ممنون من این نکته رو نمیدونستمفسفولیپید های دارای زنجیره های اسید چرب کوتاه سیالیت غشا را بیشتر می کنند . همچنین میزان سیالیت غشا به وضعیت و ساختار دم های آبگریز فسفولیپیدی و دما بستگی دارد.
خمیدگی ها در زنجیره اسید چرب سیس اشباع نشده باعث می شود میانکنش هاس واندروالسی با دیگر لیپیدها استحکام کمتری داشته باشد و سیالیت دو لایه بیشتر شود..
ممنون کاکاعلی ولی تو ضیح بیشتر میخام درمورد مرحله تولیدfadhاکسیداسیون اسیدهای چرب با زنجیره ی کوتاه و بلند در میتوکندری صورت میگیرد در حالیکه اکسیداسیون اسیدهای چرب خیلی طویل در پراکسی زوم صورت میگیرد و atp تولید نمی شود بلکه انرژی آزاد شده به گرما تبدیل می شود
اوکی ممنوناین قسمتی که شما میگید خیلی زیاده و همه ی مباحثش به هم ربط دارند نمیشه بطور خلاصه اونو اینجا ذکر کرد یعنی باید فصل 12 لودیشو بخونی اگه هم وقت نداری جدول 12-1 رو از فصل 12 لودیش بخون امکان سوال از این قسمت هستش
اینا رو باید جواب بدیم