باهات موافقم دریا جون. کلا چیزی که تو مدرسه بما یاد دادن اصن هدف کنکور نبوده. برای موفقیت تو کنکور حتما باید ک.ل.ا.س خوبی بری. کسی هم که میگه بدون ک.ل.ا.س قبول شدم. صد درصد معلم مدرسه اش جزو بهترینا بوده که مطالب لازمه رو گفته.
دقیقا درست میگی
مثلا همین کنکور خودمون من خودم کتابامو حفظ حفظم
اما سر جلسه نمیدونم چرا اینقدر استرس داشتم که دراگ و داگ خوندم و کلی خطاهای دیگه
من اصلا سیستم ارزیابی کنکور ایرانو قبول ندارم
درسته خوندن خودمون و تلاشمون مهمه اما شانس هم توش تاثیر داره
پس این ارزیابی درستی از اطلاعات تو نیست
درهرصورت مبارک این رتبه های برتر باشه
مزخرفترین سیستم ارزیابی رو داریم. کنکور خودمون رو نگو اصن معلوم نیس برچه اساسی سوال میدن. :65d6a5d6s:
سر این سهمیه ها تو تاپیکهای دیگه هم بحث کردیم. کسایی که بهشون منفعت میرسه زود جبهه گیری میکنن و مارو متهم میکنن درحالیکه خودشونم میدونن اصن کار درستی نیس.
این عکسهارو موقع ثبت نامی فرستادن دیگه! خداییش رتبه 8 خیلی جالبه خنده اش:black_eyed:
مشاهده فایلپیوست 2655
يادش بخير نه؟ما كه نديديم عشقم اين بود اسمم تو روزنامه باشه وقتي قبول ميشم
خب میگم عزیزم چیزی نگفتم که فقط خوش خنده هستی خخخخخخخخخخخخخخخخحالا پس فردا که رتبه 8 اومد تو این انجمن عضو شد میاد اعتراض می زنه برا این حرفت !!!!!!!!!!:25r30wi:
یه چیزو اعتراف کنم: اگه من بجای اون رتبه 8 بودما تمام این مدت که ثبت نام کرده بودم همه اش نگران این میشدم که ایا عکسمو قبول میکنن!!! :1dco2x0p1lilzhfpg1tبعدش چون افکارم بهم میریخت هیچی دیگه از اخر رتبه 8 میشدم! :riz277:همچین ادم مزخرفی هستما بعدا نگین چرا رتبه 8 نشدی!:65d6a5d6s: