نفرات برتر آزمون سراسری 1392

eco.bio

New member
باهات موافقم دریا جون. کلا چیزی که تو مدرسه بما یاد دادن اصن هدف کنکور نبوده. برای موفقیت تو کنکور حتما باید ک.ل.ا.س خوبی بری. کسی هم که میگه بدون ک.ل.ا.س قبول شدم. صد درصد معلم مدرسه اش جزو بهترینا بوده که مطالب لازمه رو گفته.

darya63

New member
باهات موافقم دریا جون. کلا چیزی که تو مدرسه بما یاد دادن اصن هدف کنکور نبوده. برای موفقیت تو کنکور حتما باید ک.ل.ا.س خوبی بری. کسی هم که میگه بدون ک.ل.ا.س قبول شدم. صد درصد معلم مدرسه اش جزو بهترینا بوده که مطالب لازمه رو گفته.

دقیقا درست میگی
مثلا همین کنکور خودمون من خودم کتابامو حفظ حفظم
اما سر جلسه نمیدونم چرا اینقدر استرس داشتم که دراگ و داگ خوندم و کلی خطاهای دیگه
من اصلا سیستم ارزیابی کنکور ایرانو قبول ندارم
درسته خوندن خودمون و تلاشمون مهمه اما شانس هم توش تاثیر داره
پس این ارزیابی درستی از اطلاعات تو نیست

درهرصورت مبارک این رتبه های برتر باشه

eco.bio

New member
دقیقا درست میگی
مثلا همین کنکور خودمون من خودم کتابامو حفظ حفظم
اما سر جلسه نمیدونم چرا اینقدر استرس داشتم که دراگ و داگ خوندم و کلی خطاهای دیگه
من اصلا سیستم ارزیابی کنکور ایرانو قبول ندارم
درسته خوندن خودمون و تلاشمون مهمه اما شانس هم توش تاثیر داره
پس این ارزیابی درستی از اطلاعات تو نیست

درهرصورت مبارک این رتبه های برتر باشه

مزخرفترین سیستم ارزیابی رو داریم. کنکور خودمون رو نگو اصن معلوم نیس برچه اساسی سوال میدن. :65d6a5d6s:

majid45

New member
مزخرفترین سیستم ارزیابی رو داریم. کنکور خودمون رو نگو اصن معلوم نیس برچه اساسی سوال میدن. :65d6a5d6s:

سئوال دادنشون حالا بخوره به سرشون . هرچی میدن بدن ولی جریان این سهمیه برای خانواده های شهدا و جانباز واقعا دیگه شورشو دراوده بنظرم ارزش خانواده های شهدا و جانباز خیلی بیشتر از این ناعدلتی هاس . متاسفانه افرادی در برخی رشته های نامربوط قبول میشن که اصلا نه لیاقتشو دارن نه میتونن ادامه بدن و در نهایت هم یا از دانشگاه اخراج میشن که موجب هدر شدن اون سهمیه و موقعیت برای افراد لایق و علاقه مند میشه و یا در صورتی که ادامه تحصیل توسط فراگیر صورت بگیره در بیشتر مواقع با بصورت مفتی و بی علاقه به جاهیی میرسن که آخرش بی مسئولیتی و ناتوانیرا در پی دارد. البته این بحث در استخدامها و سایر کارها هم که این خانواده های عزیز فداکار در اولیت قرار میگرن به همین ترتیب هست. در یک برهه زمانی در مملت اسلامی ما جنگیی تحمیل شده و وظیفه هر مسلمانی بدون گرفتن امتیازی شرکت و دفاع از نوامیس خودشو همسایگانش بوده حالا عوض این وظیفه زمینو زمان را بدهکار خود بدانیم کار خوبی نیست. لابد الان این سئوال بنظرتان میاد که پس پدری که دوتا دستش معلول شده چگونه به خانوادش روزی بروسونه که در این موردو ودر موارد شبیه که نقص عضو باعث شده فردی از جریان عادی زندگیش جدا بیافته باید بهش کمک های بلا عوض وسیع صورت بگیره و بنظرم هر چقدرم کمک بلا عوض صورت بگیره باز به هیچ عنوان این پاداشهای مادی زره ای از آن فداکاری های را پر نخواهد کرد ولی این کمک به صورتی نباشه که حقی را نا حق کنه . من خودم خانواده ایثار گرو جانباز هستم پدرم سه سال همراه بردارش در مناطق جنگی بود که بعد از مجروح شدن خودش و اسیر شدن عموم در دست بعثی ها در عمیلات مرصاد ..
بنظرتو از عدالته که کسی که 35000رتبش شده با سهمیه شنوای سنجی تهران قبول بشه؟ باسهمیه رتبش میشه 700
یا کسی که 864002بهداشت حرفه ای قبول بشه؟2000.

آخرین ویرایش:

eco.bio

New member
سر این سهمیه ها تو تاپیکهای دیگه هم بحث کردیم. کسایی که بهشون منفعت میرسه زود جبهه گیری میکنن و مارو متهم میکنن درحالیکه خودشونم میدونن اصن کار درستی نیس.

majid45

New member
سر این سهمیه ها تو تاپیکهای دیگه هم بحث کردیم. کسایی که بهشون منفعت میرسه زود جبهه گیری میکنن و مارو متهم میکنن درحالیکه خودشونم میدونن اصن کار درستی نیس.

من دوستم چهار سال کنکور داده سال 82 83 84 85 میخاست بیچاره به پزشکی قبول شهبا رتبه های شبیه 700 یا حتی 400فوق العاده تلاش میکرد در اونموقع یکی از دوستاش که برادر شهید بود قوبل شده پزشکی بعد دو ترم هم از داشنگاه اخراجش کردن الان اومده جوشکاری میکنه بنظرتون حقی از کسی اینجا ضایع نشده؟ آیا هدف اون شهید بیچاره این بوده ؟ اون دوستم هم بیچاره با کلی مطالعه و مشاوره الان معلم هست آخه این کجاش عدالته؟

آخرین ویرایش:

eco.bio

New member
منم کسی رو میشناسم که برا همون سالها میشه که کنکور داده با رتبه 25 هزار اینا داروسازی دانشگاه مادر قبول شده. یعنی خودش اعتراف میکرد میگفت اصن خوابشو نمیدیدم که با این رتبه بیام سراسری قبول شم چه رسد دارو.

من عمو و پسر عموم شهید شدن هر دوشون مجرد بودن که شهید شدن، پس حق کسیو نخوردن :)

ولی وقتی مومنی شهید می شه خدا به خانواده اش می گه: انا خلیفه من اهله !!! یعنی فرزند شهید، پدر و مادر شهید، شما غصه نخورید من جانشین اش شدم !!!

رضایت خانواده شهید رضایت منه، خشم خانواده شهید ، خشم منه...

خیلی از خانواده های شهدا از این سهمیه ها استفاده نمی کنن اما به قول استادمون: شما راضی میشین فلان رشته درس بخونین ولی پدر نداشته باشین؟

نفر 1 علوم انسانی:خبر قبولی‌ام را به حرمت شب شهادت به کسی نگفتم

sieexe_535.jpg

جملات کلیدی گفتگو:

به بابا گفتم بابا دور دولتی را خط بکشیم و بابا گفت آزاد قبول می‌شوی انشاالله
(من :هعییییییییییی)

روزی که کنکور دادم روز تولدم بود،

متاسفانه در کشور ما دید بدی نسبت به علوم انسانی وجود دارد

تا کسی پا به علوم انسانی می‌گذارد می گویند بچه تنبل است(من :واقعا چراااااااااا؟؟؟)

رشته‌هایی چون فلسفه، حقوق، ارتباطات و علوم اجتماعی از نظرم رشته‌های قشنگی بودند

ساعت مطالعه‌ام در روزهایی که مدرسه می‌رفتم حداکثر تا پنج ساعت بود، اما باید بگویم نصف یادگیری‌ام سر صورت می‌گرفت

وقت‌هایی که واقعاً کم می‌آوردم، مادرم دستم را می‌گرفت و مرا به زیارتگاهی می‌برد تا دوباره تجدید نیرو کنم. از خدا خیلی کمک گرفتم. تا قبل از کنکور هیچ کسی فکر نمی کرد من رتبه یک بیاورم، فکر می‌کردند رتبه‌ام خوب شود، اما یک شدنم برای همه عجیب بود.

در اول سال و قبل از شروع هر خواندنی به 14 معصوم متوسل شدم و از آن‌ها کمک خواستم؛ در روز قبل از کنکور هم دعای توسل خواندم و گفتم من با کمک شما شروع کردم و با کمک شما به پایان می‌برم و واقعاً خودشان کمک کردند

علوم اجتماعی را واقعا خیلی دوست داشتم و در طول سال خیلی خواندم و با تغییرات این کتاب هر چند سخت‌تر شده بود آن را بیشتر دوست داشتم. قبلاً مباحث علوم اجتماعی جذاب نبود، ولی الان تازه شده جامعه شناسی.

دقیقاً بعدازظهر شب شهادت حضرت علی(ع)، با من تماس گرفتند و خبر دادند و ما به احترام و حرمت شب شهادت به کسی اعلام نکردیم.

setayesh71

New member
مشاهده فایل‌پیوست 2655
يادش بخير نه؟ما كه نديديم عشقم اين بود اسمم تو روزنامه باشه وقتي قبول ميشم

وای راست میگه ! منم دوست داشتم دم دکه روزنامه فروشی بپرم بالا جیغ بزنم بگم قبول شدم !!!
ولی نصف شب قبولیمو دیدم همه هم خواب بودن . مجبور شدیم به سکوت بگذرونیم !!!

eco.bio

New member
حالا پس فردا که رتبه 8 اومد تو این انجمن عضو شد میاد اعتراض می زنه برا این حرفت !!!!!!!!!!:25r30wi:
خب میگم عزیزم چیزی نگفتم که فقط خوش خنده هستی خخخخخخخخخخخخخخخخ
هرچند بعید میدونم رتبه 8 بمونه اینجا و بیاد اینجا عضو بشه!!!!ههههههه

economic

New member
یه چیزو اعتراف کنم: اگه من بجای اون رتبه 8 بودما تمام این مدت که ثبت نام کرده بودم همه اش نگران این میشدم که ایا عکسمو قبول میکنن!!! :1dco2x0p1lilzhfpg1tبعدش چون افکارم بهم میریخت هیچی دیگه از اخر رتبه 8 میشدم! :riz277:همچین ادم مزخرفی هستما بعدا نگین چرا رتبه 8 نشدی!:65d6a5d6s:

الاهِِِِِِـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی
فـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــدای این همه صداقت

بالا