جمله ي امضاي يكي از بچه ها جمله اي با اين مضمون بود كه در ميان جماعتي كه در قضاوتشان ميانه روي نيست بايد حقيقت خودمون رو با افتخار زندگي كنيم.
من با اين جمله خيلي موافقم!!
چرا بايد جوري رفتار كينم كه براي دييگران قابل پسند باشه و مورد تاييد اونا قرار بگيره؟
هر ادمي كاملا يونيك و بي نظيره: از نظر اخلاق، تفكر، فرهنگ،اجتماعي كه در اون بزرگ شده، عواملي كه توي شكل گيري شخصيتش موثر بودن و.....
پس نبايد از همه انتظار داشت يه جور و يه مدل باشن. فقط بايد سعي كينم رفتارهاي خودمونو طوري تنظيم كنيم كه باعث رنجش بقيه نشيم و در كنارش خودمون هر چيزي كه هسيم سعي كنيم بهترين باشيم
اگه ادم خود واقعي شو زندگي كنه،بعد از يه مدت برا همه جا ميفته و پذيرفته ميشه و ديگه مدام نگران قضاوت بقيه نيس.
من هميشه تا اخرين لقمه و تكه غذامو ميخورم(يعني اگه نخورم مث اينه كه هچي نخوردم) هيچ وقت عروسي نميرم ولي روز بعد از عروسي حتما با كادو برا تبريك ميرم،
هميشه وقتي كوه ميريم يه كيسه توي كوله پشتيم ميذارم و پلاستيكا رو جمع ميكنم و پايين كه اومديم ميندازم توي سطل اشغال... و .......
هميشه هم همه توي مهموني مسخره ام ميكردن كه از كجا اومدي انقد گرسنه اي منم ميخنديدم و ميگفتم دوس ندارم اسراف بشه
بهم ميگفتمن خيلي متحجري كه عروسي نمياي و من ميگفتم شلوغي عروسي و بي نظم بودنش رو دوس ندارم در عين حال كه برا ميزبانا احترام قايلم
بهم ميگفتن با جثه ريزه ميزه خودتم نميتوني از كوه بالا بري به خودت جارو هم ميبندي ولي حالا همه دوستا وقتي ميريم كوه يه كيسه توي كيفشون دارن و....
بايد از يه چيزايي گذشت .و اسير رسوم غلط نشد
ما همه جوووناي اين مملكتيم و بايد از خودمون شروع كنيم شايد بتونيم نسل بعدمون رو......
و عاجزانه خواهش ميكنم وقتي انتقاد ميكنيم لطفا نگيم همه ايرانيا، همه مسلمونا،همه شيعه ها، همه تركا، هم لرا، همه..... خودمون هم خوب ميدونيم كه استثناها وجود دارن، كم هم نيستن
پيشنهاد ميكنم حالا كه دور هم جمع شديم و راجب اين قضيه صحبت ميكنيم ، دست پر از اين بحث بيرون بريم
هفته اي يه اخلاق يا عادت بد رو پيشنهاد بديم و توي اون هفته سعي كنيم كم كم بذاريمش كنار...قطعا بعد از يه ماه بعد از يه سال با مداومت ميشه خيلي از رفتاراي بد رو ترك كرد