نظرت در مورد امضای نفر قبلیت چیه!!!!!!!!!!

mikhak s

New member
نه میخک...نبخش ...اشتباه نکن...باعقده هات بزرگ شوووو....!!بذار عقده هات بهت قدرت بدن!:p(اینو تو یه فیلم انیمیشن شنیدم)

واييييييييي نگو اين حرف عقده اي ميشم كه:sad: يه وقتايي خودمم تعجب ميكنم ولي آدم كينه اي نيستم با رفتارم ناراحتيمو نشون ميدم ولي تو دلم ميبخشم(هر چند اعتقاد دارم منم ببخشم يه جايي همين بلا سرش مياد):)))

parnian24

New member
واييييييييي نگو اين حرف عقده اي ميشم كه:sad: يه وقتايي خودمم تعجب ميكنم ولي آدم كينه اي نيستم با رفتارم ناراحتيمو نشون ميدم ولي تو دلم ميبخشم(هر چند اعتقاد دارم منم ببخشم يه جايي همين بلا سرش مياد):)))
پس در واقع نمی بخشی...:smiliess (3):اگه ببخشی که نباید انتظار داشته باشی همین بلا سرش بیاد...:smiliess (4):

mikhak s

New member
پس در واقع نمی بخشی...:smiliess (3):اگه ببخشی که نباید انتظار داشته باشی همین بلا سرش بیاد...:smiliess (4):

انتظار ندارم ديدم كه ميگم ولي خوشبختانه آدم كينه اي نيستم.ميبخشم حتي اگه خيلي برام سنگين تموم شده باشه بعد از يكسال بخشيدم به طور كامل:wacsmiley:

parnian24

New member
جمله یه قشنگیه قبولش دارم.ولی باز هم خانواده یه چیز دیگست...هم خون بودن یه چیز دیگست...:riz277:

antenyus

Active member
:riz303: :riz303: :riz303::riz303:

ما ک روز مبادا رو بی خیال شدیم فک نکنم حالا حالا ها پیداش بشه.....

ariyana

New member
دقیقا.....والا احتمالا روز مبادا نمیاد تا ما بشه 60 سالمون!!!!:sad:

antenyus

Active member
آفرین آفرین امضات خیلی قشنگه خیلی قبولش دارم چه قدر باسلیقه ای!!!!!........ ( امضای جدید پادشاه برگرفته از کارتون لباس جدید پادشاه )

ariyana

New member
آفرین آفرین امضات خیلی قشنگه خیلی قبولش دارم چه قدر باسلیقه ای!!!!!........ ( امضای جدید پادشاه برگرفته از کارتون لباس جدید پادشاه )

خوشم میاد آدمای باهوش سایت در حال افزایشششششششش هستند و چشمهای بصیرت در حال باز شدنه!!!! متشکرم!:motat:

antenyus

Active member
اگر هدفی را دوست داشته باشد به آن هدف تبدیل میشود!!!!!!!!!.........

ینی من ک دوس دارم تو مراکز پزشکی قانونی کار کنم الآن شدم یه جنازه ای ک دلیل مرگش معلوم نیست :5::5::5:

واااااااییی خدای من چه سرنوشت خفقان آوری!!!!!!!!؟؟؟............:smiliess (15):

s861276

New member
اگر هدفی را دوست داشته باشد به آن هدف تبدیل میشود!!!!!!!!!.........

ینی من ک دوس دارم تو مراکز پزشکی قانونی کار کنم الآن شدم یه جنازه ای ک دلیل مرگش معلوم نیست :5::5::5:

واااااااییی خدای من چه سرنوشت خفقان آوری!!!!!!!!؟؟؟............:smiliess (15):

تو دقیقا از کار تو پزشکی قانونی خوشت میاد یا یه جنازه که دلیل مرگش معلوم نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه جوابت دومیه که ....................

sokot

New member
من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد
معنی معجزه شو زود به قلبم برگرد
زیبا بود ....روز مبادا نزدیکه

آخرین ویرایش:

antenyus

Active member
تو دقیقا از کار تو پزشکی قانونی خوشت میاد یا یه جنازه که دلیل مرگش معلوم نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه جوابت دومیه که ....................

آره خب چیه بده مگه :dadad4: دنبال کار جنازه های مردم باشی بفهمن قاتلش کیه برن انتقام بگیرن :j58r36j3gcr4suxymup
میدونی یه جور هیجان توش هست اگه بعدش بتونم یه بند پ جور کنم خودمو جا کنم تو نیروی انتظامی بشم پلیس بخش جنایی که بیشتر حال میده وااااای خدا اگه بشه چی میشه.........:4d564ad6::4d564ad6:

بالا