نظر ایرانی برای فرهنگ ایرانی

biosta

Well-known member
در این تاپیک می توانید نظر خود را در مورد آداب و رسوم ,فرهنگ ,سنت ها و رفتار ها و آنچه که می تواند مختص یک ایرانی باشد بیان کنید
با چه رفتار و گفتار در فرهنگ ایرانی راحت نیستید و نمی توانید وقف پیدا کنید

mj1919

New member
در این تاپیک می توانید نظر خود را در مورد آداب و رسوم ,فرهنگ ,سنت ها و رفتار ها و آنچه که می تواند مختص یک ایرانی باشد بیان کنید
با چه رفتار و گفتار در فرهنگ ایرانی راحت نیستید و نمی توانید وقف پیدا کنید

یعنی رفتارهای بد رو بگیم؟
مث پیجهای مملکته داریم و... توی فیس بوک؟

sara77

New member
بعضی از فرهنگ ما ایرانیا واقعا درست نیست واقعا بعضی رفتارا ادمو اذیت میکنههههههه

biosta

Well-known member
پاره ای رفتار ها در غالب درست غلط خوب و بد نمی گنجد وبه تفاوت در انسان ها و فرهنگ آن جامعه مرتبط هست .
علتی که باعث شد این تاپیک را باز کنم چنین بود که آیا تعارفی که موارد مختلف بین مردم مرسوم هست را قبول دارید یانه ؟
یا این که با رفتار هایی و صحبت هایی که مراسم دید و بازدید را به میدان بازپرسی و جستجو در کار یکدیگر تبدیل می کنه شما دوستان مشکلی ندارید؟ چه کار میکنی؟ درس را به کجا رساندی ؟

goo

New member
کاشکی به جای اینکه بگیم ماها این رفتار بد و اون رفتار بد رو داریم ، با هم تصمیم بگیریم که یک به یک این رفتار ها رو اصلاح کنیم .
مگه ایرانی ها رو غیر از ما و شما و خانواده هامون و دوستامون و آشناهامون می سازند ؟
ماها هزارتا رفتار و فرهنگ خوب داریم ، حالا این دو سه تا بدشم خوب کنیم دیگه.:sad:

biosta

Well-known member
صدایی که از وسایل نقلیه به صورت بوق و یا صدای موتور وسیله نقلیه وجود دارد به طور معنا داری بیشتر از اغلب اغلب کشور هاست
به کشور های دیگه کار ندارم خدایش داریم از بوق اتومبیل در جای مناسبش استفاده می کنیم .

arshade90

New member
اره واقعا موافقم.

تو سفری که به خارج داشتم..تو اون مدتی که موندم اونجا واقعا دلم برای صدای بوق تو شهرای ایران تنگ شده بود.

دروووووغ.... اصلا دروغ برای بعضی از اونا تعریف نشده...حالا من طیف تحصیل کردشو میگم

و خیلی چیزای دیگه....

varia

Well-known member
بنده با نحوه شادی کردن ایرانی ها مشکل دارم چون هیچ رسم و فرهنگ متناسبی برای این کار ندارند و آن رسومی هم که هست مشکل دارند!!

mohana

Well-known member
از چشم و هم چشمی و تعارف های زیادی خوشم نمیاد
پ ن:بقیه رو یادم اومد میگم

mohana

Well-known member
از تجملات
واااا مگه میشه آجیل نباشه؟!آبرومون میره!!!:65d6a5d6s:

mj1919

New member
از تجملات
واااا مگه میشه آجیل نباشه؟!آبرومون میره!!!:65d6a5d6s:

ریا نشه،
ولی من طبق قولی که دادم،
هرجا رفتم ، گفتم که آجیل رو تحریم کردم، و بر نداشتم،

باید تمام این مواردی که توی این تاپیک مطرح میشه رو اول از همه، از خودمون شروع کنیم به اصلاح کردن،

mohana

Well-known member
ریا نشه،
ولی من طبق قولی که دادم،
هرجا رفتم ، گفتم که آجیل رو تحریم کردم، و بر نداشتم،

باید تمام این مواردی که توی این تاپیک مطرح میشه رو اول از همه، از خودمون شروع کنیم به اصلاح کردن،

آفرین آقاmj
منم تو تحریم بودم هااااا...دخترخاله م بهم بادوم هندی داد خو منم خیییلی دوس دارم خو...نشد بگم نه:dadad4:
از این به بعد:a2d3:

Artmis.a

New member
سلام

از اینکه دروغ و کلاهبرداری و رندی و ضایع کردن حق دیگران را زرنگی حساب میکنند.

از اینکه چاپلوسی و تظاهر و خودشیرینی را میگذارند پای اجتماعی بودن.

از اینکه تا جمع می شوند دور هم شروع میکنند به غیبت کردن و صفحه گذاشتن پشت سر فرد غایب در جمع.

از اینکه مدام در زندگی دیگران دخالت می کنند.

از اینکه تا پشت کنکوری می پرسند کی قبول میشی تا قبول میشی می گن کی تموم می کنی تا تموم میکنی میپرسن کی میری سرکار تا میری سرکار میگن کی ازدواج میکنی تا ازداوج میکنی میپرسن کی خونه دار میشی کی بچه دار میشی کی عروس دار یا داماددار میشی کی نوه دار میشی و .... تا کی میمری.:smilies-azardl (12)

از اینکه تا چشمشون به یه دختر مجرد میخوره همه میخوان به زور هم که شده طرفو بفرستن خونه ی بخت.:sdasdasd:

از اینکه مدام توی کار و زندگی اون دختری که به بچه یا قوم و خویششون جواب رد داده سنگ میندازن و نمیخوان پیشرفتشو ببینن که نکنه روزی از بچه ی اونا سر بشه.:sad:

از اینکه کار کردن و تحصیل کردن توی کشور ما مختص عده ای خاص شده (پارتی دارها یا سهمیه دارها).

از اینکه جلوی روت قربون صدقه ات میرن و از پشت سر بهت خنجر میزنن.

از اینکه اسلام فقط توی شناسنامه های ایرانیهاست نه توی اعمال و رفتار و کردارشون.

از اینکه تا نمیری یا ترکشون نکنی برات اشک نمیریزن و ازت یادی نمیکنن.

از اینکه همه حتی درس نخونده دکتر و مهندسن و طبابت میکنن و مهندسی.

از اینکه وقتی میبینن کمرت زیربار مشکلات کم شده به جای گرفتن دستت تا کمرتو نشکنن رهات نمیکنن.

از اینکه خودشونو میکشن که لااقل سالی یکبار برن سفر حج ولی توی همسایگیشون کسی هست که به نون شب محتاجه.

از اینکه وقتی میرن مهمونی میگن ما به خاطر گل روی خودتون اومدیم زحمت نکشید ولی وقتی رفتن به عالم و آدم میگن فلانی روغن غذاش کم بود فلانی خونه اش ال بود فلانی توی پذیراییش کم گذاشت و... .

از اینکه از خدا دم میزنن ولی توی اعمالشون معتقد نیستن که همین خدا داره میبینتشون.
هنوزم هست ها حالا بعداً باز میام میگم.:sad:

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: biosta

Infinity

New member
کلا ملت بیخودی هستیم.ادعای زیاد،حرف های قشنگ و در عمل هیچ نیستیم.همه چیمون به همه چیمون میاد.فکرشو نکنین.:65d6a5d6s:

mahsa.

New member
چه گویم که ناگفتنم بهتر است.

شادی ما خلاصه میشه تو خوردن:
شب یلدا
عید
چهارشنبه سوری (استثنائا 2تا ترقه و یه اتیش)
مجبوریم فقط یا با لباس خودمون و مطرح کنیم یا خوراکیهای هفت قلم

نه حافظ خوانی
نه کوه دسته جمعی
نه هیچی

Artmis.a

New member
چه گویم که ناگفتنم بهتر است.

شادی ما خلاصه میشه تو خوردن:
شب یلدا
عید
چهارشنبه سوری (استثنائا 2تا ترقه و یه اتیش)
مجبوریم فقط یا با لباس خودمون و مطرح کنیم یا خوراکیهای هفت قلم

نه حافظ خوانی
نه کوه دسته جمعی
نه هیچی

عروسی هم فقط واسه شام و نهارش میرن وگرنه اصلاً قصدشون شرکت در شادی زوج نیست.

mahsa.

New member
عروسی هم فقط واسه شام و نهارش میرن وگرنه اصلاً قصدشون شرکت در شادی زوج نیست.

شادی زوج چیه ؟
بد بخت زوج میمیره از استرس اینکه چیزی کم و کسر نباشه تا پشت سرشون حرف نباشه

یه لباسو دو جا نمیشه پوشید
ته بشقابت باید غذابمونه نگن از قحطی اومده
تو میوه ها تا جای ممکن گرون ترینو برندارین
اجیل نمیخورم وزنم میره بالا
بستنی باهام ناسازگاره
من دوغ میخورم نوشابه تو رزیمم

هههههههههههه
صرفا جهت اطلاع :
سیستم غذاخوی عزا و عروسی یکیه.

Taraa