نظرت در مورد امضای نفر قبلیت چیه!!!!!!!!!!

ariyana

New member
آفرین آفرین فروزان جان:rose:
به امید روزی که همه اینو باور داشته باشن.......

DNA.2013

New member
راس میگی امضای من برای جاییکه آزادی بیان نیس خیلی خطرناکه :دی

parnian24

New member
با امضای میخک خیلی موافق نیستم.گذشتن که الکی نیست.اصلا با گذشتن مخالفم.:New (6):

ariyana

New member
با امضای میخک خیلی موافق نیستم.گذشتن که الکی نیست.اصلا با گذشتن مخالفم.:New (6):

از گذشت متنفر نباش عزیز دلم ولی از کسی بگذر که فک میکنی لیاقتش رو داشته باشه......:sad:

"دیگران ببخش نه بخاطر اینکه آنها سزاوار بخشش تو هستند، بلکه فقط به خاطر اینکه تو سزاوار آرامشی"

ariyana

New member
امضای خودتم که پرنیان جون پررررررررررررررر از مفهومه... واقعا قشنگه:smilies-azardl (113

parnian24

New member
از گذشت متنفر نباش عزیز دلم ولی از کسی بگذر که فک میکنی لیاقتش رو داشته باشه......:sad:"
موافقم...کسی که لیاقتشو داشته باشه.

"دیگران ببخش نه بخاطر اینکه آنها سزاوار بخشش تو هستند، بلکه فقط به خاطر اینکه تو سزاوار آرامشی"[/quote]من با بخشیدن آروم نمیشم.در صورتی که طرف لیاقت بخشش رو نداشته باشه...پس ترجیح میدم نبخشم.

mikhak s

New member
واريا جان امضاتو دوست دارم مخصوصا دومي رو ، واقعا قبولش دارم

mikhak s

New member
موافقم...کسی که لیاقتشو داشته باشه.

"من با بخشیدن آروم نمیشم.در صورتی که طرف لیاقت بخشش رو نداشته باشه...پس ترجیح میدم نبخشم.

پرنيان جان به نظرمن كسي كه باعث ناراحتي بشه به هر طريقي فرقي نميكنه. لياقت بخشش نداره.(البته اگه از نوع غير عمد باشه كه نه) من هر وقتي كسيو بخشيدم ديدم لياقتشو نداره واقعا هم همينطوره ولي بخشيدم فقط به خاطر خودم كه يكمي آرامش پيدا ميكنم.كينه اي نميشم .:28:

parnian24

New member
پرنيان جان به نظرمن كسي كه باعث ناراحتي بشه به هر طريقي فرقي نميكنه. لياقت بخشش نداره.(البته اگه از نوع غير عمد باشه كه نه) من هر وقتي كسيو بخشيدم ديدم لياقتشو نداره واقعا هم همينطوره ولي بخشيدم فقط به خاطر خودم كه يكمي آرامش پيدا ميكنم.كينه اي نميشم .:28:
نه میخک...نبخش ...اشتباه نکن...باعقده هات بزرگ شوووو....!!بذار عقده هات بهت قدرت بدن!:p(اینو تو یه فیلم انیمیشن شنیدم)

بالا