نظر ایرانی برای فرهنگ ایرانی

Martian

New member

خلاصه بگم که غالب ایرانی ها حرف و عملشون یکی نیست و این نه تنها شامل اکثر ایرانیها میشه بلکه متاسفانه شامل اکثر مسلمونا هم میشه.

Taraa

Well-known member
شما چجوری آمار همه ایرانیا رو گرفتید؟
بعد اکثر مسلمونا منظورتون اینه که این اکثر مسلمونا رو میشناسید همه رو از نزدیک؟
بعد خودتون ایرانی نیستید؟
مسلمون چطور ؟ نیستید؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mahsa.

Martian

New member
شما چجوری آمار همه ایرانیا رو گرفتید؟
بعد اکثر مسلمونا منظورتون اینه که این اکثر مسلمونا رو میشناسید همه رو از نزدیک؟
بعد خودتون ایرانی نیستید؟
مسلمون چطور ؟ نیستید؟

لازم نیست که آمار بگیری همین که تو ایران زندگی میکنی و هر روز با ایرانی ها و مسلمونا برخورد داری همه چی میاد دستت.
من خودم هم ایرانی هستم ولی نباید چون ایرانی هستم از واقعیت ایرانی ها بگم؟
دین و اعتقاد هر کسی به خودش ربط داره........

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mahsa.

Taraa

Well-known member
لازم نیست که آمار بگیری همین که تو ایران زندگی میکنی و هر روز با ایرانی ها و مسلمونا برخورد داری همه چی میاد دستت.
من خودم هم ایرانی هستم ولی نباید چون ایرانی هستم از واقعیت ایرانی ها بگم؟
دین و اعتقاد هر کسی به خودش ربط داره........

توضیحتون مورد قبول نیست
نگفتم نگو .... منظور این بود که از خودت شروع کن

آخرین ویرایش:

Infinity

New member
همین افراط و تفریط شماهاست که ما رو بیچاره کرده.واقعا مملکته داریم:65d6a5d6s:

Artmis.a

New member
روز سیزدهم فروردین را گذاشتن روز طبیعت(روز آشتی با طبیعت) ولی همون روز ایرانی های نه چندان محترم چنان دماری از روزگار طبیعت درمیارن که تا 10 سال طبیعت بیچاره نمیتونه به روز اولش برگرده بعد اسم خودمونم میذاریم متمدن بافرهنگ.:mad_majidonline:

n00462888-b.jpg

resized_163231_858.jpg

images

آخرین ویرایش:

Artmis.a

New member
دیگه اینکه کلی برای آبرومند برگزار شدن مراسم عزای کسی هزینه میکنن: شام یا نهار 10 میلیون اجاره ی فلان مکان 7 میلیون قبر 40 میلیون تاج گل 3میلیون ولی وقتی اون فرد زنده بود هیچکدوم از اینا 250000 تومن پول داروهاشو نداشت بده.:65d6a5d6s:

Artmis.a

New member
دیروز توی همسایگیمون خانمی فوت شد که هر دوتا دستش از انگشت تا شانه طلا و جواهر بود و مشکل قلبی داشت و پزشکش بهش گفته بود هرچه سریعتر باید عمل بشه ولی خانمه میگفت هزینه ی عمل سنگینه باشه واسه سال بعد و حاضر نمیشد دل از طلاهاش بکنه خدا بیامرزتش امسال همون سال بعد رسید براش ولی دیگه دیر شده بود.
150519_297.gif

آخرین ویرایش:

nanooo

Member
جمله ي امضاي يكي از بچه ها جمله اي با اين مضمون بود كه در ميان جماعتي كه در قضاوتشان ميانه روي نيست بايد حقيقت خودمون رو با افتخار زندگي كنيم.
من با اين جمله خيلي موافقم!!
چرا بايد جوري رفتار كينم كه براي دييگران قابل پسند باشه و مورد تاييد اونا قرار بگيره؟
هر ادمي كاملا يونيك و بي نظيره: از نظر اخلاق، تفكر، فرهنگ،اجتماعي كه در اون بزرگ شده، عواملي كه توي شكل گيري شخصيتش موثر بودن و.....
پس نبايد از همه انتظار داشت يه جور و يه مدل باشن. فقط بايد سعي كينم رفتارهاي خودمونو طوري تنظيم كنيم كه باعث رنجش بقيه نشيم و در كنارش خودمون هر چيزي كه هسيم سعي كنيم بهترين باشيم
اگه ادم خود واقعي شو زندگي كنه،بعد از يه مدت برا همه جا ميفته و پذيرفته ميشه و ديگه مدام نگران قضاوت بقيه نيس.
من هميشه تا اخرين لقمه و تكه غذامو ميخورم(يعني اگه نخورم مث اينه كه هچي نخوردم) هيچ وقت عروسي نميرم ولي روز بعد از عروسي حتما با كادو برا تبريك ميرم،
هميشه وقتي كوه ميريم يه كيسه توي كوله پشتيم ميذارم و پلاستيكا رو جمع ميكنم و پايين كه اومديم ميندازم توي سطل اشغال... و .......

هميشه هم همه توي مهموني مسخره ام ميكردن كه از كجا اومدي انقد گرسنه اي منم ميخنديدم و ميگفتم دوس ندارم اسراف بشه
بهم ميگفتمن خيلي متحجري كه عروسي نمياي و من ميگفتم شلوغي عروسي و بي نظم بودنش رو دوس ندارم در عين حال كه برا ميزبانا احترام قايلم
بهم ميگفتن با جثه ريزه ميزه خودتم نميتوني از كوه بالا بري به خودت جارو هم ميبندي ولي حالا همه دوستا وقتي ميريم كوه يه كيسه توي كيفشون دارن و....
بايد از يه چيزايي گذشت .و اسير رسوم غلط نشد
ما همه جوووناي اين مملكتيم و بايد از خودمون شروع كنيم شايد بتونيم نسل بعدمون رو......
و عاجزانه خواهش ميكنم وقتي انتقاد ميكنيم لطفا نگيم همه ايرانيا، همه مسلمونا،همه شيعه ها، همه تركا، هم لرا، همه..... خودمون هم خوب ميدونيم كه استثناها وجود دارن، كم هم نيستن
پيشنهاد ميكنم حالا كه دور هم جمع شديم و راجب اين قضيه صحبت ميكنيم ، دست پر از اين بحث بيرون بريم
هفته اي يه اخلاق يا عادت بد رو پيشنهاد بديم و توي اون هفته سعي كنيم كم كم بذاريمش كنار...قطعا بعد از يه ماه بعد از يه سال با مداومت ميشه خيلي از رفتاراي بد رو ترك كرد

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: biosta

behnaz.h

New member
امروز از تفريح 13 بدر برگشتني ديدم چند نفر آقاي بالاي 30 سال يك درخت وسط خيابونو آتيش زدن چه هرهر ميخندن وشادي ميكنن حسابي 13 شونو بدر كردن يعني تا همچين آدمايي تو اين مملكت هست واسه ماها فقط حرص خوردن ميمونه يك بشر هرچقدرم بيسواد باشه حداقل ميدونه كه يكي از فوايد درخت سايش هست پس چرا بسوزونيم؟ واقعا متاسفم براي مردمي كه تفريحشون مساويه آزاره !

tata300i

New member
امروز از تفريح 13 بدر برگشتني ديدم چند نفر آقاي بالاي 30 سال يك درخت وسط خيابونو آتيش زدن چه هرهر ميخندن وشادي ميكنن حسابي 13 شونو بدر كردن يعني تا همچين آدمايي تو اين مملكت هست واسه ماها فقط حرص خوردن ميمونه يك بشر هرچقدرم بيسواد باشه حداقل ميدونه كه يكي از فوايد درخت سايش هست پس چرا بسوزونيم؟ واقعا متاسفم براي مردمي كه تفريحشون مساويه آزاره !

بعضی از آدما دیگه بی فرهنگیو به نهایت رسوندن:sadsmiley::dadad4::mad_majidonline:

بالا