نظرتون در مورد رشته نفر قبلي چيه؟

sokot

New member
چرا اینقد مادی فکر میکنی دنیای زیستو با هیچی عوض نمیکنم هماتو که کارش هست از یه پزشک عمومیم بالاتری پس اگه کاری فکر کنی هم به نتیجه میرسی هم علاقه که اگه زیست کارشم نباشه ولی بازم یه دنیا ارزش داره
دمت گرم سارا خوشم اومد فقط زیست

Persian-Masoud

New member
پس چرا اول انتخابش کردی/؟/بنظرم پرستاری واسه اقایون کار خیلی مناسبی نیست

اصلا مناسب نیست! به هیچ وجه با روحیات آقایون همخوانی نداره! حالا آقایون مترون و سوپروایزر و مسئول بخش بشن یه چیزی! :p
راستش چون هم استخدامی خوبی داره و هم حقوق عالی (بعد از تعرفه گذاری) البته دارم میخونم که برم دانشگاه اما اگه به هر دلیلی نشد مجبورم کارمو بکنم.

vb2

New member
من اول فکر میکردم تهران از شهید بهشتی خیلی بهتره ولی بعد رفتم دانشکده پزشکی و نحوه ثبت نام کردن شونو فضای اونجا رو دیدم گفتم شهید بهشتی کجا و تهران کجا . شما اگه کارشناسیتونو از بهشتی گرفتین که میدونین اونجا چه طوریه درسته یه نواقصیم داره جلوی خودم دختره با رتبه 42 دندون قبول شده بود با گریه بهش خوابگاه دادن ولی ممکنه دانشگاهایی مثل شیرازو اصفهان از بهشتی بهتر باشن ولی کلن بهشتی از تهران بهتره فقط بوجه میگیرن و میخورن و به دانشجوام رسیدگی نمیکنن
عزیزم معلومه هر کی دانشگاهی که درس میخونه رو بهترین میدونه ولی یه نگاهی به لیست دانشگاههای برتر جهان کنی میبینی که تهران 600 و خورده ای و بهشتی 2500 هست
تهران دومین دانشگاه خاورمیانه است گلی [
/QUOTE]

mw.ashel

New member
رشته پرستاری هم به نظرم رشته ای هستش که لازمش ایثاره و داشتن یه دل پاک که بتونی به بیمارایی که باهاشون سر و کار داری روحیه بدی

mahsa.

New member
اززشتتون سر دذ نمیارم ولی بچه های ایمنی انجمن باحالن همشون

vb2

New member
دامپزشکی نمیدونم واسه دختر چه طوریه با روحیات دخترا میخوره یا نه؟؟؟ولی فکر کنم برای آقایون خیلی خوب باشه

marjan_h67

New member
bebakhshid vali hichvaght az mamayi khosham nemiyoomade...so sorry:13:
omidvaram hamishe movafagh bashi:riz513:

marjan_h67

New member
mersi azizam
vali moteasefane reshtato doos nadaram..albate dar in k reshteye kheili khoobie hich shaki nist
sorry
ishala hamishe movafagh bashi:riz304:

antenyus

Active member
ژنتیک اونم از نوع انسانیش اوه اوه چه شود
به نظر من ژنتیک خوندن عمر نوح میخواد و صبر ایوب ولی دوست داشتنیه رشته مورد علاقه خودمه البته بعد آناتومی:thumbsupsmileyanim:

TUMS

Well-known member
ببخشید ولی از زیست خوشم نمیاد چون واسه کنکور پایین ترین درصد را داشتم!!!!!!!!!!!!!!

TUMS

Well-known member

ایمنی که دیگه آخرشه
رشته نفر قبلی من فوق العاده هستش. .. .. . . . . . .! ! ! ! ! !

بالا