sanazmohandes
New member
پزشکی قانونی - ازمایشگاه های بیمارستان ها - مراکز ترک اعتیاد. بیمارستان ها تو بخش مسمومیتها - و غیره ...سم شناسی؟کجا کارش هست؟
پزشکی قانونی - ازمایشگاه های بیمارستان ها - مراکز ترک اعتیاد. بیمارستان ها تو بخش مسمومیتها - و غیره ...سم شناسی؟کجا کارش هست؟
دمت گرم سارا خوشم اومد فقط زیستچرا اینقد مادی فکر میکنی دنیای زیستو با هیچی عوض نمیکنم هماتو که کارش هست از یه پزشک عمومیم بالاتری پس اگه کاری فکر کنی هم به نتیجه میرسی هم علاقه که اگه زیست کارشم نباشه ولی بازم یه دنیا ارزش داره
پس چرا اول انتخابش کردی/؟/بنظرم پرستاری واسه اقایون کار خیلی مناسبی نیست
من اول فکر میکردم تهران از شهید بهشتی خیلی بهتره ولی بعد رفتم دانشکده پزشکی و نحوه ثبت نام کردن شونو فضای اونجا رو دیدم گفتم شهید بهشتی کجا و تهران کجا . شما اگه کارشناسیتونو از بهشتی گرفتین که میدونین اونجا چه طوریه درسته یه نواقصیم داره جلوی خودم دختره با رتبه 42 دندون قبول شده بود با گریه بهش خوابگاه دادن ولی ممکنه دانشگاهایی مثل شیرازو اصفهان از بهشتی بهتر باشن ولی کلن بهشتی از تهران بهتره فقط بوجه میگیرن و میخورن و به دانشجوام رسیدگی نمیکنن
عزیزم معلومه هر کی دانشگاهی که درس میخونه رو بهترین میدونه ولی یه نگاهی به لیست دانشگاههای برتر جهان کنی میبینی که تهران 600 و خورده ای و بهشتی 2500 هست
تهران دومین دانشگاه خاورمیانه است گلی [/QUOTE]
رشته مامایی عشقه:heart:
پر از زندگی و شادی....:rose:
البته اگه کارشونو درست وبا توان کامل انجام بدن خووووووووبه.به نظرم مامایی رشته ی قشنگیه چون با آغاز یه زندگی سروکار داره...