخرمش پس تا آخر عمر به خواسته دلم ( بهترین ماشین ) نمیرسم و همیشه در حال دنبال کرد یک خط دایره هستم ...

آخرین ویرایش:

hamoon

New member
این نظر یکی از دوستانه:
برای زندگیت استراتژی تعیین کن. چیزی که مثل هیچ کس نباشه. تهش هم هدف نذار. فقط شیوه رو ملاک قرار بده.
جوری زندگی کن که در اون قیاس و رقابت و قضاوت وجود نداشته باشه و وجدانت هم ازت راضی باشه.
به هر تصميمي و هر پديده اي برخورد كردي اول ببين اين سه شرط همزمان درش وجود داره يا نه. آيا انجامش واقعا و صد در صد ضرورت داره؟ آيا صادقانه فكر ميكني نتيجه انجامش انبساط و آرامش درونيه و احساس شعف معنويه يا لذت كوتاه مدت بيروني كه مربوط به هوس و خواست انسانيه؟ آيا منشاء وقوع اون پديده يا سوال يا تصميم و يا هر فكر و انتخابي رو كه جلوت قرار گرفته ميدوني؟ شايد ظاهري زيبا ولي منشاء و خاستگاه پليدي داشته باشه كه بايد درمورد منشاء ش بيشتر تامل كني.
هر روز صبح به خودت يادآور شو كه هيچي نمي خواي. نه لذت نه موفقيت و نه هيچ آرزوي ديگه اي. كار ميكني كه به اندازه نيازهاي اوليه ت بتوني براي "آگاهي" حقيقي زنده بموني و ادامه بدي و اصراري به هيچ چيز نداري. اينطوري از يه جمعيت ميلياردي متمايز ميشي چون چيزي رو مي خواي كه اونها نمي خوان. جوري زندگي خواهي كرد كه اونها نمي كنند. و آگاهي جوري سر راهت قرار ميگيره كه هرگز سر راه اونها قرار نميگيره. يعني سر راهشون هست ولي چون دغدغه شون نيست كورند و نمي بينند

PSyChoO

New member
من اگه هدف داشتم الان اینجا نبودم. داشتم تو سواحل آمریکای جنوبی با اورانگوتان راه راه سرخابی اسپانیایی حرف میزدم :|

بالا